Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд семидюймовий планшета eSTAR Beauty - по-перше, це красиво!

Дата публікації: 13.09.2016 10:34
Дата оновлення: 13.09.2016 10:34



Дизайн

Розміри і вага планшета стандартні для всіх компактних планшетів. В руках він лежить добре. Мені сподобалося, що задня панель зроблена з пластику «під шкіру». Торкатися її приємно, і не залишається відбитків пальців, які зазвичай непривабливо виділяються на глянцевих панелях і псують все відчуття від девайса.

На корпусі eSTAR Beauty всього дві кнопки: харчування та спарена кнопка гучності. Звичайно ж, передбачено кілька виходів - для зарядки, навушників. Є мікрофон і один зовнішній динамік, хоча виробник заявив стереозвук. Там цей стерео ніби як є, за одним отвором - два динаміка, але це все одно не дає такого ефекту, як хотілося б!

Під невеликий кришкою на задній панелі ховається слот для карти microSD, і він вам дуже придасться, коли ви захочете закинути на планшет пару альбомів улюблених груп.

У коробці нічого зайвого - крім планшета там можна знайти USB і OTG-кабель, перехідник до розетки і інструкцію. До речі, мене приємно здивувало, що сама упаковка девайса приємно пахне - це налаштовує на потрібний лад при першому знайомстві.

Мультимедіа

На нашому піддослідному девайсе від eSTAR встановлений 7 дюймовий HD дисплей. Це оставлет планшет компактним, так що його легко брати з собою куди завгодно. Роздільна здатність дисплея 1024x600 точок, щільність виходить 170 пікселів на дюйм, і цього достатньо для комфортної роботи з планшетом.

Зверху над дисплеєм розташувалася фронтальна камера, вона ж в даному випадку і єдина. Скромних 0,3 мегапікселів вистачає для відеодзвінків, так що ваша просунута бабуся зможе зателефонувати вам по скайпу. Селфі з нею робити не дуже круто, та й незручно, тому що доведеться тримати планшет двома руками, так що ефектного фото або вдалих ракурсів домогтися буде складно.

Продуктивність і автономність

Продуктивність планшета розробники eSTAR Beauty  поклали на 4-ядерний процесор Allwinner/BoxChip A33 з частотою 1200 МГц. Його з лишком вистачає для того, щоб почитати новини, погортати стрічку в Facebook, написати парочку твітів або подивитися свіжі ролики на Youtube. Оперативної пам'яті тут 512 Мб - для важких ігор буде замало, але поганяти нескладну гру типу Tomb rider або головоломок можна запросто.

Вбудованої пам'яті 8 Гб, за рахунок флешки її можна розширити ще на 32 гіга. З огляду на, що основною камери немає, забивати пам'ять ви будете, швидше за все, додатками і мультимедіа бібліотекою - музикою і фільмами.

В якості операційної системи користувач отримує Android 4.4, не найновіший, але найпоширеніший на сьогоднішній день варіант. Основний інтерфейс класичний Android, так що якщо захочете чогось оригінального - можете вибрати будь-який лаунчер в Play market на свій смак.

Батареї 2500 мА вистачає на добу більш-менш активної роботи. Якщо носити планшет з собою на роботу, щоб по шляху читати, а в обід дивитися серію улюбленого серіалу - вам одного заряду спокійно вистачить на два, а то і три дні. Якщо засісти і цілеспрямовано грати на ньому весь вихідний - швидше за все, він запроситься на підзарядку ще до вечора.

підсумки

eSTAR Beauty  це відмінна робоча конячка без особливих претензій. Планшет виглядає дуже симпатично, тримати в руках його зручно і приємно. Компактні розміри відразу натякають на те, що це" похідний" варіант, до того ж ємності батареї вистачає надовго.

Або ви можете купити цей варіант бабусі, якій немає діла до ігор, зате хочеться поспілкуватися з вами по скайпу і, максимум - почитати свіжі новини.

Спеціально для moyo. ua

Христина Ломакіна

Коментарі
Залиште коментар
Категорії