Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Правила розіграшу "Мрія за селфі"

Дата публікації: 02.06.2019 07:58
Дата оновлення: 02.06.2019 07:58

Офіційні правила участі в рекламно-маркетинговій акції розіграш "Мрія за селфі"  

1. Загальні положення
1.1 Організатор рекламно-маркетингової Акції під умовною назвою розіграш "Мрія за селфі" (далі за текстом Акція або рекламна Акція) Товариство з обмеженою відповідальністю "НРП", яке знаходиться за адресою: Україна, м Київ вул. Б.Хмельницького, 44 (далі за текстом Організатор).
1.2 Акція проводиться з 01.06.2019 року по 30.06.2019г. (Далі за текстом період/термін проведення Акції). 
1.3 Акція проводиться на території України (за винятком Автономної Республіки Крим і територій ООС) у всіх магазинах" MOYO. 
1.4 Акція не є лотереєю або послугою у сфері грального бізнесу. Фонд заохочень не формується з внесків Учасників Акції.

2. Порядок і спосіб інформування про Акцію.
2.1 Інформування про умови Акції проводиться шляхом розміщення тексту Правил Акції на сторінці moyo.ua в соціальній мережі Facebook, Instagram і на сайті moyo.ua 
2.2 Правила Акції можуть бути змінені та/або доповнені Організатором рекламної Акції протягом всього періоду проведення рекламної Акції. Зміни та/або доповнення Правил рекламної акції можливі лише, в разі їх оприлюднення в порядку, що визначений для інформування щодо умов рекламної Акції. Такі зміни і/або доповнення набувають чинності з моменту їх публікації.

3.Вимоги до учасників Акції.
3.1 В Акції можуть брати участь дієздатні громадяни України, які досягли 18 років. Фактом участі в Акції кожен Учасник підтверджує свою повну згоду з усіма умовами даних Правил. 
3.2 Учасником вважається особа, яка відповідає вимогам розділу 3.1 даних Правил і яка належним чином виконала всі умови цих Правил. 
3.3 Учасником акції не можуть бути наступні особи, незалежно від виконання ними умов даних Правил: 
- Співробітники Організатора/Партнера Акції та інші особи, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції, їхні близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки );
- Неповнолітні, обмежено дієздатні і недієздатні особи.
3.4 Організатор акції не зобов'язаний перевіряти правоздатність та/або дієздатність Учасників Акції. 
3.5 Учасники під час проведення акції зобов'язуються:
- дотримуватися вимог Правил і норм чинного законодавства України; 
- Свідомо не завдавати незручностей, і не перешкоджати іншим Учасникам; 
- Чи не робити дій, які ставлять під сумнів правомірність участі інших учасників Акції. 
3.6 Беручи участь в Акції, Учасник розуміє і погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, в тому числі і персональні дані Учасника, може оброблятися Організатором з метою подальшої можливої ​​розсилки йому інформації, в тому числі рекламного характеру, про наступних конкурсах/акціях Організатора , а також з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови даних Правил, Учасник тим же погоджується з обробкою персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Акції особами.
3.7 Беручи участь в Акції, Учасник розуміє і погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, в тому числі і персональні дані Учасника, може оброблятися Організатором з метою подальшої можливої ​​розсилки йому інформації, в тому числі рекламного характеру, про наступні заходи/конкурси/акції Організатора, а також з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови даних Правил, Учасник тим самим погоджується з обробкою персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Акції особами.
3.8 Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим дає свою згоду на безкоштовне використання наданої ним інформації про себе Організатору Акції, з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, способами які не порушують діючі законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам) і об'єму наданої згоди в тому числі його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв'ю, або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в тому числі, але не обмежуючи, право публікації (в т.ч. його імені і зображення ) В засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо - та відеоматеріалах, інтерв'ю в ЗМІ і надання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання ніяким чином не відшкодовується Організатором Акції. Надання такої угоди розглядається в розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України та Закону України «Про Захисту персональних даних».
3.9 Учасник, який не виконує/виконує не належним чином умови даних Правил, втрачає право на подальшу участь в Акції.
3.10 Брати участь в конкурсі забороняється співробітникам компанії" НРП" і родичам співробітників компанії" НРП" .

4. Фонд заохочень.
4.1 Фонд заохочень складається з товару, який набере найбільшу кількість фото в соціальних мережах Facebook, Instagram. 
4.2 Заміни Заохочень грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну або поверненню не підлягають, крім випадків, передбачених законодавством України.
4.3 Організатор Акції залишає за собою право включати в Акцію додаткові заохочення, не передбачені цими Правилами. Якщо такі зміни мають місце бути, Організатор повідомляє про них в порядку, визначеному п. 2 цих Правил. 
4.4 Організатор Акції не несе відповідальності стосовно подальшого використання Учасниками Заохочень Акції після їх отримання, за неможливість Учасниками Акції використовувати отримані Заохочення Акції з будь-яких причин. 
4.5 Фонд заохочень Акції - обмежений і становить вище зазначений товар. 
4.6 Відповідальність Організатора Акції обмежена і не виходить за рамки вартість і кількості Заохочення Акції, передбачених п.4.1. цих Правил. 

5. Умови участі в Акції.
 5.1 Для того що б взяти участь в Акції, особі яка відповідає вимогам розділу 3 цих правил, необхідно в період проведення Акції (п. 1.2 Правил) 
- Зробити фото в будь-якому магазині MOYO з продавцем і бажаним товаром 
- Викласти фото в соціальній мережі з хештегом #iloveмоуо 
- Лайкнути сторінку MOYO в соціальних мережах
 - Залишити посилання на опубліковане фото під нашим постом 
5.2 Беручи участь в Акції, Учасник підтверджує те, що він повністю відповідає умовам розділу 3 цих Правил, повністю погоджується з цими Правилами і зобов'язується їх виконувати.

6. Визначення переможців Акції.
6.1 Переможець Акції - це учасник Акції, який отримав право на отримання Заохочення. 
6.2 Визначення переможців Акції буде проходити з використанням спеціальної програми" Random.org" , яка випадковим чином визначить Переможця серед усіх, хто виконав всі умови акції. Призом стане той товар, який набрав найбільшу кількість фото в соціальних мережах MOYO.
6.3 Розіграш буде проведено 01.07.2019 р
6.4 За результатами Акції буде сформований резервний список (далі по тексту" Резервний Список" ) з 5 (п'яти) Учасників акції (далі по тексту" Резервні Переможці" ), які брали участь в Акції, виконали умови Акції які вказані в цих Правилах, які можуть отримати право на отримання Заохочення в разі неможливості вручення і/або відмови від Заохочення Учасника Акції, який був визначений як Переможець розіграшу, відповідно умова п. 6.4. Список буде визначено за допомогою програми" Random.org" , яка випадковим чином визначить резервних Переможців. У програмі «Random.org» і обладнанні яке буде використано при визначенні переможців не містяться приховані алгоритми, інформаційні масиви, вузли або агрегати, які можуть вплинути на результати Акції.
6.5 Результати визначення Переможців Акції є остаточними і оскарженню не підлягають.
6.6 Інформування Переможців Акції буде здійснено в соціальних мережах. 
6.7 Вивести розіграшу будуть опубліковані сторінці moyo.ua в соціальній мережі Facebook і Instagram 01.07. 2019р. 

7. Порядок і строки вручення Заохочень Акції.
7.1 Порядок Вручення Заохочень Акції: 
7.2 Учасник Акції, який отримав право на отримання Заохочення, отримує відповідне Заохочення, в магазині" MOYO" який вкаже Переможець.
7.3 Під отриманням Заохочення, мається на увазі, право Переможця Акції купити відповідне заохочення за 1 грн.
7.4 Документ, який необхідно пред'явити Переможцю при отриманні Заохочення - паспорт або інший документ, який ідентифікує особу. 
7.5 При отриманні Заохочення, переможець залишає копію паспорта, на якій ставить дату, підпис, відмітку "заохочення отримано, претензій не має"
7.6 Період отримання заохочення з 01.07.2019 по 07.07.2019 включно. 
7.7 Вручення Заохочення допускається тільки особі, яка його виграла, згідно з умовами даних Правил, і виключно в порядку, встановленому цими Правилами. У разі, якщо Переможець Акції з яких-небудь причин не може отримати Заохочення, такий Переможець не має права змінити/поступитися своїми правами на отримання Заохочення будь-якій третій особі.
7.8 Переможець Акції автоматично втрачає право на отримання Заохочення Акції без будь-якої компенсації в наступних випадках, незалежно від того, в який період стали відомі зазначені обставини:
- якщо Переможець Акції порушив Правила до моменту вручення йому Заохочення;
- якщо Переможець Акції не виконує вимоги, передбачені цими Правилами;
- якщо Переможець Акції відноситься до осіб, зазначених у п. 3.3 цих Правил;
- якщо Переможець Акції заявив про свою відмову від отримання Заохочення;
- в разі неможливості ідентифікації Переможця Акції; 
- в разі неналежного виконання Учасником Акції цих Правил. 
Беззаперечне виконання всіх умов даних Правил та надання всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання Заохочення Акції. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Переможця Акції права на отримання належного йому Заохочення Акції.
При цьому, відповідний Переможець вважається таким, який відмовився від отримання відповідного Заохочення Акції, та не має права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації, в тому числі і грошової. 
7.9. Організатор Акції має право:
- відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала/виконала неналежним чином всі умови участі в Акції, які відображені в цих Правилах.
- відмовити у видачі заохочення Акції, Переможцю Акції, який не виконав умови, необхідні для отримання Заохочень Акції, згідно цих Правил. 
7.10 Організатор Акції не несе відповідальність за достовірність інформації, інформації наданої Учасниками Акції в т.ч. контактів.
7.11 Організатор Акції не несе відповідальність у випадку настання форс-мажорних обставин, таких як: стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, які діють на території проведення Акції, інші непідконтрольні Організатору обставини, які зробили неможливим виконання зобов'язань організатора згідно даних Правил.

8. Інші положення.
8.1 у разі виникнення ситуацій, які допускають неоднозначне трактування цих Правил і/або питань, які не врегульовані цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції.
8.2 Організатор Акції має право залучати третіх осіб, для повного або часткового виконання своїх зобов'язань.
8.3 Дані Правила - єдині офіційні правила цієї Акції.

Коментарі
Залиште коментар