Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

У Полтаві та Києві урочисті відкриття магазинів MOYO, не пропустіть!

Дата публікації: 07.10.2010 14:38
Дата оновлення: 07.10.2010 14:38

Мережа магазинів цифрової техніки MOYO неухильно розширює свою географію, і зараз в її активі вже 15 магазинів, включаючи Київ, Одесу, Львів, Донецьк, а тепер і Полтаву.

Головна ідея кожного магазину MOYO – індивідуальний комплексний підхід до будь-яких потреб клієнта, будь-то подорож, відпочинок, спілкування, робота або навчання. Наші експерти забезпечать оптимальний варіант вирішення ваших завдань, який розбавить будні ноткою свіжих відчуттів від близького знайомства з новою технікою. МOYO пропонує Вам знайомство з останніми новинками цифрової та IT-техніки, а це величезний асортиментний ряд ноутбуків, фотоапарати, камери і мобільні телефони, широкий вибір аксесуарів і багато інших геніальних творів технічної думки з неймовірно привабливими цінами!

Не пропустіть урочисте відкриття магазинів 8-10 жовтня, в ці дні всіх покупців чекають подарунки – комп'ютерні флешки на 4 Gb і дисконтні картки постійних покупців MOYO Club. Але найприємніше – це спеціальні ціни, встановлені тільки в ці три дні на техніку, яку, можливо, Ви давно хотіли придбати. Ноутбук Dell Vostro 1015 c дисплеєм 15" 6 святкує 4499 грн., Телевізор LCD з діагоналлю 32'' Sony KLV-32BX300 за акційною ціною 3799 грн. , Антивірус Dr. Web Security Space (2 ліцензії на 1 рік кожна) плюс мережева версія «Сталкера» на додачу за 199 грн., Мобільний телефон LG KP 105 за 229 грн. і ще багато інших привабливих гаджетів. Фахівці рекомендують боротися з осінньою депресією за допомогою наших акційних цін, які надають щадне дію на стан вашого гаманця і приємно радують глазJ

З нетерпінням чекаємо на зустріч з Вами в Києві в ТЦ «Променада Парк» (вул. Велика Окружна, 4) і ТРЦ «Квадрат» (бульвар Перова, 36) і в Полтаві – в ТРЦ «Екватор» (вул. Ковпака, 26). Ласкаво просимо в MOYO!

Спеціальні пропозиції для полтавчан:

Спеціальні пропозиції для киян:

Коментарі
Залиште коментар