Киев
Сердце всей Украины!
0 800 507 800
Вам перезвонить?
  • Блог
  • Акции
  • Магазины
  • Оплата и доставка
  • Что с моим заказом?
  • MOYO обмен
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товаров
Сравнения
Желания
Корзина
Сумма

Тепер доставку Нової пошти можна забирати в магазинах MOYO!

Дата публикации: 12.12.2022 17:57
Дата обновления: 13.12.2022 14:22

MOYO додає більше корисних та зручних сервісів для клієнтів і відкриває в магазинах точки видачі доставок Нової пошти!

Якщо ви живете або працюєте біля магазину MOYO, послуги Нової пошти стають ще ближчими для вас! 

Тепер, роблячи замовлення в будь-якому інтернет-магазині, обирайте опцію «Самовивіз з Нової пошти» і ви зможете побачити магазини мережі MOYO і обрати той, що знаходиться поруч із вами. Якщо ваша посилка важить до 10 кг і вартує до 5000 грн, ви можете забрати її в одному з наших магазинів, просто сплативши за доставку в додатку Нової пошти! Ми уже облаштували спеціальні зони видачі і готові видавати ваші посилки! 

«Ми уважно стежимо за змінами клієнтських звичок і актуальних потреб. Сьогодні можливість планувати свій час і зробити кілька справ одночасно стає особливим пріоритетом. Люди хочуть встигати більше між тривогами та блекаутами, а запит на доставку посилок постійно зростає. Тож, ми вирішили створити додаткову зручність для наших клієнтів - і тепер в магазинах MOYO можна і техніку придбати, і посилки з Нової пошти отримати», — коментує Валентин Івакін, директор MOYO. 
 
MOYO став першим українським техноритейлером, який став партнером НП і облаштував свої торгові точки для видачі посилок. Зараз ця функція доступна в 12 наших магазинах у Києві, але ми вже готуємось до розширення проєкту в MOYO по всій Україні. Тож, перевіряйте адреси магазинів MOYO в вашому місті і слідкуйте за нашими оновленнями!

Комментарии
Оставьте комментарий