Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

 «ЗНАЙДИ СВОЮ ПОЛОВИНКУ»

Дата публікації: 07.02.2019 15:28
Дата оновлення: 07.02.2019 15:28

ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
акії «Знайди СВОЮ ПОЛОВИНКУ» (надалі «Акція») є Товариство з обмеженою відповідальністю" НРП", Пожалуйста находится за адресою: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44 Поштова адреса: 04074, м. Київ, вул. Автозаводська, 2 (надалі «Організатор»).
проведення Акції: дана Акція проводитиметься з метою Збільшення Організатором об'ємів продаж продукції в мережі магазинів «MOYO».
проведення Акції з 08 лютого до 10 березня 2019 року включно (надалі «Строк проведення Акції» або «Період проведення Акції»).
проводитиметься у магазинах MOYO на всій территории України, за віключенням тимчасово окупованої территории Автономної РЕСПУБЛІКИ Крим та міста Севастополя, а такоже территории Луганської та Донецької областей, что знаходяться поза контролем української влади, данє вімушене обмеження Діє Виключно з міркувань безпеки та Дотримання вимог чинного законодавства України. Перелік магазинів є зазначеним у п. 3.3.4.

2. ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТЬ

2.1. Учасники Акції – в Акції беруть участь Повнолітні громадяни України, Які виконан вимоги п.3.2.1. Даних Правил.
– Учасник Акції, что получил право на заохочення відповідно до п.3.4. Даних Правил.
2.3. ЗАОХОЧЕННЯ – Грошові КОШТИ та/або РЕЧІ візначені у п. 3.3.2 ціх Правил, Які Надаються Організатором учаснику, что ставши переможцями Акції.

3. УМОВИ АКЦІЇ

3.1. Акція проводитиметься з метою заохочення потенційніх покупців здійсніті покупку в одному з магазинів MOYO.
Акції
участь у Акції могут Фізичні особи, громадяни України, Яким віповнілося 18 років та Які зареєстровані, як учасники програми лояльності в MOYO-club, а такоже виконан умови Акції, відповідно до ціх Правил.
не могут буті учасниками Акції та не ма ють права брати в ній участь працівники Організатора та Виконавця Акції та будьяких других компаний, Які беруть участь в підготовці та проведенні Акції, їхні блізькі Родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), неповнолітні , особи з обмеженою дієздатністю та недієздатні особи, а такоже особини, что НЕ є Громадянам України.

3.3. Умови участия у Акції

3.3.1. Для того, щоб стати учасником Акції та патенти ВІДПОВІДАТИ усім Вимоги, зазначеним в п. 3.2.1.та 3.2.2 ціх Правил та в течение рядок проведення Акції та отріматі купон на знижку у разі їх наявності:
автзаправках KLO за Наступний адресами:

· м. Київ, вул. Скляренка, 5-Б
· м. Київ, вул. Богатирська, 1-Г
· м. Київ, пр-т Бажана, 1-Д
· м. Київ, пр-т Ватутіна, 11
· м. Київ, пр -т Бандери, 29-А

В период:
01.03.2019, 02.03.2019, 06.03.2019, 07.03.2019, 08.03.2019.
магазинів у промоутерів з формою MOYO:

UA

Гарденс
-Леополіс
-Міцкевіча

• Полтава-Екватор

– Мануфактура
Плаза


-Квадрат
-Льва Толстого
-Олімпійській

13.02.2019, 28.02.2019, 01.03.2019, 02.03.2019, 07.03.2019.
покупку у будь-якому магазині з ніжчезазначеніх

UA

Гарденс
-Леополіс
-Міцкевіча

• Полтава-Екватор

– Мануфактура
Плаза


-Квадрат
Толстого



Вовчка


/буті членом MOYO-club.

3.4. Заохочувальний фонд

3.4.1. Під Заохочення мається на увазі право на Отримання знижки номіналом, зазначеним у купоні, на всю продукцію в магазині окрім продукції брендів Samsung та Huawei.

3.4.2. Порядок Надання Заохочення, візначається Організатором самостійно та может буті змінене без попередніх Повідомлень.

3.5. Порядок Отримання заохочення

3.5.1. Для Отримання заохочення переможцям Акції та патенти в період з 08 лютого до 10 березня 2019 року отріматі купон на знижку у партнерів Акції, відвідаті один Із магазинів MOYO, зазначеним у п. 3.3.4.
ЗВЕРНИ ТОВАР Та перед здійсненням покупки надаті касир/консультанту купон на знижку. Вітягнуті другий купон, Який збільшіть розмір зіжкі на зазначеним у ньом суму
акція НЕ Діє в кредит.
НЕ сумується зі знижками по іншім акціям.
4. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ УЧАСНИКІВ/ПЕРЕМОЖЦІВ АКЦІЇ

4.1. Учасник Акції має право брати участь в Акції в порядку та на условиях передбачення цімі Правилах не более одного разу за период проведення Акції.
разі додержання всех вимог ціх Правил і визначення Учасника Акції
Учасник має право здобудуть заохочення согласно умів Правил Акції.
ОРГАНІЗАТОРА Акції

5.1. Організатор має право змінюваті умови проведення Акції та ЦІ Правила та/або скасовуваті Акцію, повідомівші про це на офіційній странице Організатора в соціальній мережі Facebook та/або Instagram.
має право збільшити Загальну Кількість заохочення Акції або Включити в Акцію додаткові заохочення, які не передбачені цімі Правилами, про что Організатор сообщает Шляхом размещения информации на офіційній странице Організатора в соціальній мережі Facebook та/або Instagram.

6. ОБОВ'ЯЗКИ ВИКОНАВЦЮ

6.1. Виконавець зобов'язаний провести Акцію в порядку, визначених цімі Правилами.
зобов'язаний організуваті вручення заохочення переможцям Акції, что виконан всі умови, передбачені цімі Правилами.

7. ПОЛОЖЕННЯ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

7.1. Організатор НЕ Несе відповідальності за повне або часткова невиконання, затримки у віконанні або неналежне Виконання своих зобов'язань, передбачення Акцією, если таке невиконання або затримка безпосередно або опосередковано віклікані Настанов ПИТАНЬ НАДЗВИЧАЙНИХ та невідворотніх обставинні, что об'єктивно знаходяться поза его контролем (надалі –" Форс мажор"). При цьом обставинних форс-мажору вважаються будьякі обставинні, что вплівають на Виконання зобов'язань Організатора, Які є наслідком або спрічінені діямі, подіямі, Утримання від Дії або випадки, что знаходяться поза контролем Організатора та не існувалі на момент качана Акції, включаючі, но НЕ обмежуючісь : Збройний Конфлікт або серйозна погрозив такого конфлікту, Масові заворушення, заборонні Дії ОРГАНІВ державної влади, повстання, воєнні Дії, страйки, встановлення блокпостів та других кордонів на территории України, Блокування об'єктів поштового зв'язку, зміни в работе Банківських установ, події віклікані вінятковімі погодними умів и стіхійнім лихом ТОЩО.
НЕ Несе відповідальності за Можливі проблеми технічного характеру, Які могут вплінуті на участь у Акції.

8.ІНШЕ

8.1 .Ця Акція НЕ є азартною грою, лотереєю, Послуги у сфері грального бізнесу, чи конкурсом, а ЦІ Право не є публічною обіцянкою винагороди, чи розумів конкурсу. Строк Дії даної Акції закінчується у випадка Закінчення ПЕРІОДУ ее Дії.
Правила є публічнім інформування (донесення) умів. Зокрема умів Отримання заохочення переможцям Акції.
правила та умови Акції Розміщено за ПОСИЛАННЯ: https://moyo.ua/. 8.4.Організатор залішає за собою право Изменить або доповніті умови и правила проведення Акції в течение ее Дії, попереду про це Учасників Акції Шляхом размещения информации на офіційній странице Організатора в соціальній мережі Facebook та/або Instagram. Такі Зміни та ДОПОВНЕННЯ набуваються ЧИННОСТІ з моменту опублікування, если інше НЕ Було спеціально визначене безпосередно змінамі/ДОПОВНЕННЯ до ціх Правил та умов.


доля в Акції, КОЖЕН Учасник тім самим підтверджує свою згоду на обробка наданої ним з метою участия в даній Акції информации (тобто, збирання, зберігання, использование та обробка такой информации, а такоже ее передачу афілійованім особам Організатора , консультантам та іншім відповіднім третім особам). Вказана обробка здійснюється з маркетинговою та/чи будьякою іншою метою методами, что НЕ порушують чінне законодавство України, зокрема, Шляхом безоплатного использование его імені, прізвіща, фотографии, інтерв'ю або других матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч . з правом Публікації (в т.ч. его імені и фотографии) в засоби масової информации, на інтернетсайтах, в тому чіслі на сайті Організатора moyo.ua), будьяких Друкований, аудіо та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ, у випадка Отримання подарунки , а такоже для надсілання информации, Повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) ТОЩО, без будьяких обмежень за теріторією, часом та способом использование, і таке использование жодних чином не відшкодовуватіметься Організатором та/або третімі особами. Надання такой Згоди такоже розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.

У випадка, если Виконання умов Акції предполагает передачу персональних даних Учасника в розумінні Закону України «Про захист персональних даних», Учасник, Шляхом участия у Акції, автоматично передает Організатору зазначені персональні дані та надає згоду на Здійснення їх ОБРОБКИ та других необхідніх Дій з метою участия в даній Акції.
участия в Акції автоматично означає Ознайомлення и повну згоду Учасника з Правилами та умови проведення Акції.
Виникнення ситуации, что допускає неоднозначне Тлумачення ціх Правил Акції, і/або вопросам, що не урегульованіх цімі Правилами, залишковий решение пріймається Організатором відповідно до вимог діючого законодавства України. При цьом решение Організатора є залишкові и не підлягає оскарження.
разі, если Учасник для покращення своих результатів участия чи здобуття Преимущества в Акції вікорістовує (вікорістовував) Програмні/механічні методи, использование якіх вважається порушеннях Правил Акції, и Такі Дії були віявлені Організатором/Виконавцю, смороду право у будьякий час та без будьяких пояснень позбавіті такого Учасника права участия в Акції и права на Отримання заохочення.
всі додаткові запитання з приводу даної Акції можна отріматі с помощью розділу «Зв'яжіться з нами» на сайті moyo.ua та за телефоном інформаційної Лінії 800 507 800 дзвінкі зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні Вимоги , Тарифікація дзвінків з мобільних телефонів согласно з тарифами оператора зв'язку особини, яка подзвоніла.

Коментарі
Залиште коментар