Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Packard Bell EasyNote LM: домашній кінотеатр на долонях

Дата публікації: 24.01.2011 12:37
Дата оновлення: 24.01.2011 12:37

Високі технології стали невід'ємною частиною нашого життя. Саме тому для тих, хто прагне до скоєного дизайну, мобільності і зручності магазини MOYO раді запропонувати високотехнологічний новаторський ноутбук Packard Bell EasyNote LM81-SB-018RU. Нове чудо технічної думки позиціонується як ноутбук для щоденної роботи та розваг.

EasyNote LMМАЄ елегантний дизайн, що поєднує контраст матовою і глянсовою обробки, який підкреслять блискучими хромованими деталями. Це створює гармонійний ефект контрасту і додає ноутбуку витончений зовнішній вигляд. Комфортна опора для долонь повторює чорний колір зовнішньої кришки, прикрашеної хвилястим рельєфом.

Для любителів Інтернет спілкування спеціально інтегроване додаток Packard Bell Social Networks забезпечить єдиний доступ до трьох найбільш популярним соціальним мереж. Всього лише одним натисканням клавіші можна залишатися на зв'язку і спілкуватися з друзями на Facebook, дивитися і обмінюватися відео на YouTube, а так само завантажувати свої фотографії на Flickr.

Ще однією приємною особливістю є те, що ноутбук крім встановленої операційної системи Windows7 так само оснащений повною версією Adobe Photoshop Elements 8.

Щоб задовольнити найвищі вимоги, Packard Bell EasyNote LM 4 ядерним процесором AMD Phenom II Quad-Core N930 з тактовою частотою 2ГГц, пам'яттю DDR3 об'ємом 4 ГБ, відеокартою ATI Radeon HD 5650, жорстким диском 320 ГБ і DVD Super Multi приводом. Доповнюють список бездротові технології Wi-Fi (802.11 b/g/n) і Bluetooth 3.0.

Packard Bell EasyNote LM81-SB-018RU у продаж в чорному кольорі. За більш детальною інформацією звертайтесь до консультантів мережі магазинів MOYO. Приходьте, ми завжди раді вас бачити.

Коментарі
Залиште коментар