Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Acer ICONIA TAB A200: мультимедійний планшет для розваг

Дата публікації: 26.05.2012 14:26
Дата оновлення: 26.05.2012 14:26

Лінійка Android-планшетів в мережі магазинів MOYO поповнилася новою 10,1-дюймовою моделлю Acer ICONIA TAB A200. Планшет створений спеціально для мультимедійних розваг і працює на базі ОС Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).
Новинка являє собою ідеальне поєднання апаратного та програмного забезпечення. На передній панелі A200 демонструє барвистий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 1280х800 пікселів, на якому найсучасніші і вимогливі ігри подарують користувачам незабутні враження. Дисплей захищений міцним склом Gorilla Glass, тому переживати за подряпини явно не доведеться.
Апаратної начинкою для девайса виступає 2-ядерний процесор NVIDIA Tegra 2 з частотою 1 ГГц, об'єм оперативної пам'яті складає 1 ГБ. Як накопичувач інформації використовується флеш-пам'ять на 8 або 16 ГБ, є також слот розширення для карт пам'яті microSD. З інших специфікацій слід зазначити Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth v2.1 з EDR, GPS-приймач, гіроскоп і акселерометр.
Планшет ICONIA TAB A200 відрізняється стильним дизайном і пропонується в двох яскравих колірних рішеннях: сірому (Titanium Gray) і червоному (Metallic Red). Задня кришка виконана з матеріалу зі спеціальним покриттям Soft Touch і відрізняється рельєфною текстурою.
Acer ICONIA TAB A200 істотно спрощує роботу в багатозадачному режимі за рахунок фірмового інтерфейсу Acer Ring. Миттєвий доступ до інструментів, наприклад, до функції Screenshot, дозволяє відобразити цікаву інформацію на веб-сайті, ділянку карти Google Maps або навіть друзів під час відео-дзвінка.
Додаток Acer SocialJogger об'єднує Facebook, Twitter та інші соціальні мережі, дозволяючи відслідковувати активності в одній зручній стрічці новин, а також коментувати і обмінюватися файлами за допомогою простого у використанні інтерфейсу. Більш того, в планшет предустановленна система обміну медіа-файлами Acer clear.fi, що дозволяє відтворювати мультимедійний контент і обмінюватися їм в межах домашньої мережі.
Крім того, до послуг власника планшета - офісний додаток Documents to Go, додаток для створення і управління нотатками на хмарному сховище Evernote і утиліта для захисту даних McAfee VirusScan Mobile.
Ідеально пристосований до постійного руху, планшет ICONIA TAB A200 оснащений повнорозмірним USB портом для підключення зовнішніх пристроїв, 3,5 мм аудіовиходом, а також micro-USB портом для обміну даними з комп'ютером. При цьому розміри девайса складають 260x175x12,4 мм, а його вага - 720 г.
Літій-полімерна батарея на 3260 мАг забезпечує до 8 годин автономної роботи в режимі відтворення відео і до 400 годин - в режимі очікування.
В цілому, Acer ICONIA TAB A200 можна сміливо рекомендувати до придбання тим, хто хоче завжди мати під рукою свій власний світ розваг. Запитуйте новинку у консультантів MOYO.

Коментарі
Залиште коментар