Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Електронні книги Prestigio Libretto в MOYO

Дата публікації: 10.01.2011 10:46
Дата оновлення: 10.01.2011 10:46

 

Всю бібліотеку тепер можна помістити в кишені, нею можна скористатися, де б ви не знаходилися і в будь-який час доби. Розслабтеся, читаючи улюблену книгу і слухаючи приємну музику одночасно. Сучасна система енергозбереження забезпечує тривалу автономну роботу. Легкі і зручні електронні книги від Prestigio - це сучасні пристрої для людей, що живуть в XXI столітті.

 Як більш компактну електронну книгу, в основу якої покладено ідею легкості і мініатюрності, слід зазначити Prestigio Libretto PER3052. В MOYO книга представлена ​​у чорному і білому кольорах. Пристрій не схоже на інші пристрої для читання електронних книг. Модель більше нагадує кишеньковий мультимедіа-плеєр. На 5 дюймовому TFT дисплеї з роздільною здатністю 800x480 ви можете слухати улюблену музику, дивитися відео або показувати знайомим свої фотографії.

Пристрій дружить з форматами аудіо MP3, WMA, WAV, FLAC, зображень JPEG і BMP, відео AVI, DAT, VOB, MP4, MPG, RM і звичайно ж текстовими форматами TXT, PDF, HTML, FB2, EPUB.

Крім вбудованої пам'яті в 2 Гб, девайс підтримує використання карт пам'яті Secure Digital, Secure Digital HC ємністю до 16 Гб. Залежно від виконуваних завдань, модель PER3052 працює від акумулятора до 7 годин в режимі читання, до 5 годин в режимі відео і до 30 годин в режимі аудіо.

При вазі в 193 гр. і товщині 7,7 мм модель претендує на звання «Найтонший букридер».

Що стосується 7-дюймового представника лінійки Libretto, то це місце займає найстильніша модель PER3072B.

Prestigio Libretto PER3072B відкриває нескінченний і захоплюючий світ цифрових розваг. Завдяки збільшеної місткості батареї і системі контролю харчування, термін роботи електронної книги продовжується до 10 годин. До всього іншого девайс оснащений процесором Rockchip RK2729 ARM9 з частотою 560 МГц, що дозволяє без проблем виконувати покладені на нього завдання. Так само модель оснащена повнокольоровим TFT дисплеєм з роздільною здатністю 800х600, який чудово підходить, щоб насолоджуватися не тільки читанням електронних книг, а й ідеальним відтворенням відео і фото, це робить книгу самим справжнім мультимедійним пристроєм.

Вбудований акселерометр (G-sensor) розгортає зображення вертикально або горизонтально в залежності від положення пристрою в просторі. Простота управління здійснюється за допомогою інтуїтивного інтерфейсу і зручно розташованих клавіш навігації, плавний і тихий хід яких забезпечує миттєвий відгук на натискання.

Prestigio Libretto PER3072B підтримує всі популярні формати: HTML, TXT, EPUB, PDF, PDB (Palm DOC), FB2, WMA, AAC, WAV, OGG, MP3, JPEG, GIF, BMP, PNG, 3GP, FLV, MP4, MPG, VOB, AVI, RM, RMVB, WMV, MOV, MKV.

Для зберігання контенту є 2Гб вбудованої пам'яті, розширити яку можна до 32Гб вдаючись до додаткових флеш-карт. У магазинах MOYO дана модель доступна в червоному, блакитному і білому кольорах.

Завершує серію класичний рідер з 6 дюймовим екраном на основі технології E-Ink - Prestigio Libretto PER3162B, представлений магазинами MOYO в чорному виконанні.

PER3162B - це оптимальний вибір для любителів літератури: високоякісний дисплей на електронному чорнилі гарантує приємне читання навіть на яскравому сонячному світлі. Динамічний розмір шрифтів створює безпеку і комфорт для очей. Найтонший корпус і невелику вагу в 169 гр. роблять цей пристрій ідеальним супутником в подорожах.

Купуючи Prestigio Libretto PER3162B, ви отримуєте англомовну класику в комплекті, записану на 2 Гб вбудованої пам'яті. Також рідер має слот для карт пам'яті microSD.

У комплект поставки всіх електронних книг крім USB-кабелю для зарядки (використовується порт microUSB) входять так само високоякісні стильні навушники і елегантний чохол для безпечного зберігання, який так само допоможе встановити пристрій на стіл в якості цифрової фоторамки або відеоплеєра (тільки для кольорових моделей) .

Консультанти MOYO з радістю нададуть вам допомогу у виборі моделі і кольору електронної книги. А фірмова гарантія на 2 роки відкине всі сумніви в придбанні даних пристроїв.

Коментарі
Залиште коментар