Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

У мережі MOYO очікуються новітні телевізори Sony 2015

Дата публікації: 06.08.2015 00:00
Дата оновлення: 18.12.2023 14:13

За що споживачі цінують телевізори Sony? Насамперед за видатний, витончений дизайн, незмінно високу якість виконання, шикарне зображення та відмінний функціонал. У покупців мережі MOYO є можливість оцінити нові Телевізор виробника, які відповідають усім вимогам навіть найдосвідченіших і найсучасніших користувачів.

sony_r50c_1

Молодша серія серед усіх представлених новинок – R50C, відрізняється неймовірно тонким корпусом, а також витонченим дизайном, який прикрасить будь-яку кімнату для вітальні. Виробник оснастив Модель Рк-Екраном з роздільною здатністю 1366x768 діагоналлю 32 дюйми, тому зображення максимально плавне та чітке з бездоганною деталізацією. При цьому кути огляду максимальні для комфортного перегляду будь-якої точки Кімнати. Завдяки підтримці функції MOTIONFLOW XR забезпечується плавне відображення навіть найдинамічніших сцен зі швидкою зміною планів без розмиття чи спотворення.

sony_r50c

Телевізор оснащений відмінним набором інтерфейсів та функцій. Є Wi-Fi для перегляду онлайн-відео та роликів на Youtube, а також потокової передачі файлів домашньою мережею, у тому числі з мобільних пристроїв. Для підключення можна використовувати безліч роз`ємів, а також USB для відтворення мультимедійних файлів із накопичувачів. До того ж модель вміє записувати телепрограми на зовнішній жорсткий диск місткістю до 2 ТБ. Причому запис виконується лише за один дотик, не перериваючи перегляд передачі.

w75c_w80c_1_2

У лінійці Full HD-телевізорів Bravia W молодшим модельним рядом вважається W70C. У нього входять Телевізор діагоналлю 32, 40 та 48 дюймів. Вони підтримують весь функціонал лінійки R50C, але відрізняються ще більш якісною та деталізованою картинкою. РК-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів з підтримкою технології X-REALITY PRO забезпечує неперевершену деталізацію зображення за допомогою механізму обробки покращення кожного пікселя. Тому кількість шумів буде мінімальною незалежно від контенту. Крім того, виробник покращив якість звуку за допомогою потужної акустичної системи, низькочастотним динаміком та технологією об`ємного звучання S-Force Front Surround.

w75c_w80c_1_3

Наступні за старшинством лінійки, W75C, W80C та W85C поєднує загальний дизайн з неймовірно тонкими рамками, алюмінієвим корпусом та витонченою металевою підставкою. Крім цього, телевізори цих серій працюють під керуванням Android TV з підтримкою безлічі програм, ігор та функцій голосового керування. Все під рукою, швидко та зрозуміло. Простота інтерфейсу та швидкість роботи системи забезпечують лише позитивні емоції під час перегляду роликів та фільмів онлайн.

У серії входять телевізор з діагоналлю 43, 50 і 65 дюймів з роздільною здатністю Full HD. Є абсолютно такий же функціонал, як і в молодших лінійках, тому висока якість картинки з широкими кутами огляду та широкі можливості для підключень забезпечені. Зазначимо, що моделі серій W80C і W85C підтримують 3D-зображення для повного занурення в дію, що відбувається на екрані.

w75c_w80c_2

Старша серія включає лінійки X83C, X85C, X93C та X95C з діагоналями від 43 до 75 дюймів. Їхня головна особливість – матриця з роздільною здатністю 4К. Завдяки високій щільності пікселів, безлічі супутніх технологій, а також потужному процесору обробки зображення 4K X1 ви отримаєте неймовірно висока якість зображення з бездоганними кольорами, максимальною деталізацією та чіткістю. Крім цього, процесор обробляє сигнали низької якості, підвищуючи його до роздільної здатності 4К. При цьому можна насолоджуватися онлайн фільмами, музикою, іграми та програмами завдяки наявності Android TV.

Старші лінійки також підтримують 3D для повного занурення у неймовірно якісну картинку.

x93c

Серед інших моделей, вигідно виділяється лінійка X93C, яка оснащена найпотужнішою акустичною системою Magnetic Fluid, які забезпечують звук високої чіткості з покращеною деталізацією незалежно від якості контенту, що відтворюється. Так що ці телевізори здатні перетворити вітальню на домашній кінотеатр без додаткових акустичних пристроїв.

Коментарі
Залиште коментар