Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Розумний квітковий горщик RoPot від Xiaomi

Дата публікації: 10.07.2017 12:08
Дата оновлення: 10.07.2017 12:08

Ви хочете будинку мати зелений куточок з красивими рослинами, але у вас виживають тільки кактуси? Ваша проблема вирішена. Розумний горщик RoPot від Xiaomi буквально сам виростить вам сад. Мінімум затрат часу на догляд за рослинами, максимум здоров'я і життєвої сили – ось що ви отримаєте з цим девайсом.

Просто посадіть рослину в розумний горщик, скачайте додаток, за допомогою Bluetooth зв'яжіть ваш смартфон і горщик. Додаток підтримує 3200 видів рослин, введіть назву рослина і почніть його вирощувати. Якщо ж ви не знаєте назву вашого рослини, яке вам подарували пару років назад і якимось дивом воно залишилося живо, ви можете використовувати фільтр в додатку і визначити його назву за формою листя.

Вбудований акумулятор 350 мАг з роз'ємом USB дозволяє горщика працювати автономно до 2 місяців. Розумна електроніка пильно підтримує потрібний рівень зволоженості грунту і необхідну кількість добрив. LED-індикатор вчасно повідомить вам про статус девайса. Всього статусів 4 – акумулятор заряджений, акумулятор потрібно зарядити, потрібно більше води, потрібно більше добрив.

Розумний квітковий горщик Huahuacaocao RoPot відрізняється стильним лаконічним виглядом. Він зроблений з матового пластика білого кольору. ABS-пластик дуже надійний, легкий, практично не брудниться, не боїться ударів і прямих сонячних променів. Діаметр 14 см дозволяє комфортно розмістити в горщику практично будь-яка рослина. Пристрій можна поставити на веранді або в саду завдяки високому рівню вологозахисту IPX6 – йому не страшні водяні потоки або сильні струмені води з будь-якого боку.

Коментарі
Залиште коментар