Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

Подарунки за посилки від Justin

Дата публикации: 27.06.2019 13:26
Дата обновления: 27.06.2019 13:26
.
Офіційні Правила участі у рекламно-маркетинговому заході «Подарунки за посилки від Justin» (далі –Акція)
 
1. Загальні положення
1.1. Організатор Акції:  ТОВ «Джаст Ін», Код ЄДРПОУ 41567921.
1.2. Партнер Акції: ТОВ "НРП" Код ЄДРПОУ: 36469918.
1.3. Акція не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу. 
1.4. Фонд заохочень  Акції не формується з внесків Учасників Акції.
 
2.   Учасники Акції
2.1. До участі в Акції допускаються особи, яким на момент участі у Акції виповнилося 18 років.
2.2. Учасником Акції вважається особа, яка при здійсненні покупки в інтернет-магазині MOYO (https://www.moyo.ua/), оформила доставку купленого товару на відділення  ТОВ «Джаст Ін» та відповідає вимогам, передбаченим в п.2.1. Правил (надалі – Учасник або Учасники). 
2.3. Фактом участі в Акції кожен Учасник підтверджує свою повну згоду з усіма умовами цих Правил.
2.4. Учасниками Акції не визнаються та не можуть бути наступні особи, незалежно від виконання ними умов цих  Правил:
- особи, яким на момент участі у Акції не виповнилось 18 років;
- особи, що є співробітниками зі сторони Організатора та Партнера Акції.
 
3. Тривалість Акції та місце її проведення
3.1. Акція проводиться з  27 червня 2019  року 00 годин 01 хвилин за Київським часом до 15 липня  2019 року до 23 години 59 хвилин включно за Київським часом (далі — Акційний період/період проведення Акції).
3.2. Акція проводиться на території України по всій мережі відділень «Justin» (актуальний перелік відділень «Justin» розміщено за  посиланням https://justin.ua/departments/map) та у мережі Інтернет на сайті Партнера Акції  (https://www.moyo.ua/).
 
4. Умови проведення Акції
4.1. Фонд заохочень Акції.
4.1.2 Учасники Акції приймають участь у розіграші 5 (п’яти) подарункових сертифікатів  номіналом в 200,00 (двісті) гривень  кожен, що можуть бути використані в супермаркетах торговельної мережі «Сільпо» (в т.ч. «Le Silpo») на території України при придбанні товарів з представленого асортименту (далі – Cертифікати).
4.1.3 Крім того, Учасник Акції, що здійснив протягом періоду проведення Акції покупку на найбільшу суму – отримує Сертифікат номіналом в 500,00 (п’ятсот) гривень.
4.1.4 Кількість Сертифікатів обмежена і становить вищезазначену кількість.
4.1.5 Заміна Сертифікатів грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Сертифікати обміну та поверненню не підлягають, окрім випадків, передбачених чинним законодавством України.
4.1.6 Організатор Акції не несе відповідальності по відношенню до подальшого використання Учасниками Сертифікатів після їх одержання, за неможливість учасниками Акції використати отримані ними Сертифікати з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання Сертифікатів.
4.3.      Умови отримання Сертифікатів:
4.3.2. Вибір Учасників Акції, що отримають Сертифікати від Організатора Акції, відбудеться 16 липня 2019 року за допомогою спеціального обладнання (комп'ютера) Організатора Акції із застосуванням комп’ютерного сервісу random.org  (програма, робота якої заснована на принципі випадкової вибірки  визначеної кількості осіб із числа всіх Учасників Акції, які пройшли активацію в період дії Акції). У спеціальному обладнанні не містяться приховані алгоритми (в тому числі вихідні тексти комп'ютерних програм), інформаційні масиви, вузли чи агрегати, недоступні для інспектування та тестування з боку осіб, які здійснюють контроль за проведенням Акції. Інформація про результати проведення розіграшу буде опублікована на офіційному сайті Організатора Акції (justin.ua) протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту проведення розіграшу. Видача Сертифікатів здійcнюється у відділеннях  Організатора Акції до 31 серпня 2019 року включно при пред’явленні Учасником Акції SMS-повідомлення від Організатора Акції із запрошенням отримати* Сертифікат.
4.3.3. Отримання Сертифікатів допускається лише особами, які отримали на них право згідно з умовами цих Правил, і виключно в порядку, встановленому цими Правилами. 
 
5. Інші положення
5.1. Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення та повну згоду Учасника Акції з цими Правилами. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника від участі в Акції, а також отримання Сертифікатів.
 5.2. Організатор Акції має право:
- відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала/ неналежним чином виконала всі умови участі в Акції, зазначені в цих Правилах; 
- відмовити у отриманні Сертифікатів  Учаснику Акції, який не виконав умови, зазначені в цих Правилах.
5.3. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції.  
5.4. Якщо з будь-якої причини будь-який аспект даної Акції не може проводитися так, як це заплановано, включаючи причини, викликані зараженням комп'ютерними вірусами, неполадками в мережі Інтернет, дефектами, маніпуляціями, несанкціонованим втручанням, фальсифікацією, технічними неполадками або будь-якою іншою причиною, неконтрольованою Організатором/Партнером Акції, яка спотворює або втручається у виконання, безпеку, чесність, цілісність або належне проведення Акції, Організатор Акції може на свій власний розсуд анулювати, припинити, змінити або тимчасово припинити проведення Акції, або ж визнати недійсними будь-які її результати.
5.5. Організатор Акції має право залучати третіх осіб для повного або часткового виконання цих Правил.
5.6. Ці Правила є єдиними офіційними правилами участі в Акції.
5.7. Інформування щодо умов Акції за телефоном гарячої лінії Організатора Акції (0 800 301 661, дзвінки безкоштовні з усіх  телефонів на території України).
 
 
* під отриманням  розуміється придбання Учасником Акції Сертифікату по ціні 0,01 грн., в т.ч. ПДВ
 
 
 
 
 
 
Комментарии
Оставьте комментарий