Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Колір зони «червоний»: як MOYO працюватиме в нових умовах карантину

Дата публікації: 29.10.2021 14:10
Дата оновлення: 29.10.2021 14:10

1

Компанія MOYO до карантину готова! Станом на 28 жовтня «червоними» є Сумська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Одеська, Миколаївська та Рівненська області, а з 30 жовтня до переліку додаються Київська, Житомирська, Івано-Франківська, Хмельницька, Львівська, Чернігівська та Луганська області та місто Київ. Загалом у «червоній» зоні знаходяться 40 магазинів MOYO. І ми готові до нових умов роботи.

Роздрібні магазини мережі працюватимуть у всіх областях. Це стало можливим завдяки тому, що всі магазини MOYO працюють з дотриманням відповідних вимог Кабінету Міністрів України, які діють у різних епідеміологічних зонах країни. 

Для того, щоб насолодитися офлайн-шопінгом у MOYO без обмежень, не забудьте, що для відвідування магазинів та ТРЦ у «червоній» зоні необхідно мати або сертифікат про вакцинацію, або негативний ПЛР-тест (або експрес-тест), або довідку про нещодавнє одужання від ковіду. Але так само варто не забувати про маски, санітайзери та соціальну дистанцію.

Утім, є ще більш комфортний спосіб: зробити замовлення на оновленому сайті moyo.ua, який став ще зручніше! Наш контакт-центр працює цілодобово й з радістю надасть фахову консультацію щодо будь-якого товару, оформлення замовлення, кредитування та доставки! Ефект присутності в магазині гарантовано!

А для мешканців Дніпра, Запоріжжя, Харкова та Львова є ще один бонус: термінова авіадоставка замовлень з цілодобового складу MOYO в Києві день у день!

Компанія MOYO готова до викликів пандемії і робить усе, щоб магазини мережі були надійними та безпечними для клієнтів у будь-якій зоні України. MOYO виступає за вакцинацію та підтримує дбайливе ставлення своїх співробітників до власного здоров’я й здоров’я оточуючих. Крім цього, усі наші продавці-консультанти працюють у брендованих масках та регулярно звітують про стан свого здоров’я. Ми ніколи не втрачаємо пильності заради наших клієнтів.

Коментарі
Залиште коментар