Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Навушники SONY - знахідка для меломана

Дата публікації: 28.01.2011 16:54
Дата оновлення: 28.01.2011 16:54

У сегменті накладних Hi-Fi навушників SONY закритого типу, представлених в MOYO, доступні моделі MDR570LPB, MDR-XB300, MDR-XB500 і MDR-V150. Всі представлені навушники виконані в класичному чорному кольорі і орієнтовані на активних меломанів, що цінують високу якість звучання.

Істотним плюсом цих моделей є найвищий рівень комфорту. Відповідні як для застосування з домашніми стереосистемами, так і для використання з портативною технікою ці навушники дуже зручні в застосуванні. Завдяки обода, вони прекрасно тримаються на голові і можуть застосовуватися протягом тривалого часу, при цьому не викликаючи неприємних відчуттів. Модель MDR-V150 до всього іншого виконана у вигляді складної конструкції, що робить навушники вкрай зручними для транспортування.

Відсіваючи зовнішні шуми до 70%, і не дозволяючи їм втручатися в процес насолоди музикою, ці навушники ідеально підходять для подорожей на автомобілях і потягах. Збільшені мембрани навушників, діаметром 30 і 40 мм (в моделі MDR-XB500) створюють чистий звук в широкому частотному діапазоні. Потужні ферритові і неодимові магнітні сердечники фокусують високу енергію, посилюють глибину басів і забезпечують відмінну чутливість.

Крім представлених накладних Hi-Fi навушників SONY уваги так само заслуговують вставні навушники SONY, або як їх ще називають «вкладиші» або «затички». З даним типом навушників знайомі абсолютно всі, звукоізоляція у них слабкіше, ніж у накладних, але їх незаперечними плюсами є супер компактний розмір, хороша звукоізоляція і, звичайно ж, низька ціна.

У магазинах MOYO доступні моделі білих кольорів MDREX33LPW і MDREX35LPW, чорних кольорів MDREX35LPB і MDREX57LPB, рожевого кольору MDREX33LPP, синього MDREX33LPL, сріблястого MDREX33LPS, а так само червоного кольору MDREX35LPR.

Без хорошого акустичного контакту вставні навушники не дадуть належного якості, а низькі частоти зникнуть частково або повністю. Дуже важливо, щоб навушники адаптувалися до вашого слухового проходу. Саме тому в комплект поставки входять 3 варіанти розміру силіконових вкладишів (SS, S, M), включаючи найменший.

У цих моделях навушників звук формується з використанням неодимового магніту і подається з 9 мм мембрани безпосередньо в слуховий прохід, цим самим забезпечуючи їх високу ефективність. Перебуваючи навіть в метро, ​​з цими навушниками не доведеться високою гучністю знущатися над своїм слухом, можна слухати тихо і комфортно.

Зручне пристосування для регулювання довжини проводів дозволяє не допускати їх сплутування, а так само без проблем носити плеєр на шийної тасьми або в кишені сорочки.

Позолочений штекер всіх представлених навушниках SONY володіє чудовою стійкістю до корозії і оберігає від непотрібних перешкод і шумів. На все навушники надається гарантія 12 місяців.

Підводячи підсумок можна сказати, що для кожної людини критерії вибору навушників різні, а допомогти зорієнтуватися в їх різноманітті вам допоможуть консультанти MOYO. Приходьте в наші магазини і ознайомтеся з усім асортиментом навушників SONY.

Коментарі
Залиште коментар