Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-10 телевізорів Samsung: огляд

Дата публікації: 13.09.2017 13:11
Дата оновлення: 13.09.2017 13:11

Побачити гру улюблених акторів на великому екрані або розглянути в деталях забитий гол можна і вдома з телевізорами Samsung . Цей бренд вже 8 років займає лідируючі позиції на ринку неспроста. Причина такого успіху в сучасних розробках, уніфікації кожної моделі і високій якості за доступною ціною. Компанія знає істину, що розмір має значення, а тому створює тонкі ТВ. Підібрати ідеальний телевізор для себе допоможе рейтинг 2017 року.

SAMSUNG 43KU6000 


Відкрийте нову реальність і світ фарб разом з SAMSUNG 43KU6000. Ця сучасна техніка робить перегляд фільмів і серіалів ще приємніше. Висока якість, чіткість і контрастність зображення переносять в світ кінематографа, допомагають відтворити атмосферу. 

переваги:

  1. Яскравість як ніколи раніше. Спеціальна підсвічування і технологія HDR допомагають побачити найдрібніші деталі, вловити переходи тонів і падіння тіней.
  2. Натуральність відтінків. Перейнятися історією можна тільки, якщо довіряєте картині. Природна передача кольору дозволяє з головою зануритися у віртуальний світ, завдяки матриці з 8 мільйонів пікселів. Така ширина спектра перетворює тони в чисті кольори для відтворення деталей. 
  3. Краще, ніж Full HD. На цьому телевізорі стоїть дозвіл в 4 рази вище, тому картинка виглядає більш яскравим і насиченим.
  4. Smart-майданчик Tizen забезпечує високу продуктивність і швидкий пошук контенту з подальшою швидкісний завантаженням. 
  5. Є підключення до Wi-Fi, а також можливість підключати зовнішній жорсткий диск для перегляду файлів.
  6. Управління через смартфон і ПК, бездротова передача файлів і установка додатків AppStore.

Телевізор справляється з покладеними на нього завданнями на" відмінно" , а тому мінусів не виявлено. 

 плоскоекранних телевізор SAMSUNG 43KU6000

Читайте також: Топ-10 кращих smart-телевізорів: рейтинг 2017 року

SAMSUNG 32J5200


Бюджетний телевізор з високою якістю зображення для сімейних кіновечір - SAMSUNG 32J5200 . Це надійна техніка, яка здатна працювати цілими днями, показуючи перли кіноіндустрії. З таким телевізором ви по-новому відкриєте для себе нові фільми, мультики і серіали. 

переваги:

  1. Трідцатідвухдюймовий дисплей оживляє зображення яскравими і насиченими фарбами. Навіть старі фільми на такому екрані виглядають цікавіше і реалістичніше.
  2. Переносите файл на великий простір. Функція HDMI допомагає передати аудіо- та відеосигнал з будь-якого носія. В результаті ви зможете підключити телевізор до ноутбука, планшету і смартфону через кабель і дивитися фільми в хорошій якості.
  3. Багатозадачність. У цій моделі є USB-порти для підключення зовнішнього жорсткого диска і перегляду файлів.

недоліки:

  • немає технології HDR;
  • тільки один USB-порт .;
  • за свою вартість технології вже застарілі.

 телевізор SAMSUNG 32J5200

Читайте також: Гарантія 10 років - ось це Samsung дає!

SAMSUNG 40KU6000


Ефект походу в кінотеатр у вітальні - цілком реально з телевізором SAMSUNG 40KU6000. Великий екран і сучасні технології роблять зображення більш приємним для очей. Покращені якість, рівень контрастності і різкості призначені, щоб передати реалістичну картинку без спотворень. Телевізор від світового виробника забезпечує природність кожної кінострічки.

плюси:

  1. Зображення за задумом продюсера. Висока якість картинки в дозволі 4К UHD передають кольору в натуральному вигляді, без спотворень. Глядач помічає кожну деталь і тінь, може гідно оцінити фільм і мультик.
  2. Швидкий пошук будь-якого контенту. Smart-майданчик допомагає знайти фільми, серіали, програми, ігри і після створює добірки рекомендацій на основі попередніх переваг. 
  3. Перетворення відео в кращий формат. Навіть старі фільми, аматорські відео та інші файли будуть виглядати краще через спеціального алгоритму покадровой обробки.
  4. Ефективна робота в режимі виконання декількох завдань. Телевізор може одночасно приймати сигнал з телефону і ПК, обробляти відео та шукати контент без зависань.

Це гідний варіант покупки за цю вартість, недоліків у моделі немає.

 телевізор з плоским екраном SAMSUNG 40KU6000

Читати також: Новина від компанії Samsung 

SAMSUNG 32K5500


Світ вражень і приємних спогадів від перегляду фільмів починається з SAMSUNG 32K5500. Цей телевізор створений, щоб дивувати реалістичністю зображення і яскравістю фарб. Дивлячись в екран, можна розрізнити найдрібніші деталі, побачити чисті і глибокі тони кожної картини. Тонкий корпус з ледве помітними межами гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр.

особливості:

  1. Алгоритм очищення відеофайлів від шумів і спотворень під час передачі сигналу. Ця технологія дозволяє поліпшити вихідне якість картинки і отримати максимум задоволення від перегляду.
  2. Контрастність чорних і білих квітів для виділення всіх деталей.
  3. Обробка відео з метою поділу акцентів - тепер ви зможете розгледіти задній план кінокартини для кращого занурення в події.
  4. Швидка оптимізація з особистим комп'ютером і смартфоном для передачі файлів різного формату.
  5. Підключення через кабель і бездротовий зв'язок з іншими пристроями і інтернету.
  6. Частота оновлення екрану в 4 рази вище, ніж у аналогів від інших виробників (400 Гц замість 100 Гц).

Модель показує неймовірні функції і можливості за таку низьку вартість. Недоліків у такої техніки практично немає, хоча діагональ хотілося б мати побільше. 

 невеликий телевізор SAMSUNG 32K5500

Читайте також: Новинки Samsung: Ultra HD і новий плеєр Blu-Ray

SAMSUNG 49KU6400


Подорожувати по планеті і за її межами, не йдучи з кімнати - можливо з телевізором SAMSUNG 49KU6400 . На екрані, з вражаючою розмірами діагоналлю, картинка набуває більш досконалий вид, набирається фарбами і тінями. Кожен глядач отримує можливість прожити історію разом з героями кінострічки і отримати масу емоцій від перегляду.

переваги:

  1. 49 дюймів діагональ екрану - з таким розміром дисплея видно всі деталі, а очі не втомлюються спостерігати дрібні елементи.
  2. Технологія відділення чистих кольорів - більше контрастності і яскравості, тільки на цьому телевізорі білий і чорний кольори розкриваються по-справжньому.
  3. Підсвічування для додання зображенні яскравості і деталізованості.
  4. 4К UHD і частота оновлення екрану 1500 Гц - зображення ще ніколи не було настільки реалістичним.
  5. Підключення до інших пристроїв через HDMI- і USB-порти і Wi-Fi, віддалений доступ і управління файлами.
  6. Операційна система для швидкого пошуку цікавого контенту за рубриками.
  7. Відтворення аудіо- відеофайлів і різних додатків на великому екрані, є ігрова панель.

Це модель для справжніх цінителів кіноіндустрії і розваг, які готові платити за те, що люблять.

 реалістичне зображення SAMSUNG 49KU6400

Читайте також: Як вибрати LED телевізор правильно?

SAMSUNG 22H5600


Домашній телевізор SAMSUNG 22H5600 створений для простого щоденного перегляду телепередач в хорошій якості. Тут є все, що потрібно для сучасного ТБ, але без дорогущих функцій. Це той самий мінімум в побутовій техніці, при якому людина відчуває себе комфортно як під час покупки, так і в момент використання. Тонкий корпус чорного кольору добре виглядає в будь-якому интерьерном вирішенні.

переваги:

  1. Стандартний набір функцій, зручний розмір і можливість настінного кріплення за рахунок оптимальної товщини корпусу роблять пристрій максимально зручним для користувачів.
  2. Чітка і яскрава картинка в форматі Full HD.
  3. Висока продуктивність телевізора через чотирьох ядерного процесора, що дозволяє поліпшити будь-яке відео до екстра-класу.
  4. Немає необхідності купувати тюнер - він вже вбудований в телевізор.
  5. Підключайтеся до інших пристроїв і інтернету для відкриття потрібного контенту.
  6. Відсутність спотворень під час передачі картинки і звукового супроводу.
  7. USB-порти для відкриття і перегляду файлів різних форматів.

Малобюджетна модель поєднує в собі сучасні напрацювання, а тому не виглядає динозавром серед іншого ряду телевізорів бренду. Це означає, що пошук недоліків при такій ціні просто безглуздий. 

 ЖК телевізор SAMSUNG 22H5600

Читати також: Як правильно вибрати телевізор для дому?

SAMSUNG 40J5200


Віртуальна реальність на екрані 40 дюймів - телевізор SAMSUNG 40J5200 . Це пристрій підходить для перегляду відео-файлів, а також для скачування додатків, ігор і просто веб-серфінгу. Це хороша модель для 2015 року, але наскільки вона актуальна в прогресивному 2017 році?

плюси:

  1. Цілком гарна якість зображення у форматі Full HD. Це означає, що картинка яскрава і гармонійна, передача кольору максимально спрямована до натуральних тонам.
  2. Наявність підсвічування надає більшої контрастності і деталізованості зображенні.
  3. Є Wi-Fi для швидкого пошуку потрібного фільму і серіалу, а також для зв'язку з іншими пристроями (смартфон, ПК).
  4. Технологія Smart для більш ефективного пошуку контенту і генерації рекомендацій для користувача.
  5. Якісний звук без спотворень і шумів під час передачі.

мінуси:

  • Частота оновлення екрану всього 100, у новіших моделей з аналогічною вартістю цей показник вище.
  • Тільки один USB і два HDMI портів - цієї кількості може не вистачити в умовах багатозадачною роботи.
  • Телевізор з такою ціною повинен мати більш видатні характеристики.

 огляд телевізора SAMSUNG 40J5200

Читати також: Як встановити плоскопанельний телевізор самостійно

SAMSUNG 55KU6400


Сучасний телевізор SAMSUNG 55KU6400 навчить отримувати задоволення від щоденного перегляду передач, фільмів і серіалів. Секрет гарного зображення не тільки у великому екрані, а в технології обробки і відображення сигналів. Тут з цими параметрами все в порядку, тому картинка виходить природною і барвистою.

особливості:

  • Пятідесятіпятідюймовий дисплей допомагає перетворити кімнату в домашній кінотеатр. На такому екрані відеофайл стає більш якісним, цікавим і приємним для очей.
  • 4К UHD - якість, від якого завмирає час на момент перегляду кінострічки. Відчуйте на собі атмосферу фільму з чистою передачею кольору, хорошою контрастністю і звуком без спотворень і перешкод.
  • Ніяких мерехтінь і болю в очах від перегляду через частоти оновлення екрану в 1500 Гц.
  • Bluetooth, порти HDMI і USB, а також Wi-Fi в наявності. Це допомагає швидко знаходити контент і управляти пристроями через ПК, смартфон або пульт.
  • Грайте на великому екрані за допомогою джойстиків і інших аксесуарів.

Дивитися ширше набагато простіше з таким телевізором, коли вартість це дозволяє!

 зображення в 4К телевізор SAMSUNG 55KU6400

SAMSUNG 55KU6000


За високу якість зображення і надійність техніки не потрібно переплачувати - кажуть про модель SAMSUNG 55KU6000. Цей телевізор здатний перетворити щоденний перегляд програм на походи в кінотеатр. Висока якість картинки і озвучення змусять закохатися в пристрій. Тонкий корпус пристосований для настінного кріплення, а тому підійде для будь-якого приміщення.

переваги:

  • 55 дюймів - розмір діагоналі екрана, який не дасть пропустити жодної деталі.
  • Деталізоване зображення, висока чіткість і чистота відтінків, завдяки широкому спектру палітри і вирішенню 4К UHD. Це робить кольори натуральними, насиченими і яскравими.
  • Відсутність мерехтінь за рахунок частоти оновлення екрану в 1300.
  • Підходить для всіх видів цифрових тюнерів.
  • Smart технології для оптимізації пристрою під індивідуальні потреби користувача.
  • Підключення Wi-Fi, порти USB і HDMI для підключення до інших пристроїв.

З недоліків виділяють відсутність функції Bluetooth, а так телевізор цілком заслуговує свій цінник.

 огляд переваг і недоліків SAMSUNG 55KU6000

Читайте також: Як вибрати LCD телевізор: корисні поради

SAMSUNG 49K5500


Не можна любити кінематограф і відмовитися від можливості насолоджуватися переглядом фільмів на SAMSUNG 49K5500. Ця модель створена для тих, хто втомився дивитися серіали на екрані ноутбука і зрідка ходити в кінотеатр. Вартість і повний функціонал сучасних технологій принесуть масу задоволення. Що ж такого хорошого бренд помістив в тонкий корпус?

переваги:

  1. Фільми, серіали, шоу та ігри в якості Full HD. Досить мріяти про домашній кінотеатр і потужному ігровому комп'ютері або приставці - цей телевізор повноцінно їх замінить.
  2. Аналіз контенту для поліпшення якості передачі кольору і звучання. Після обробки зображення стає контрастним і деталізованим. Глядач побачить все, аж до крапельок поту на обличчі другорядних героїв.
  3. Smart Hub - весь світ розваг доступний за одну секунду.
  4. Переносите файли з ПК і смартфона на великий дисплей за допомогою бездротового підключення.
  5. Не чекайте завантаження і відкриття додатків - чотирьохядерний процесор забезпечує миттєву швидкість проведення операцій.

Якщо поділити вартість телевізора на діагональ в 49 дюймів якісного зображення, то прийдемо до висновку, що ціна виправдана. 

 відмінну якість зображення SAMSUNG 49K5500

Як вибрати фаворита і купити підходящий телевізор?


Якщо хочеться купити техніку і не на мить не пошкодувати, тоді слід вибрати модель, на нашу думку, SAMSUNG 49KU6400. Цей телевізор сучасний і ще 5 років буде актуальним і практичним. З такою технікою можна по-новому відкривати простори кінокласики і нових фільмів з крутими спецефектами. Збиратися родиною і друзями у такого домашнього кінотеатру - одне задоволення!

Дізнайтеся більше також про моделі SAMSUNG 43KU6000 з відео

Коментарі
Залиште коментар