Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих автокрісел для новонароджених (група 0+)

Дата публікації: 21.05.2018 13:09
Дата оновлення: 21.05.2018 13:09

Категорія автокрісел з позначкою + створена для крихітних пасажирів з пелюшок до 1,6 років. Такі агрегати обладнані вкладкаами, що повторюють форму спинки малюка і ручкою для швидкого і зручного переміщення з місця на місце пристрою.

Автокресла для новорожденных

Деякі різновиди даних пристроїв можна використовувати не тільки в дорозі, але також і вдома або на прогулянці. Як саме? Всі секрети, плюси і мінуси, результати випробувань на безпеку описані нижче в рейтингу кращих автокрісел в категорії для малюків +.

Цікаво дізнатися: 10 кращих колясок для новонароджених: 5 критеріїв вибору

Cybex Cloud Q з лінійної захистом від бічних ударів

2 відмінні риси даного атрибута від німецького виробника – регульована (11 положень) спинка і підголівник. Це дозволяє максимально зручно влаштувати дитину всередині люльки для авто.


Автокресло Cybex Cloud Q


Cloud Q унікальною системою для захисту юного пасажира від можливих ударів збоку – LSP System. Поштовхи абсорбуються завдяки енергопоглинаючих корпусу.

Це дитяче утримує пристрій зайняло перші місця в групі + в тестах, проведених інститутом Штифтунг Варентест (Німеччина). Автолюлька отримала позначку «дуже добре» з безпеки.

Крім того, серед плюсів атрибута варто виділити:

  1. Можливість установки девайса горизонтально – завдяки цьому можна використовувати агрегат і поза авто, наприклад, встановити вдома або на дачі для комфортного відпочинку малюка.
  2. Сумісність колясками і інших брендів – пристосування швидко і безпроблемно монтується на шасі колясок.
  3. Можливість змінити положення підголівника – можна вибрати одне з 11 положень, одночасно зміниться кут сидіння і довжина утримують лямок. Виходить, що атрибут начебто «росте» разом з карапузом.

Зафіксувати дитини в кріслі допоможуть широкі плечові ремінці безпеки. Вони м'які, міцні, не тиснуть і не натирають плечі малюкові. Додатковий плюс – є козирок, що оберігає дитину від сонця і вітру. У своїй ціновій категорії – це найкраще з безпеки і комфорту автокрісло для новонароджених.

Може зацікавити: ТОП-10 кращих дитячих колясок

Avionaut Kite + з опцією крісла-качалки

Девайс від польського бренду має оригінальну конструкцію з заокругленим підставою, завдяки чому в ньому зручно заколисувати малюка за межами авто. У корпусі агрегату використовується енергоємний піноматеріал. Він володіє пам'яттю форми і дозволяє маленькому пасажиру розташуватися з максимальним комфортом.

 Автокресло для новорожденных Avionaut Kite+

У плані безпеки виріб поширюється дія Директиви ООН R44/04, тобто відповідає всім нормам безпеки для даної категорії товарів.

Вибрати й купити Kite + з кількох причин:

  • наявність м'якого знімного вкладкаа – підходить для зовсім крихітних пасажирів, він має контурну спинку і посилені бічні частини;
  • магнітне утримання ремінців – технологія називається Easy-In і дозволяє швидко вкласти дитину всередину сидіння і м'яко зафіксувати його там;
  • наявність універсального кріплення для установки на візку – атрибут кріпиться на шасі колясок (наприклад, Chicco) дозволяє безпроблемно подорожувати без авто.

Читайте також: ТОП-10 найкращих дитячих колясок: рейтинг колясок для прогулянки

Важлива деталь – оббивка тут знімна, тобто проблем з очищенням поверхні люльки не виникне: її зовнішнє покриття можна легко випрати. Переносна ручка змінює положення в межах 4-х позицій. Безпека атрибута для утримування дітей підтверджена сертифікатом за стандартом захисту ECE R44/04.

Мінус девайса – відсутність регулювання пристрою по висоті. Для групи це не критично, цілком можна перевозити крихіток до 12 місяців. В іншому конструкція заслуговує тільки позитивних відгуків власників завдяки легкості (3,25 кг) та наявності великої капюшона для захисту від сонячних променів.

Cybex Aton Q з можливістю установки бази Isofix

Бічні удари в цьому утримує пристрої не страшні юним пасажирам. При установці девайса разом з базою Изофикс можна кріпити автолюльку одним клацанням на сидінні і так само швидко знімати її. При цьому конструкція не хитається під час руху.

 Детское автокресло Cybex Aton Q

Aton Q- РЕКОРДСМЕН за кількістю «Регалій». Він Отримав позначку 1,6 (ОЗНАЧАЄ «добре») Після участі в тестах від інституту Штифтунг Варентест З Німеччини. Аналогічні Відмітки агрегат заробив від ADAC (ЄВРОПЕЙСЬКА Організація, що спеціалізується на випробуванні дитячих крісел), OAMTC (аналогічна австрійська організація).

І це ще не всі переваги автоложа для малюків. Також можна виділити такі плюси девайса:

  1. Захист збоку телескопічна система абсорбує силу бічних поштовхів під час поворотів або різких зупинок завдяки енергопоглинаючий оболонці конструкції.
  2. Наявність м'якого вкладкаа він допомагає перетворити пристрій з крісла в комфортабельне ложе для крихти. Спинка тут може опускатися практично до горизонтального рівня.
  3. Регульований підголівник (8 положень).

Конструкція оснащена пластиковою ручкою, нахил якої можна регулювати за власним розсудом. Також вона служить для відкріплення Атон Кью від адаптера для монтажу на коляску (наприклад, CAM). Даний агрегат можна встановити на шасі колясочек виробництва різних брендів.

Корисна інформація: кращих виробників дитячих колясок

BeSafe iZi Go зі стандартом захисту i-Size

Цей пристрій в 2 рази краще аналогів з сертифікатами ECE R44/04 убезпечить голову і шию крихти. Чому? Крісло монтується проти ходу руху транспорту, гарантуючи максимальний рівень захисту крихти під час поїздки. Кріплення девайса здійснюється на базу Изофикс.

Автокресло BeSafe iZi Go

БіСейф iZi Go успішно пройшло випробування на безпеку від ADAC і Штифтунг Варентест, заробивши позначки «дуже добре»/«добре» відповідно. За загальною конструкції пристрій також відзначили на «добре».

Плюсів в даному пристосуванні предостатньо, ось кілька з них:

  • великий вентильований капор з фільтром SPF50 +;
  • ремінці безпеки утримуються за допомогою магнітів;
  • положення підголівника можна міняти на позиції 1-4;
  • є вкладка, який знімається, якщо малюк вже підріс;
  • чаша досить глибока, має ергономічну форму;
  • чохли знімаються, їх можна прати при 30°.

Також тут є ручка для перенесення, яку можна використовувати не тільки за прямим призначенням, але і щоб прикріпити іграшки-підвіски для забав малюка під час подорожі.

Може зацікавити: конструктор Light Stax

Невеликий нюанс: щоб застебнути п'ятиточкові ремені знадобиться трохи більше часу, ніж 3-точкові моделі. Зате така система забезпечує ще кращу фіксацію і захист дитини.

Britax-Romer Baby-Safe Plus з 100% захистом збоку

Пристрій має глибоку чашу і досить високі бортики, щоб карапуз було зручно, а батькам – спокійно, що дитя захищене. Завдяки технології D-SIP наслідки від поштовхів збоку мінімізовані. Вона розсіює енергію удару по всій поверхні девайса, тим самим відводячи її від тіла крихти.


 Автокресло Britax-Romer Baby-Safe Plus

Baby-Safe Plus «добре» пройшов краш-тести від ADAC на безпеку. Крім того, виробник оснастив утримує атрибут наступним:

  • технологія lie-flat кут положення лежачи можна підлаштувати, виходячи з росту карапуза, також становище змінюється автоматично, якщо регулювати підголівник;
  • 5-точкові утримують лямки - надійно фіксують чадо на сидіння і допомагають захистити його при можливих зіткненнях (сила поштовхів розподіляється рівномірно на 5 точках: 2-плечі, 2-стегна, 1-між ніжками) ;
  • ручка, яка швидко регулюється - якщо не потрібна, її можна швидко відкинути назад, для переміщення за допомогою клавіші на корпусі рукоятки.

Оббивка моделі з позначкою Plus для перевезення дітей пошита з дуже міцного матеріалу. Крім того, тканина дихаюча і не викликає почервоніння або висипань на шкірних покривах крихти. Чохол можна зняти і очистити вручну або за допомогою машинки-автомат (при t до 30 градусів Цельсія).

ДО символічним недоліків відноситься вага пристрою в 4,7 кг: разом з малюком, наприклад, в теплому зимовому комбезі, буде важкувато переносити. В іншому претензій до дизайну, комфорту і безпеки девайса у користувачів немає.

Concord AIR.SAFE – легчайшее крісло в авто

Дане пристосування під силу підняти як підліткам (наприклад, старшим сестричкам або братикам крихти), так і дорослим. AIR.SAFE масу всього 2,9 кг. Також пристрій безпроблемно демонтується і встановлюється на коляску. В авто девайс монтується за допомогою системи Изофикс.

Автокресло для новрожденного Concord AIR.SAFE

Матусям і татусям буде цікаво дізнатися, що даний агрегат вдало пройшов випробування і отримав оцінку з безпеки «good» від ADAC і OAMTC. Серед основних плюсів автодевайса варто виділити:

  • оболонка з ударостійкого пластику, який не прогинається згодом, не тріскається і абсорбує енергію;
  • м'який підголівник, його положення можна відрегулювати, виходячи зі зручності юного пасажира;
  • корпус пристрою обладнаний вентиляційними відсіками, а оббивка виготовлена з дихаючого матеріалу, щоб малюк не пітнів і відчував себе максимально комфортно під час їзди;
  • лямки безпеки тут триточкові, широкі, оснащені тканинними накладками для виключення можливості натирання тонкої шкіри малюка.

У рейтингу «невагомих» дитячих автокрісел 0+ їй можна сміливо привласнити перше місце.

Recaro Guardia з надійними фіксаторами

Дитячий утримує атрибут оснащений 3-точковими лямками безпеки з м'якими накладками, які запобігають перекручення або сповзання ремінців з дитя під час їзди. Підголівник девайса сконструйований за технологією Меморі Фоам і забезпечує максимальний комфорт дитині при пересуваннях на машині.

 Детское автокресло 0+ Recaro Guardia

Особливостей в пристрої кілька:

  • ударопрочная чаша з пластика – стійко переносить сильні поштовхи і рівномірно розподіляє навантаження, також тут є металеві елементи для надійності;
  • високі бортики – забезпечують першокласну бічний захист, оббиті текстилем, який не вигоряє на сонці і при необхідності легко очищається;
  • сидіння з латексної підкладкою – завдяки цьому крісло має анатомічну форму і гарантує комфортну поїздку.

І ще кілька плюсів – можливість перетворити автолюльку в прогулянковий блок для коляски і наявність широкого капюшона для захисту від сонячних променів або крапель дощу (див. Фото вище). Даним девайсом легко і просто звертатися, всі елементи керування пофарбовані в відмінні від основного відтінки.

Невеликий нюанс – для кращої фіксації і стійкості девайса варто кріпити його саме на базу Изофикс, а не просто ременями безпеки. В останньому випадку краще використовувати захисний килимок, щоб уберегти оббивку сидінь від можливих подряпин.

Avionaut Ultralite Isofix з системою амортизації

Девайс з позначкою «ультралайт» відноситься до групи суперлегких пристосувань: його маса становить всього 2,5 кг. Він обладнаний кріпленнями Изофикс і монтується на сидіння одним клацанням. Якщо пристосування встановлено правильно, то це підтвердиться сигналом – звуком або світлом.

 Автокресло Avionaut Ultralite Isofix

Виріб відповідає стандарту безпеки R44/04 і витримує поштовхи збоку за рахунок оснащення додатковими накладками. За комфорт і захищеність юного вАвіонаут Ultralite Изофикс відповідає:

  • капюшон, який можна піднімати/опускати як зручно;
  • 3-точкові ремінці для захисту крихітного пасажира;
  • амортизуючі колодки;
  • вкладка (знімається для прання та очищення) і зручний підголівник (нахил і висота змінюються);
  • чохол, який можна прати при необхідності;
  • оббивка з міцного текстилю, що не викликає почервоніння на чутливій шкірі дитя.

Козирок для захисту від сонячних променів і крапель дощу при непотрібності забирається під блискавки вгорі конструкції. Є ручка для перенесення. Автолюльку з крихіткою можна безпроблемно переносити в руках.

Recaro Privia – найбільш просторе автокрісло

Люлька Privia є самим просторим у своєму класі девайсом. У ньому безпроблемно вміщуються Бутузов в зимових комбез, навіть трохи старше заявленого віку і крупніше.

Автокресло для новорожденных Recaro Privia

Виріб на «дуже добре» пройшло незалежні випробування від TCS, OAMTC, ADAC. Особливий акцент в системі безпеки девайса був зроблений на захист від бічних поштовхів. Малюк надійно фіксується в чаші колисці за рахунок 5-точкових лямок (вони не скручуються і не сплутується).

Серед особливостей агрегату варто виділити:

  • система SmartFit – розміри ременів регулюються в один рух;
  • дихаюча тканина – шкіра малюка не почервоніє і не буде роздратування від тертя і поту;
  • одночасна регулювання – висота підголівника та довжина ремінців змінюються одночасно;
  • анатомічна спинка – ліквідує можливість викривлення хребта під час довгих переїздів.

Щоб виріб можна було використовувати з коляскою, потрібно додатково прикупити спеціальні адаптери (наприклад, для Maxi-Cosi є адаптер Britax Affinity). В іншому крісло оснащене всім необхідним для комфортного і безпечного пересування крихти в автотранспорті.

BabyHit Primary з поліпшеною системою безпеки

Виріб обладнано зручною чашею із пластику. Вона відмінно витримує великі навантаження і забезпечує малюку комфортне перебування всередині люльки за рахунок м'якої тканинної оббивки. Всередині є гіпоалергенний наповнювач, який розподіляє енергію поштовхів по всьому корпусу, захищаючи дитину від бічних ударів.

 Автокресло для новорожденных BabyHit Primary

Плюси Primary:

  • високий ступінь захисту від бічних поштовхів (оцінка «добре» з безпеки від ADAC);
  • якісний пластик чаші, який не деформується і не тріскається з часом;
  • основа із пластику посилена металевими елементами для більшої міцності;
  • можна встановлювати на коляску (наприклад, від BabyHit) або переносити за допомогою ручки з накладками від ковзання.

Мінус вироби - відсутність можливості монтажу на базу Изофикс.

Що ж вибрати з ТОП-10?

Основні характеристики автокрісел з рейтингу наведені нижче:

Модель автокрісла
Тип монтажу Ремені безпеки Кріплення в машині Вага
(кг)
Cybex Cloud Q проти ходу руху 3-точкові штатні ремені безпеки 5,4
Avionaut Kite + проти ходу руху 3-точкові штатні ремені безпеки 3,25
Cybex Aton Q проти ходу руху 3-точкові штатні ремені безпеки 4,6
BeSafe iZi Go проти ходу руху 5-точкові Isofix 4,4
Britax-Romer Baby-Safe Plus проти ходу руху 5-точкові Isofix, штатні ремені безпеки 4,7
Concord AIR.SAFE проти ходу руху 3-точкові Isofix 2,9
Recaro Guardia проти ходу руху 3-точкові Isofix 4,1
Avionaut Ultralite Isofix по ходу руху 3 -точкові Isofix 2,5
Recaro Privia проти ходу руху 5-точкові Isofix, штатні ремені безпеки 3,7
BabyHit Primary проти ходу руху 3-точкові штатні ремені безпеки 2,7

Кожен з представлених екземплярів має спільні риси – наявність хороших показників по краш-тестів і можливість використання виробів не тільки в авто, а й спільно з колясками. Цінителям компактних і легких девайсів варто звернути увагу на вироби від бренду Авіонаут, BabyHit, а також девайси з приставкою ultralite. Їх маса не перевищує 3 кг, а безпека – на найвищому рівні.

Тим, хто любить функціональні і настроюються моделі, напевно припаде до душі Сайбек Клауд або Атон Кью з великими можливостями регулювання підголівника та утримують лямок. У будь-якому випадку очевидно – подібні пристрої потрібні для забезпечення безпеки крихітних пасажирів під час автоподорожі.

Коментарі
Залиште коментар