Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Будь королем вечірок з потужними Bluetooth-колонками Sony

Дата публікації: 06.09.2016 17:33
Дата оновлення: 06.09.2016 17:33

Sony MHC-V11 досить портативна, щоб перевозити її на будь-яку локацію, але велика і потужна, так що музика буде качати на повну. Їли ж ви хочете зробити звук ще голосніше і підключити кілька колонок – використовуйте функцію Party Chain, яка робить один пристрій головним, з яким послідовно синхронізуються інші аудіосистеми.

Зручно те, що обидва динаміка і сабвуфер вбудовані в одну колонку – ви отримуєте об'ємний, насичений звук, і при цьому не потрібно турбуватися про те, де розгорнути цілу систему так, щоб нікому не заважало. Додаткового стилю вечірці додасть кольорове підсвічування, вбудована в динамік.

Колонка Sony MHC-V11 Bluetooth, так що вам не знадобиться ніяких проводів – встановлюєте додаток SongPal – і керуєте всім зі свого смартфона – міняєте треки, налаштування програвання і трек-листи. Бути діджеєм ще ніколи не було так просто!

Портативну колонку Sony GTK-XB7придумали спеціально для тих, хто не уявляє свого життя без якісних басів і нескінченних вечірок! Всього одна кнопка EXTRA BASS відокремлює вас від хвилі неймовірно потужних басів. Відчуйте звук на повну!

Для зручності керування в Sony GTK-XB7 модулі Bluetooth і NFC. А спеціальні рукоятки на боках колонки дають вам максимум свободи – музика завжди буде з вами, де б ви не були.

До речі, в цій колонці теж є режим Party Chain, так що – хай живе музика на максимальній гучності! Підключайте все колонки, що у вас є в одну супер-потужну аудіосистему.

Яка вечірка може обійтися без яскравих вогнів і стробоскопа? Щоб вам не довелося шукати дискобол окремо, все вже вбудовано в цю колонку. Задавайте тон кольоровими діодами по контуру колонки, а драйву і діджейських ефектів додадуть яскраві білі діоди, щоб ви відчули атмосферу дорогого клубу навіть у себе вдома.

Sony MHC-GT4Dвідмінно підійде для великої вечірки на природі або великої квартири, яка тимчасово стане місцем для драйвовою дискотеки. Невеликі динаміки діаметром 9,8 дюймів з технологією Mega Bass дають відчути, як дійсно звучать баси, а за рівнем потужності ви не знайдете їй рівних – 1600 Вт забезпечать вам небувалий досвід відпочинку. Миготлива в такт музиці підсвічування додасть вечірці додаткового веселощів.

До речі, якщо вам захочеться поспівати в караоке, тут передбачена і така можливість. Беріть один або два мікрофони і влаштовуйте пісенний батл. Якщо ж ви просто хочете подивитися улюблений фільм – система 2.1 з технологією S-Force Front Surround дозволить зануритися в звукову атмосферу фільму з головою.

За рахунок висувної ручки і вбудованих в сабвуфер коліс Sony MHC-GT4D легко перевозити з місця на місце і готувати до роботи буквально за лічені хвилини. Цьому сприяє і великий вибір варіантів підключень – USB, HDMI або найзручніші Bluetooth і NFC.

Всі ці колонки можна купити у нас на сайті вже зараз. Будьте першим, хто влаштує найгучнішу і круту вечірку цієї осені!

Коментарі
Залиште коментар