Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Графічні планшети Wacom і Genius: заміна традиціям малювання

Дата публікації: 17.01.2011 15:10
Дата оновлення: 17.01.2011 15:10

Графічний планшет – це пристрій для введення малюнків (або роботи з 3D-моделями) від руки безпосередньо в комп'ютер, роботи з фотографіями і редагування графіки. Планшет незамінний при малюванні, дизайні і ретуші фотографій в графічних програмах типу Photoshop, Painter, OpenCanvas і ін. Імітують традиційну техніку малювання. Спроби намалювати що-небудь мишею в Painter заздалегідь приречені, оскільки весь інструментарій програми «заточений» під чутливість до натиснення і нахилу пера. Планшет також використовують дизайнери, 3d художники, цифрові скульптори (особливо з появою програм ZBrush і Mudbox), а також фахівці з монтажу. Уваги заслуговує використання графічних планшетів в деяких відеоіграх, замість звичної миші, виявляється зручніше управляти пером!

Окремо слід згадати про переваги графічних планшетів при Інтернет-серфінгу. Зручність роботи з Інтернет сторінками зростає в рази, при цьому їх можна гортати, обертати, масштабувати і т.д.

І, нарешті, графічні планшети будуть, безсумнівно, цікаві та корисні дітям. Для малюків планшет – це знайомство з комп'ютером, прояв своїх талантів – малювання, можливість прикрашати на комп'ютері з використанням величезної палітри кольорів. У разі помилки завжди буде можливість скасувати неправильне дію. При всьому цьому відпадає необхідність в олівцях, якими дитина прикрашає різноманітні поверхні в будинку.

Також графічні планшети будуть відмінним інструментом розвитку дитини, для цього випадку розроблено безліч розвиваючих ігор (деякі з них доступні в комплекті поставки планшетів Wacom). При цьому дитина вчиться тримати в руках замість мишки більш звичний олівець, що допоможе йому в подальшому оволодіти навичками письма.

Для початку варто згадати графічні планшети Wacom. Ці пристрої найбільш підходящі для обробки зображень завдяки володінню патентами на унікальні технології пір'яного введення і високій якості продукції, компанія є лідером в цьому сегменті.

В стилус Wacom відсутні елементи живлення (перо відображає сигнал, що генерується поверхнею планшета), тому їх вдалося зробити легкими і чутливими. Однак, переваги пристроїв Wacom не тільки в ергономічності – апарати виробника найбільш точні при змінах тиску на перо і його нахилах.

Нова лінійка планшетів Bamboo від Wacom унікальна тим, що пропонує не тільки функції професійних графічних планшетів, але і функції сенсорного введення мультитач, завдяки чому вони працюють від простого дотику пальців. У цій лінійці доступні моделі Touch, Pen, Pen & Touch, Fun Pen & Touch, які відрізняються між собою дизайном, форматом, функціями і різною чутливістю до натискання.

Інакше кажучи, якщо вам потрібен хороший інструмент для малювання, то варто дивитися в першу чергу на Bamboo Fun Pen & Touch формату А5 з високою чутливістю до натискання. Якщо ж хочеться заощадити і вам досить невисокою чутливості і формату А6, не важливі функції multi-touch, функціональні клавіші і ластик, то можна вибрати Bamboo Pen. Він обійдеться значно дешевше.

У стандартний комплект поставки крім планшета входить перо, три запасних наконечника, пінцет і компакт-диск з драйверами і інструкцією.

Genius EasyPen i405:

Говорячи про графічних планшетах Genius можна стверджувати, що ці пристрої являють простий, легкий і зручний спосіб продемонструвати свої творчі здібності. За допомогою нового планшета EasyPen i405 ви зможете вільно виразити себе на комп'ютері, а допоможе в цьому корисне програмне забезпечення, що входить в комплект поставки: PenNotice, Annotate для Word, Pen Commander, PenMail, PenSigner.

Робоча область розміром 10 x 14 см і бездротове перо дозволяють користувачам систем Windows і MAC робити записи, начерки, малювати і підписувати повідомлення електронної пошти. У порівнянні з мишею планшет EasyPen i405 дозволяє легше і зручніше управляти курсором, який переміщається точно в позицію, відповідну положенню пера.

Для швидкого доступу до функцій Office або роботи з Інтернетом досить злегка доторкнутися пером по одній з 28 програмованих кнопок швидкого доступу. Перо має дві кнопки і 1024 градацій сили натискання, що впливають на товщину лінії під час малювання і письма. Перо можна зберігати в спеціальному утримувачі справа, завдяки чому планшет легко зберігати і носити з собою.

Розмір робочої області для малювання і письма становить 4x5,5 дюймів (10х14 см), на якій можна робити нотатки і малюнки від руки в електронних листах, MSN, документах і будь-яких прикладних програмах.

Випробуйте різноманітність спілкування з комп'ютером і світом графіки. Графічні планшети Wacom і Genius вже надійшли в продаж і чекають своїх власників в мережі магазинів MOYO. Дізнатися більш детальні характеристики планшетів і отримати допомогу в їх підборі можна звернувшись до наших продавців – консультантів.

Коментарі
Залиште коментар