Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд смартфона Xiaomi Redmi 2

Дата публікації: 13.03.2017 15:44
Дата оновлення: 13.03.2017 15:44

Марка Сяомей – китайський бренд, який відрізняється якістю і доступністю. в 2015 році ринку була представлена ​​модель смартфона Xiaomi Redmi 2, який ви можете придбати в інтернет-магазині MOYO з доставкою по Україні. спробуємо розібратися в його плюсах і мінусах.

позиціонування

Це просте, але функціональний пристрій в пластиковому корпусі для комфортної та швидкої роботи з досить широким екраном 4.7 дюйма, чотирьохядерним процесором, великим запасом як оперативної, так і постійної пам'яті. Гаджет випускається в декількох яскравих колірних рішеннях, що відрізняються оригінальністю і здатних відобразити вашу індивідуальність. До речі, смартфон має і молодшого брата Xiaomi Redmi 2 Pro, який має трохи більший запас пам'яті.

Комплект поставки

  • сам гаджет;
  • зарядний пристрій з виходом в 1А;
  • батарея на 2200 мАг;
  • керівництво експлуатації і гарантія.

У деяких випадках пристрій може комплектуватися переходником, адаптованим під наші розетки. Самостійно ви завжди можете придбати захисну плівку або скло, чохол, карту пам'яті та інші аксесуари, необхідні для захисту і комфортної роботи Xiaomi Redmi 2.

особливості дизайну

Екран на передній панелі діагоналлю 4,7 дюйма, над ним розташовані сенсори, динамік і фронтальна камера. Під дисплеєм – три стандартні сенсорні кнопки управління. На нижньому боці девайса – роз'єм мікрофона і порт MicroUSB, на верхньому ребрі – роз'єм 3,5 мм для навушників. На правій стороні гаджета клавіші регулювання гучності і блокування. Зліва немає ніяких кнопок управління або роз'ємів.

Передня панель завжди чорного кольору, а ось задня панель може бути білою, жовтою, рожевою, чорної або зеленої. На ній розташувалася основна камера, світлодіодне підсвічування і гучний динамік.

процесор

У Xiaomi Redmi 2 встановлюється чіп – «Снапдрагон 410» від «Куалком» (МСМ8916) з чотирма ядрами, які в режимі найвищої навантаження можуть видавати до 1,2 Ггц. Йому цілком під силу інтенсивна робота і режим багатозадачності. Хоча не всі ігрові програми, особливо найостанніші і вимогливі, все-таки йому по зубах. 

Екран і графіка

У Xiaomi Redmi 2 рідкокристалічний дисплей з високою передачею кольору і кутами огляду близько 180 градусів. Роздільна здатність екрану 1280 х 720 (HD). В основі графіки лежить відеоприскорювач Adreno 306. Він також не показує супервисоку продуктивність, але з повсякденними завданнями та іграми справляється. 

Камера, якість фото і відео

Основна камера в Xiaomi Redmi 2 базується на сенсорі 8 Мпікс і має автофокус, цифровий зум і функцію розпізнавання осіб і світлодіодне підсвічування. Все це дозволяє отримати знімки відмінної якості і знімати високоякісне відео з роздільною здатністю 1080 p і частотою оновлення кадрів 30 в секунду. Фронтальна камера не така потужна, всього 2 Мпікс, але в той же час цілком здатна зробити хороший автопортрет і зняти відео 720 p. 

Об'єм пам'яті

Стандартна заводська комплектація передбачає 1 Гб оперативної пам'яті, під завдання користувача з яких виділяється 300 Мб, і 8 Гб постійної пам'яті, з яких 3 Гб займають вбудовані програми, 2 Гб віддані під прикладної софт і 3 Гб залишаються для задач користувача. Навіть самий невибагливий покупець розуміє, що цього мало, тому відразу краще придбати додаткову карту пам'яті, яка може привнести до 32 Гб пам'яті.
У модифікації смартфона Xiaomi Redmi 2 Enhanced Edition ОЗУ становить вже 2 Гб, а основна пам'ять 16 Гб, що за всіма показниками в два рази більше. Але і його також можна розширити на 32 Гб.

акумулятор

Xiaomi Redmi 2 при всіх його показниках має досить високу автономність. Ємність акумулятора (до речі, знімного) в 2200 мАг при середньому рівні навантаження дозволяє гаджету працювати до двох-трьох діб, а при максимальній економії і до п'яти днів. Хоча установка багатьох вимогливих додатків значно швидше розряджає батарею – протягом доби, але це біда всіх сучасних пристроїв. Заряджати акумулятор треба всього лише протягом 2 годин.

Передача інформації

Пристрій підтримує всі наявні види обміну даними, серед яких можна виділити:

  • по-перше, це робота з високошвидкісними мобільними мережами 3G, GSM, LTE. Вони відмінно передають як невеликі, так і досить значні файли;
  • передавач GPS дозволяє відправляти поточну геопозіцію і здійснювати загальну навігацію, а A-GPS дозволяє використовувати для цього і стільникові мережі;
  • передавач Wi-Fi дозволяє використовувати бездротовий інтернет на божевільних швидкостях і економити мобільний трафік;
  • Bluetooth дозволить підключити до девайсу навушники і здійснювати обмін даними між пристроями без використання інтернету;
  • для підключення до комп'ютера і ноутбука можна скористатися стандартним USB-роз'ємом;
  • для навушників передбачений звичайний роз'єм 3,5.

Програмне забезпечення

Гаджет Xiaomi Redmi 2 поставляється зі стандартним ПО Android 4.4, яке є досить функціональним і надійним. Також є стандартна оболонка MIUI версії 6 стандартна для цього бренду, яка є простою і зручною. У стандартному наборі програм – Play Market, популярні соціальні мережі, доповнення операційної системи (калькулятор, органайзер, календар і ін.) І набір софта від Гугла. Все інше для роботи і розваг треба буде завантажувати і підлаштовувати під себе самостійно.

Що в підсумку?

Цей гаджет Сяомей не самий продуктивний, але досить якісний, яким будуть задоволені невимогливі користувачі. Серед переваг моделі називають невисоку вартість, привабливий дизайн.

Придбати Xiaomi Redmi 2 або будь-який інший смартфон від світових брендів, а також аксесуари до них ви завжди можете придбати з доставкою по Україні в інтернет-магазині MOYO.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії