Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Вибираємо подарунок? Кращий подарунок - це враження

Дата публікації: 04.10.2016 18:01
Дата оновлення: 04.10.2016 18:01

Для неї

Так історично склалося, що найскладніше підібрати подарунок саме для жінки, що вже говорити якщо ще і для коханої. Бути може ви не знаєте про що мріє ваша половинка, що не ламайте голову, запросіть її на романтичне Кінопобачення, в ресторан або прогулянку в кареті. Жодна дівчина не відмовиться від фешн фотосесії, масажу або відвідування SPA салону. Будь-яка мама оцінить по достоїнству розслабляючий масаж, майстер-клас смачної кухні або шопінг зі стилістом. Ну, а якщо подарунок для колеги, для неї точно не буде зайвим курс йоги, покатушки на мотоциклі або майстер-клас з танців. 

Для нього

Чим порадувати чоловіка? Впевнені, що активний відпочинок і цікаве проведення часу кращий подарунок для чоловіка на будь-яке свято. Тому ми підготували картинг, тир, Питбайк трасу, екстрим на квадроциклі, стрибки з парашутом і багато іншого. А якщо драйву в житті досить, ми пропонуємо розслабиться в SPA, сауні або на екскурсії. Кожен чоловік гурман, його обов'язково порадує вечеря з безлімітним м'ясом, дегустація віскі або бургер день. Для творчих ентузіастів є цілий ряд майстер-класів і турів, які дозволять розкрити весь прихований потенціал і здійснити будь-яку мрію. 

    

для діток

Солодощі, стрибки на батутах, кінні прогулянки і безліч майстер-класів. Вибрати враження для крихти, незважаючи на його інтереси і смаки: малювання, танці, музика. Ми з радістю підберемо для вас і вашої родини як індивідуальні уроки, так і сімейні пропозиції. 

Для компанії

І зовсім не обов'язково чекати свята, щоб разом поїхати за місто, влаштувати коктейль вечірку, прокотиться по річці або сходити в квест кімнату. Адже найголовніше не бояться і робити своє життя яскравішим!

   

 

Не важливо який саме подарунок ви виберете, важливо, що кожен з них стане проявом уваги, турботи і креативу. Насолоджуйтесь! 

Коментарі
Залиште коментар