Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Перша кольорова електронна книга для дітей Story Book (incolor) із жовтня в магазинах MOYO

Дата публікації: 07.10.2010 11:29
Дата оновлення: 07.10.2010 11:29

Але про все по порядку. Aiptek Story Book inColor – це дитяче навчальне цифровий пристрій з 20-сантиметровим екраном, яке за бажанням і навіть без чарівних «крекс-пекс-фекс» може «перетворюватися» то в «говорить» електронну книжку, то в MP3 плеєр, то в цифрову фоторамку.

Книга зі строкатою, як цукеркова обгортка обкладинкою вміє сама читати вголос казки англійською, російською та українською мовами. Також дитина може читати ці казки самостійно, в режимі без звуку. Сторінки книжки перегораються автоматично або вручну, з можливістю повторити вже прослушанную сторінку, при цьому кожні 20 хвилин чудо-книга нагадує своїм маленьким власникам про те, що пора зробити перерву і дати очках відпочити.

А ще Aiptek Story Book inColor вміє влаштовувати красиві слайд-шоу з ваших кольорових фотографій в форматі jpg. Ви можете сформувати за бажанням кілька тематичних альбомів з улюбленими фотографіями з поїздок або зі викачаними з Інету ілюстраціями до мультиків або казок. А при повороті книга автоматично розгортає фотографії на 90°. До речі, альбоми можна «проілюструвати» улюбленою музикою, наприклад, з тих же мультфільмів. Книжка вміє зчитувати файли не тільки з внутрішньої пам'яті, але і з зовнішніх пристроїв: USB, SD/SDHC, MMC, MS PRО об'ємом до 16 Gb. Сама Aiptek Story Book inColor містить до 1 Gb вбудованої електронної пам'яті, що дозволяє зберігати в ній постійно від 45 до 180 ілюстрованих і озвучених оповідань.

Ви можете закачати в Aiptek Story Book inColor записані вами казки або аудіокниги в форматі MP3 і слухати їх через динамік або за допомогою навушників: гаджет легко підключається до комп'ютера, а всі необхідні шнурки входять в комплект.

Що до керування, то Story Book оснащений 4-ма кнопками, які імітують для дитини процес пошуку улюбленої книги на книжкових полицях і створюють ефект перегортання сторінок під час читання. Пристрій розроблений спеціально для дітей, тому воно, за висловом Тома Сойєра, «просте, як шоколад». У салоні літака, в черзі до лікаря або в очікуванні смачного обіду Aiptek Story Book inColor сама прочитає вашій дитині казки, а навчання іноземної мови вийде ненав'язливим і приємним. Пройде зовсім небагато часу, і ваша дитина стане повторювати цілі речення англійською мовою, причому з правильною вимовою. Як бачите, книга буде досить актуальною для дітей від 3 до 12 років, так як вона дозволяє помітно прискорити процес навчання самостійного читання рідною мовою, і є хорошим підмогою при вивченні іноземних мов дітям будь-якого віку.

При покупці Aiptek Story Book inColor в магазині MOYO ви знайдете попередньо встановлені в пристрій 20 книг англійською мовою і 8 книг українською мовою (Улюблена дітьми серія мишеняти Міко видавництва" Країна мрій"). Українська компанія «Інтербебі» спільно з автором цифровий дитячої книги компанією «AIPTEK» забезпечує можливість здобувати нові електронні оповідання для дітей українською, російською та англійською мовами в форматі bok, готовому для установки в дитячі кольорові електронні книги, прямо на своїх сайтах www.interbaby .kiev.ua і www.ebookincolor.com і насолоджуватися їх читанням, переглядом ілюстрацій і відмінною озвученням текстів, виконаної професійними акторами. Story Book inColor може зберігати в собі стільки розповідей, скільки побажає ваша дитина, завдяки використанню зовнішньої електронної пам'яті.

Старші діти знайдуть для себе ще одна розвага: вони можуть поділитися своїми цифровими зображеннями з друзями, перезаписавши їх через вбудований USB порт на комп'ютер і відправивши по електронній пошті. ДО того ж, Aiptek Story Book inColor забезпечена вбудованою функцією автоматичного розвороту і налаштування зображення, акселерометром і фотоефектами, що зробить дозвілля підростаючого покоління ще більш привабливим, а головне, – допоможе відвернути вашого дитини від комп'ютера!

Дорогі батьки, ви можете знайти Aiptek Story Book inColor тільки в магазинах MOYO (роздрібна ціна на це корисний винахід становить 2555 грн.). Поспішайте, новинка вже надійшла в продаж.

Коментарі
Залиште коментар