Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-6 найкращих електросамокатів в 2017 році

Дата публікації: 28.11.2017 16:48
Дата оновлення: 11.12.2023 11:20

Електросамокат - відмінний варіант для тих, кому доводиться багато пересуватися містом, але не хочеться оплачувати громадський транспорт. Не знаєте яку модель вибрати? Читайте статті. Ми підготували рейтинг із 6 найкращих електросамокатів у 2017 році. В огляді представлені найкращі моделі, що відрізняються комфортом в управлінні, високою швидкістю – до 30 км/год, вміють проїжджати щонайменше 15 кілометрів на одній зарядці.

Пам`ятайте, що представлені у топогляді моделі електротранспорту призначені для дорослих власників через високі швидкісні показники. Якщо ви шукаєте варіант школяру – зупиніться на дитячому самокаті.

Ninebot KickScooter ES2

Ninebot KickScooter ES2 підійде для прогулянок та шопінгу. З ним можна вирушити у подорож, самостійно оглядати нове місто без витрат на таксі. Витримує такий двоколісний "монстр" до 100 кг.

Ninebot KickScooter ES2

Пристрій оснащений колесами з діаметром 8 дюймів (переднє) та 7.5” (задній), з системою амортизації. Це забезпечує стійкість електросамоката під час їзди та безпеку власника.

Важливо: на одному заряді він допоможе подолати відстань у 50 км за дві години завдяки потужному літієвому акумулятору та значення швидкості 30 км/год, за яку відповідає 300 ватний двигун.

Балів до безпеки та комфорту додає електронна система гальмування: гальмівний шлях електросамоката короткий, а реакція на команду "Стоп" – оперативна. Механічне гальмо також передбачено.

Однопозиційна складна система дозволяє власнику донести електросамокат до джерела живлення самостійно (якщо у вас досі немає павербанка). Габарити цього електросамокату – 102 43 113 см, а важить пристрій 12,5 кг.

Плюси:

  1. Smart Battery Management System призначена для контролю заряду батарейки. Вона повідомляє про необхідність зарядити гаджет.
  2. Швидко заряджається: повного відновлення енергії батарейки потрібно 3,5 години.
  3. Підсвічування та відбивачі роблять поїздку на електротранспорті комфортній у темний час доби, привертають увагу водіїв та пішоходів, що підвищує безпеку.
  4. Круїз-контроль – налаштування, що дозволяє встановити швидкість пересування, що позбавляє користувача від необхідності утримувати "газ". Це стане в нагоді для поїздок на далекі відстані.
  5. Амортизація вилки заднього колеса.
  6. Можливість зарядки через USB-порт смартфон або планшет.

Цікаво почитати: Огляд електроскутера E-mania Zero – невеликий, але далеко

Ninebot KickScooter ES1

Транспорт цікавий завдяки компактним габаритам – 102 × 43 × 113 см, вагою 11,3 кг і конструкції, що Складається. Його легко нести в руках та перевозити у багажнику легкового Авто. Максимальна вантажність Ninebot KickScooter ES1 дорівнює ста кілограмам, тому електросамокат розрахований на дорослого користувача.

Ninebot KickScooter ES1

Гаджет забезпечений восьмидюймовим переднім та 7,5” заднім колесами. Вони мають міцні шини, яким не страшні дрібні камінці. Переднє колесо має амортизатор, що забезпечує стійкість транспорту.

Важливо: короткий гальмівний шлях забезпечується механічним гальмом та електронною системою гальмування, завдяки чому пересуватися на самокаті безпечно.

Літієва батарея та 250 ватний мотор дають можливість пройти шлях довжиною до 25 км при максимальній швидкості 20 км/год на одному заряді. На відновлення сил до 100% двоколісному другові потрібно 3,5 години.

Переваги:

  • Підсвічується світлодіодами монітор відображає інформацію про технічний стан пристрою: швидкість, рівень зарядки, якість з`єднання через блютуз.
  • Відбивачі і підсвічування – підвищують рівень видимості в темряві, роблять користувача помітним для інших, що додає "зірочок" до безпеки вечірньої їзди.
  • Круїз-контроль забезпечує додатковий комфорт при поїздках на дальню відстань: користувач отримує можливість встановити постійну швидкість і не утримувати кермо на "газу".
  • Можливість заряджання через USB-порт смартфона або планшета.

Читайте також: Електровелосипед Xiaomi Yunbike C1

iconBIT SMART SCOOTER

Цей варіант – розумний, "невбивний" екотранспорт для подорожі міськими дорогами. Відрізняється міцною, зносостійкою конструкцією, виконаною з карбону.

iconBIT SMART SCOOTER

Завдяки застосованим при виготовленні матеріалам, iconBIT SMART SCOOTER важить лише 6,8 кг. До того ж він легко складається. Такий самокат можна вільно переносити, перевозити в авто або громадському транспорті, проїхатися в ліфті, оскільки габарити моделі 1000х405х920 міліметрів.

Ультратонкий 7,6 міліметровий корпус витримує стокілограмову вагу. Пружна конструкція виконує роль інтегрованої підвіски – амортизатор.

Важливо: три години на потужному павербанку (як ColorWay 20000) – і акумулятор заряджений “до відмови”.

Колеса цього пристрою мають п`ятидюймовий діаметр, а в переднє колесо вбудований тихий двигун потужністю 350 Вт, який дозволяє кататися швидко – на 30 км/ч. Літій-іонного акумулятора на 8,8 мАг вистачить, щоб проїхати 30 км без заряджання.

Що приваблює:

  1. Легкість та ультратонкий корпус забезпечують компактність зберігання та комфорт у транспортуванні.
  2. Надміцна конструкція гарантує стійкість до ударів.
  3. Плавне прискорення забезпечується розробкою Field Oriented Control.
  4. При гальмуванні батарея не сідає шляхом інтелектуальної методики EBS.
  5. Бортовий комп`ютер - надає інформацію про швидкості, пробігу та технічному стані електросамоката через інтегрований дисплей.
  6. Надяскрава фара – потужне підсвічування дозволяє кататися вночі.
  7. Кут підйому 25 градусів – переїжджає бордюри та купини.

Цікаво почитати: Огляд сигвею Ninebot Mini Pro by Segway – всюдихід із майбутнього

AIRWHEEL Z5 162,8 WH

AIRWHEEL Z5 162,8 WH сконструйований із застосуванням магнію та алюмінію, завдяки чому електросамокат не боїться корозії та вологи. Електротранспорт має ручку-кермо, висота якої контролюється, і розрахований на зріст від 1,5 до 2,1 метра, модель витримує максимум 120 кілограмів.

AIRWHEEL Z5 162,8WH 

Габарити електросамоката 840x1100x556 мм дозволяють транспортувати пристрій без особливих зусиль. Місткість акумулятора – 162,8 wh. Цього достатньо для подолання шляху довжиною 15-20 км. їзді на максимумі – 20 км/год.

Важливо: акумулятор легко кріпиться на кермі і також легко знімається за потреби. Це дозволяє запастися додатковими батареями та збільшити час використання без підзаряджання, хоча відновлення "сил" транспорту потрібно трохи більше 2-х годин.

Стійкість та комфорт пересування забезпечує 850 міліметрова колісна база та колеса з восьмидюймовим діаметром. Електросамокат обладнаний литим заднім і переднім колесом, що накачується, для кращої амортизації.

Увага! Максимальний кут підйому самоката дорівнює 15 градусів, тому він підходить для їзди в межах міста.

Плюси:

  • Конструкція, що складається – для компактного зберігання і транспортування: самокат не займе багато місця в багажнику машини або в автобус.
  • USB-port, розташований на батарейки, дозволяє зарядитись смартфону.
  • Яскрава фара – для комфортної їзди у сутінках.
  • Вигнута конструкція керма додає зручності керування.

Читайте також: Гіроборд – транспорт, який завжди з тобою

MI Electric SCOOTER

Щоб покататися на MI Electric SCOOTER не потрібно багато часу: достатньо прикріпити кермо, використовуючи інструмент, який входить до комплекту постачання.

MI Electric SCOOTER

Легким рухом руки рульова колонка перетворюється на ручку для переноски. З транспортуванням девайса проблем не виникає, адже його габарити 1080х430х490 мм. Він розкладається і тоді висота становить 1140 мм, а важить електросамокат 12,5 кг.

Літієва батарея, потужний 250 Вт мотор у поєднанні з 10 дюймовими колесами надувного типу дарують безпечну поїздку довжиною 30 км зі швидкістю до 25 км/год.

Рекуперативне гальмування економічно витрачає акумуляторні ресурси, а надійне дискове гальмо допомагає убезпечити пересування. Максимальний кут підйому транспорту дорівнює 20 градусам, тому на самокаті можна "поганяти" по вибоїнах.

Переваги:
1. Легко очищається від бруду завдяки спеціальному брудовідштовхувальному напиленню та бризковикам.
2. Синхронізація зі смартфоном або планшетом дозволяє отримувати інформацію про стан батарейки та швидкості.
3. Швидкість не обов`язково підтримувати вручну. Вкажіть певний параметр: опція круїз-контролю утримує встановлене значення автоматично.
4. Безпечний: під час гальмування зупиняється максимум через 4 метри, що дозволяє швидко загальмувати та не отримати травму.
5. Габаритні вогні – роблять їздця помітним для інших (не обов`язково купувати окремий ліхтарик).
6. Важіль швидкості не спрацьовує, якщо не натиснути на "підошву" – комфортна та безпечна поїздка забезпечена.
7. Для комфортного використання передбачене зручне розміщення кнопки увімкнення/вимкнення фари, сигнального дзвінка та дисплея, що відображає стан батарейки на кермі.

Rover d1

Цей електричний самокат потрапив у топрейтинг, тому що має цілком гідні характеристики при не шокуючій ціні.

Rover d1

Алюмінієвий двоколісний "кінь" важить 22,5 кг при вантажності до 120 кг, має яскравий дизайн, потужний літієвий двигун на 350 Вт акумулятор на 8,8 мАг. Електросамокат без додаткового заряду відправить власника в дорогу довжиною до 35 км на швидкості до 30 км/год. Час повного відновлення енергії у Rover d1 дорівнює чотири години.

"Фішки" моделі:

  • Електротранспорт хоч і важкий, відрізняється надстійкістю та маневреністю шляхом восьмидюймових коліс.
  • Висувне сидіння забезпечує комфорт при далеких поїздках та додає балів до стійкості.
  • Передня фара дарує можливість кататися вночі.

Всі електросамокати, що УВІЙШЛИ в ТОП, мають гідні параметри: вони легкі, компактно складаються і витримують стокілограмове Навантаження. Для тих, хто цінує легкість, рекомендуємо ICONBIT SMART SCOOTER – він важить менш як сімох кілограмів, проїжджає 30 кілометрів на одній зарядці та подарує комфортну швидкісну поїздку – максимальний показник дорівнює 30 км/год. Якщо ж передбачається, що самокатом користуватимуться кілька людей, підійде MI Electric SCOOTER. Він оснащений регульованою по зростанню ручкою і має ті ж параметри відстані, що й попередній варіант.

Дивіться відео

Коментарі
Залиште коментар