Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sony WF-SP700N – ідеальна бездротова гарнітура

Дата публікації: 30.05.2018 09:27
Дата оновлення: 30.05.2018 09:27

Сьогодні ми розповімо вам про ідеальну бездротової гарнітурі. Так, ось прям так – ідеальною. Це – Sony WF-SP700N . Побачивши на неї, напевно, у багатьох виникнуть стійкі асоціації з airpods, і це цілком логічно: два бездротових навушника, які мешкають в кейсі. Вони виглядають дійсно як бездротові спортивні навушники, і навіть якщо без спорту – це цілком універсальний дизайн, який підійде як під шорти з футболкою, так і під класичний костюм. Випускаються вони в чотирьох кольорах – рожева, жовта, біла і чорна. Кольори не кричущі – таки японська стриманість. 

Для підключення досить включити на смартфоні NFC і доторкнутися їм до мітки на кейсі. У комплекті йде чотири комплекти фіксаторів, які дозволять зручно розташувати навушник у вусі, незалежно від його форми і розміру. Запасу гучності практично в два рази більше, ніж потрібно, і що важливо – він не замикає навіть на максимумі. Заявлені частоти – від 20 гц до 20 кГц, все красиво і чітко артикульовано і не викручені штучно. Звук дуже об'ємний і соковитий, і порівнювати їх звучання з тими ж ейрподсамі – просто блюзнірство.
 
Управління нехитре: на правому навушнику одна-єдина кнопка – одне натискання – пауза і відтворення, два натискання – наступний трек, три – попередній. Така ж кнопка є на лівому навушнику, але вона служить для увімкнення і виключення а також головною фішки навушників – шумозаглушення. Воно працює просто приголомшливо, є 3 режими на вибір. Перше – повне шумозаглушення. Таке відчуття, ніби ставиш на Мьют весь навколишній світ. Шум автомобілів, людей – та чого завгодно, просто замовкає, і все, що ти чуєш – це тільки твоя улюблена музика. Друге – режим голосу. Навушники фільтрують голосу, і чутно тільки їх – це підійде для тих, кому треба чути не тільки музику, але і оточуючих їх людей – наприклад, при роботі в офісі. Ну і третій режим – вимикання шумодава. Це може бути корисно тим, кому важливо чути, що відбувається навколо – наприклад,

Ще варто відзначити, що як головою не верти і не тряси – якщо фіксатор підібраний за розміром правильно – швидше у вас очі випадково випадуть, ніж ці навушники. Бонус – вони захищені за стандартом ipx4, тобто від бризок. Плавати в них не варто, але той же дощ, наприклад, вас не зупинить.

У режимі Stand-by навушники можуть працювати до восьми годин, в режимі відтворення музики на максимальній гучності – три. З одного боку, це небагато, але з іншого – це навушники, заточені під спорт. Заряджаються вони приблизно за півтори години і від самого кейса їх можна повністю зарядити ще двічі.

Це дуже крута гарнітура. Sony в черговий раз довели, що вони знають толк в хорошому звуці і вміють зрозуміти, що потрібно їх користувачеві. Так, цінник не самий дешевий, але такі рішення в принципі стоять недешево. Однак в даному випадку цінник виправданий до останньої копійки. Гарного вам звуку! Ставте лайки і не забувайте підписатися на наш YouTube-канал. 

Огляд гарнітури Sony WF-SP700N:

Коментарі
Залиште коментар
В
15.06.2018 22:49

"Да, ценник не самый дешёвый, но такие решения в принципе стоят недешёво. Однако в данном случае ценник оправдан до последней копейки." ---- Так какой все же ценник!!!?? Самое главное и не написано!!!