Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Lenovo pb2-650m: Планшетофони або універсальний засіб зв'язку із зовнішнім світом?

Дата публікації: 30.09.2016 11:46
Дата оновлення: 30.09.2016 11:46

Зовнішній вигляд


Що не кажи, а пристрій виглядає стильно і дорого. Такий не соромно дістати в громадському місці, та й взагалі в будь-якій обстановці. Його краю приємно заокруглені, корпус елегантно оброблений під метал. Інша справа в тому, що цей семидюймовий монстр призначений, скоріше, для чоловічих рук. Мені, наприклад, було досить складно з ним управлятися, особливо коли справа стосувалася управління гаджетом однією рукою або моментом, коли його потрібно було взяти зі столу. Весь час здавалося, що я його ось-ось упустити. Однак у чоловічої частини офісу таких проблем не виникало.

Кнопок за стандартом дві: харчування та спарена, кнопка гучності. Вони знаходяться поруч, в бічній частині корпусу з правого боку. Зручно те, що кнопка, що відповідає за харчування, ребриста на дотик. Це дозволяє відразу визначати, куди жати без хвилювання випадково вирубати смартфон, намагаючись зменшити гучність. За все інше відповідає сенсор. Зверху базуються отвір 3,5 для навушників і мікрофон, знизу - вхід для micro-USB. Основний звук йде через пару динаміків в нижній частині Планшетофони, і він, до речі, хороший - технологія Dolby, як-ніяк. Поруч з Фронталки є і третій динамік, але він тільки для розмов по телефону. Задня кришка не знімається, всі маніпуляції з двома сімки і картою пам'яті здійснюються через невеликий слот, захований в лівій бічній панелі.

дисплей


Він тут і справді дуже, немає, ДУЖЕ, великий. З діагоналлю в неймовірні 7 дюймів, він цілком замінює собою планшет. Можна дивитися і ролики в youtubе, і фотки в високій якості. Крім того, завдяки вирішенню 1280х720 пікселів картинка виходить соковитою, об'ємної, яскравою, і дивитися на дисплей, в общем-то, одне задоволення.

Баланс яскравості теж дотриманий добре. На мінімалки в темряві екран не ріже очі, а якщо вивести яскравість на максимальне значення в сонячний день, то дисплей не вицвітає, і навіть під прямими сонячними променями їм зручно користуватися.

камери


У Lenovo pb2-650m їх дві: основна знаходиться зверху по центру задньої панелі, фронтальна відповідно трохи правіше переднього верхнього динаміка. Зображення на обох виходить чітким, деталізованим, з красивим розмиванням заднього фону і, відповідно хорошою глибиною різкості. Автофокус працює злагоджено, ручний мені взагалі тут не знадобився.

Фронталки не просто хороша, в ній вбудована регульована функція згладжування шкіри, так що після кожного Селфі не доведеться лізти в налаштування і копатися в улучшайзеров. Обидві камери йдуть зі спалахами.

Продуктивність і пам'ять


За своєю продуктивності Lenovo pb2-650m рівняється на середнячків і пристрої upper-medium класу. Трьохядерний процесор MediaTek 8735M з частотою 1.3ГГц, не самий потужний у своєму сегменті. Однак він справляється зі своєю роботою на ура, я ні разу не зіткнулася з подвіс або затримкою у відповіді. До того ж, у порівнянні з аналогічними моделями на такому процесорі, фаблет виграє саме за рахунок якісного великого дисплея. Так що грати тут буде куди більш видовищними і комфортніше, ніж на будь-який середньої пятідюймовке. Система спілкується з користувачем через операційну систему Android 6.0.

До того ж всередині цього красеня три гіга оперативки, так що браузер, запущений одночасно з парою іграшок, не відчуває ніяких складнощів з роботою. Вбудована пам'ять на рівні 16 Гб, цього вистачить на пару десятків ігор і додатків. Ну а якщо що - можна вставити microSDXC об'ємом до 64 Гб, щоб зберігати на ній фоточки, музику, книги і навіть колекцію фільмів і серіалів.

автономність


Як і очікувалося, батареї ємністю 4050 мАг вистачає чи на день активної роботи. Багато йде на ненажерливий екран і слабенько оптимізовану систему. Тому, якщо ви збираєтеся інтенсивно з ним працювати, рекомендую запастися пауербанком. Ну а для середньої активності користування, на рівні інтернет-серфінгу і парочки месенджерів ємності акумулятора вистачить на 1-1,5 дня.

підсумки


Ця модель навряд чи буде комфортна у використанні для тих, хто багато часу приділяє телефонних розмов, і людям з маленькими кистями. Хоча, якщо пристосуватися, то і я вже за ним сумую.

Фаблет припаде до душі тим, хто не любить зайвий раз відкривати ноутбук і переносить всю роботу на смартфон і планшет. Lenovo pb2-650m - це таке собі велике вікно в цифрову всесвіт, через яке зручно і чатитись (екранна клавіатура тут, до речі, зручна як трохи де, навіть для моїх невеликих рук), і перегортати стрічку в Facebook, і дивитися відео без навушників. Так що з ним і планшет купувати не доведеться. 

Спеціально для  moyo.ua

Христина Ломакіна

Коментарі
Залиште коментар
Категорії