Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ОГЛЯД: Інтерактивна іграшка Zoomer - собака-робот, яка здатна стати другом!

Дата публікації: 07.12.2015 17:47
Дата оновлення: 18.12.2023 14:08

Бездротовий робот-пес, що навчається Зумер – інтерактивний собака-цуценя здатний замінити справжнього домашнього вихованця. Іграшка відмінно підійде як для дітей, так і для дорослих, оскільки моментально захоплює увагу як одних, так і інших.

Собака виконана з пластику, візуально виглядає як щеня-Далматинець. Крім стандартних команд, якими виробник нагородив робота, Зумер піддається навчанню, розпізнає п`ять мов, реагує на голос і дотик, орієнтується у просторі. Заряджається за допомогою USB-кабелю, знає 15 стандартних команд плюс 20 секретних команд. Серед них: Голос!, Гуляти, Грати, Лежати, Сидіти, Дай лапу і т.д.

Рухи Зумера продумані до дрібних деталей, він здатний перевертатися на спину, лежати, підіймати лапи та повністю контролювати свої рухи. Однак, йому важко зорієнтуватися у просторі, наїхавши на перешкоду, він або зупиняється, або продовжує спроби їхати прямо.

Досить цікавий факт, що іграшка перемогла в американському конкурсі «Іграшка року» у номінації «Інноваційна іграшка». Компанія виробник створила іграшку у чотирьох милих варіаціях: цуценята породи Далматинець, Овчарка, Гонча та рожева Зумі-дівчинка.

Безперечно чудовий подарунок на свято дитині, та й дорослому сподобаються забави з цією кумедною іграшкою. Вона викликає масу емоцій, що відразу ж сприяє всім, хто хоч раз її побачив.

Наш невеликий тест-драйв Зумер.

 

Пограти із Зумером вже можна в магазині MOYO, Дрімтаун, місто Київ ;-)

Коментарі
Залиште коментар