Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 телевізорів Sony: рейтинг 2023 року

Дата публікації: 12.09.2017 16:49
Дата оновлення: 05.01.2023 13:04

Дивитися фільми або випуск новин можна і на ноутбуках, але насолоджуватися переглядом дозволять лише сучасні телевізори. Благо,ціниТЕЛЕВІЗОРІВ сьогодні варіюються кардинально, дозволяючи вибрати на будь-який бюджет. Ця техніка призначена для максимально кольорової та реалістичної передачі Зображення. Технології роблять картинку об'ємною, відчиняють двері у нову Реальність. Щоб вибрати ідеальний варіант, перегляньте топ-10 телевізорів Sony. Технічні параметри, дизайн та інші особливості допоможуть знайти потрібну модель.

SONY KD49XD7005BR2


Тонкий телевізор на платформі Android порадує любителів яскравого та чіткого зображення. Модель SONY KD49XD7005BR2 збільшує картинку, надає виразності кожної деталі. Стильний корпус чудово підходить для розміщення на спеціальному столику чи стіні. Техніка впишеться в будь-який інтер'єр кіноманів.

Переваги:

  1. Сучасне розширення екрану з чіткістю 4К і динамічним діапазоном. Це робить зображення реалістичним, яскравим та багатогранним.
  2. Спеціальний алгоритм обробки збільшує картинку за кількістю пікселів.
  3. Телевізор з Android, тому на нього легко встановлювати різні програми, грати або дивитися відео з Youtube.
  4. Пристрій синхронізується зі смартфоном для перегляду фото, відео, слухання музики та керування з телефону.
  5. Чистий звук зі стерео ефектом. З такою технікою можна не ходити до кінотеатру – професійні звукові ефекти доступні в домашніх умовах.
  6. Відтворення записів без спотворень якості звучання за допомогою технології DSEE та S-Forse Front Surround.
  7. Фільм, що сподобався, або пряму трансляцію можна записати на зовнішній жорсткий диск завдяки функціоналу USB HDD REC.

Почати користуватися таким телевізором дуже легко, інтерфейс пристрою інтуїтивний. Мінусів моделі не виявлено – вартість повністю виправдовує технічні характеристики.

телевизор SONY KD49XD7005BR2

Читайте також: Як вибрати телевізор: переваги та недоліки РК-телевізорів.

SONY KD75XD8505BR2


Реалістичне зображення з акцентом на кожну деталь – це телевізор SONY KD75XD8505BR2. Модель 2016 року здивує якістю картинки – формат 8 мільйонів пікселів, Full HD та чіткість 4К. Це абсолютно новий підхід до перегляду відео в домашніх умовах – чистий звук, контрастність зображення та реалістична передача кольору.

Позитивні якості:

  • процесор пристрою аналізує і перетворює відео-файл у високу якість. Навіть старі фільми на такому телевізорі відображаються з чистим звучанням і сучасним дозволом. Функція TRILUMINOS робить картинку реалістичною, самостійно підбираючи та зіставляючи кольори;
  • чисте звучання з ефектами як у кінотеатрі. Спеціальні технології забезпечують об'ємний звук без підключення колонок чи музичного центру. Багатство тембрів та звукових хвиль дозволяють пережити багатогранність аудіо-супроводу. Це перевага для любителів музики та переглядів концертів, фільмів у початковому озвученні;
  • швидкий та зручний пошук контенту за допомогою зрозумілого інтерфейсу. Керувати телевізором можна зі смартфона, за допомогою пульта, голосового запиту чи дотику;
  • режим реальної присутності на футбольному матчі. Ви регулюєте звук трибун для створення атмосфери;
  • функція NFC, щоб поділитися зображенням та відео та перемістити їх зі смартфона на великий екран;
  • відтворення 3D файлів (фільми, відеоігри);
  • запис запису на екрані на зовнішній жорсткий диск.

Цей розумний телевізор в найтоншому корпусі чудово виглядає в будь-якому інтер'єрі. Недоліком може стати висока вартість, але і вона цілком виправдана.

плоскоекранный телевизор SONY KD75XD8505BR2

Читайте також: Топ-10 кращих smart телевізорів: рейтинг

SONY KDL32WD752SR2


Бюджетна модель SONY KDL32WD752SR2 дає більше можливостей для перегляду якісного контенту. Висока чіткість картинки та зручне керування роблять телевізор невід'ємною частиною інтер'єру. Техніка підійде для перегляду фільмів, прямих трансляцій через інтернет, а також різних ігор та програм.

Плюси:

  1. Будь-яке відео перетворюється на чітке зображення з роздільною здатністю Full HD. Навіть старі улюблені фільми на такому пристрої заграють новими фарбами та деталями.
  2. Діагональ 32 дюйми дозволяє повною мірою насолодитися зображенням у зручному форматі.
  3. Функція Wi-Fi позбавить необхідності підключати пристрій до інтернету за допомогою кабелів.
  4. Діліться фотографіями та відео відразу з десятьма пристроями за допомогою Photo Sharing Plus.
  5. Тонкий корпус і майже невидимі рамки не обмежують картинку, а навпаки, надають їй реалістичності.
  6. Телевізор легко розмістити на стіні або підставці і при цьому не робити з нього культ, центральне місце кімнати.

Хоча у моделі немає 3D формату і особливих звукових ефектів, недоліками це не можна вважати через низьку вартість телевізора. Це хороший приклад сімейної техніки, яка доступна кожному.

плоскопанельный телевизор SONY KDL32WD752SR2

Читайте також: Як встановити плоскопанельний телевізор самостійно: 3 способи заощадити.

SONY KD55XD9305BR2


Тонкий корпус і багатофункціональність роблять SONY KD55XD9305BR2 гідною технікою для кіноманів, спортивних уболівальників та геймерів. ТБ гарантує деталізоване зображення у високій якості та режимі 3D для повного занурення. Пристрій не тільки передає картинку та звук, а й створює атмосферу того, що відбувається.

Переваги:

  • динамічний діапазон кольорів, висока чіткість і контрастність роблять зображення цікавим та реалістичним;
  • деталізація та 3D ефект створюють незабутні враження, як від походу в кінотеатр;
  • спеціальні технології додаткових кадрів надають плавності навіть найдинамічнішим сценам. Глядач звертає увагу на кожну дрібницю, насолоджується постановкою бою чи красою забитого гола;
  • зручний пошук контенту за допомогою голосу або спеціального меню з рекомендаціями;
  • завантаження програм з інтернету та перегляд відео та ігри на великому екрані;
  • чистий деталізований звук. З таким телевізором чути слова головних героїв та голоси за кадром. Насолоджуйтесь різноманітністю звуків у улюблених фільмах, почуйте подих вокаліста у записі концерту.

Мінус в тому, що при тонкому корпусі модель важить 34 кг. Для таких габаритів може знадобитися професійна допомога для встановлення телевізора на стіні.

телевизор с плоским екраном SONY KD55XD9305BR2

Читайте також: CES 2017: Sony представила нові моделі телевізорів з підтримкою 4К.

SONY KD65XD7505BR2


Сучасний телевізор SONY KD65XD7505BR2 створений для зручного та повноцінного використання. Модель впорається з показом фільмів у форматі 4K HDR, а також з деталізованим, плавним зображенням динамічних сцен у час гри. Багатофункціональний телевізор у тонкому корпусі з майже непомітними рамками чудово впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати.

Особливості:

  1. Інноваційний алгоритм обробки зображень масштабує картинку за кількістю пікселів. З її допомогою глядач бачить найдрібніші деталі навіть на стислих відеозаписах.
  2. Операційна система Android відкриває світ розваг. Тепер усі програми зі смартфона доступні на великому екрані.
  3. Потужна акустична система телевізора дозволяє відчути повноту звуку і без додаткових колонок.
  4. Навіть без пульта техніка виконає побажання за допомогою голосового вибору контенту.

З мінусів: телевізор з підсвічуванням LED Direct для яскравості кольору товщі, ніж його аналог з LED Edge. Він стане центром розваг у будинку але не тільки через розмір, але й через багатофункціональність. Підходить для перегляду фільмів, відео, фото, а також для різних ігор та програм.

телевизор на Android SONY KD65XD7505BR2

Читайте також: Що таке 4К або Ultra HD: суть, різниця і чи варто купувати?

SONY KDL32RD303BR


По-справжньому сімейний телевізор SONY KDL32RD303BR підходить для перегляду фільмів та мультиків у високій якості. Це бюджетна модель без сучасних наворотів та приємною вартістю. Тонкий корпус виглядає стильно та доповнить будь-який інтер'єр, не акцентуючи на себе увагу.

Позитивні якості:

  • тип LED означає те, що телевізор обробляє зображення, робить кольори більш насиченими і яскравими. Дивитися фільми та відео можна як HD Ready, чого з головою вистачає для домашніх потреб;
  • підключення до інших пристроїв через USB-порт;
  • телевізор підтримує всі існуючі відео-і аудіо-формати;
  • всі програми можна записати на USB-пристрій за допомогою спеціальної функції;
  • є таймер увімкнення та відключення техніки;
  • можна встановити батьківський контроль на певні канали або час перегляду;
  • Є радіо, яке зручно перемикається з однієї хвилі в іншу.

Недоліки:

  • Немає Wi-Fi підключення та операційної системи Android, як у дорожчих моделей.
  • Немає підтримки 3D формату та об'ємного звуку.
  • Для вибору контенту потрібен пульт дистанційного керування. Немає голосового вибору та спеціального меню для рекомендацій.

Мінуси моделі суб'єктивні, оскільки для своєї цінової категорії техніка справляється на" відмінно". Цей недорогий варіант підходить для вечорів кіно у родинному колі.

недорогой плоскоекранный телевизор SONY KDL32RD303BR

Читати також: Історія виникнення та розвитку телевізорів: 7 фактів

SONY KD100ZD9BR3


ТБ SONY KD100ZD9BR3 потрібен для здійснення найяскравіших мрій. Відчуйте себе актором у улюбленому фільмі або мандрівником з Discovery. З таким чітким та реалістичним зображенням на величезному екрані можливо все. Ця модель не обмежує уяву, а лише приносить до нього яскраві фарби.

Параметри:

  • Дисплей з діагоналлю 100 дюймів і роздільною здатністю екрана 4K UHD. Дивитись фільми, мультики та грати в ігри на такому телевізорі – одне задоволення. Картинка дуже деталізована та яскрава, з природним підбором фарб та тіней. Також порадує чистий кінематографічний звук із стерео ефектом.
  • Особлива підсвічування надає кожному кольору глибину, тому зображення виглядає дуже реалістично.
  • Жодні рамки або кабелі не зіпсують повне занурення в сюжет, так як модель виконана в Суворому мінімалізм.
  • Смарт-платформа Android дає більше можливостей для зручного пошуку потрібного контенту. Весь світ розваг доступний у високій якості і на великому екрані.
  • Сцени аналізуються і перетворюються на поліпшену якість. Навіть динамічні моменти можна розглянути, насолодитися задумом режисера.
  • На телевізорі можна відтворювати файли з телефону або ноутбука, а також підключати до нього зовнішній жорсткий диск.
  • Для керування можна використовувати голосовий пошук, а для більшої зручності у виборі розваг є спеціальне меню контенту.

З недоліків: це дорога техніка і за таку вартість варто було очікувати вигнутий екран, ПІДТРИМКУ 3D та багато інших Сучасних" ФІШОК".

телевизор с огромным екраном SONY KD100ZD9BR3

Читайте також: нові телевізори преміум-класу LG OLED 4K 55/65 EG960V: пишність в деталі.

SONY KDL55WD655BRT


Поєднання великого екрана, чіткого зображення та живого звуку за доступною ціною представлені в моделі SONY KDL55WD655BRT. Цей телевізор повністю підходить для перегляду фільмів, різноманітних ігор та програм. Технології гарантують високу якість будь-якого контенту для максимального задоволення від використання.

Плюси:

  • Екран діагоналлю 55 дюймів – можливість розглянути кожну деталь і насолодитися переглядом кіно в домашніх умовах.
  • Висока чіткість і контрастність зображення завдяки LED-підсвічування та роздільній здатності Full HD. Картинка на дисплеї відрізняється яскравістю та реалістичністю.
  • Платформа Android на дозволяє насолодитися веб-серфінгом, додатками та іграми на дійсно великому екрані. Ви гідні більшого ніж монітор ноутбука або екран смартфона.
  • Можливість дивитися файли з інших пристроїв та зовнішніх накопичувачів через порт USB.

Мінуси:

  • немає функції запису з екрана;
  • немає голосового та сенсорного управлінь пристроєм;
  • немає таймера та батьківського контролю;
  • лише один USB-порт.

Модель у витонченому корпусі і без величезної кількості кабелів добре впишеться в інтер'єр. Цей телевізор став золотою серединою серед інших моделей. Тут добре підібрані технічні характеристики та можливості за демократичною ціною.

плоскопанельный телевизор SONY KDL55WD655BRT

SONY KD55SD8505BR2


Картинка стає досконалою на екрані телевізора SONY KD55SD8505BR2. Модель відкриває нові горизонти у чіткості, контрастності та реалістичності зображення. Тип підсвічування LED Edge робить телевізор багатим на яскраві кольори, а корпус тонший, ніж у інших. Такий телевізор ідеально кріпиться до стіни та доповнює інтер'єр.

Особливості:

  • Діагональ екрану 55 дюймів для задоволення переглядом фільму або відеоролика.
  • Вигнутий екран робить зображення більш живим, об'ємним. Це переносить глядачів у світ графіки та гарантує максимум приємних вражень.
  • Чіткість 4К і динамічний діапазон забезпечують багатогранність кольору і реалістичність картинки на екрані.
  • Вражаюча частота оновлення екрана в 10 разів перевищує інші моделі (навіть із преміум сегмента).
  • Смарт-платформа для зв'язку з телефоном та розумного пошуку контенту. З Android телевізор стає не просто екраном, а центром для розваг.
  • Комфорт при використанні. Дивитись файли та записи на дисплеї зручно та безпечно для зору, а шукати контент можна через смартфон, пульт або голосове введення.
  • Наявність декількох портів для зв'язку з іншими пристроями (3 USB-порти та 4 HDMI).

Недоліки знайти важко, навіть якщо постаратися. Ця модель однозначно вартує тих грошей, за які продається.

телевизор с изогнутым екраном SONY KD55SD8505BR2

Кращий з найкращих: який телевізор вибрати?


Телевізори з інноваційними технологіями кінематографічних зображення та звуку – круто, але не для перегляду серіалів та новин. Для сімейної людини, якій вдень телевізор потрібний для мультиків, а ввечері – для фільмів підійде SONY KDL32RD303BR. У моделі розумно поєднується ціна та можливості. Геймери, веб-дизайнери та інші цінителі деталізованої графіки та плавності вибирають щось потужніше та дорожче, наприклад, SONY KD100ZD9BR3.

Докладніше про телевізори Sony з відео.

Коментарі
Залиште коментар