Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новий смартфон Lenovo Vibe P1m: завжди на зв'язку

Дата публікації: 06.11.2015 11:01
Дата оновлення: 06.11.2015 11:01

Мабуть, найважливіша особливість новинки - ємний акумулятор, що забезпечує тривале автономне час роботи пристрою. Крім цього, є додатковий режим енергозбереження OneKey Power Saver, який включається за допомогою слайдера на лівій грані смартфона. З його допомогою можна збільшити вдвічі термін служби акумулятора. Крім цього передбачена функція OTG Charging для зарядки інших пристроїв, наприклад, Bluetooth-навушників або переносний колонки. До того ж, 15-хвилинна підзарядка забезпечить Vibe P1m до 4 год роботи в режимі розмови.

Для плавної і швидкої роботи смартфон отримав високопродуктивний процесор, який також забезпечує доступ до онлайн-контенту через мережі 4G/LTE . А 5-дюймовий IPS-дисплей стандарту (1280 x 720) перетворює гри, перегляд відео або зображень на справжнє задоволення. Завдяки технології IPS і максимальним кутах огляду екран Vibe P1m ідеально підходить для спільного перегляду контенту з друзями. Всі ці функціональні характеристики смартфона в поєднанні з високопродуктивним чотирьохядерним 64-бітовим процесором MediaTek і яскравим 5-дюймовим дисплеєм, а також акумулятором ємністю 4000 мАг роблять Lenovo VIBE P1m оптимальним за поєднанням ціни і якості смартфоном.

Завдяки новим функціям, радикальним візуальних змін і численним системним поліпшенням, операційна система Android Lollipop працює ще швидше і ефективніше, споживаючи менше заряду акумулятора. 

Відзначимо, що смартфон P1m допоможе зробити прекрасні знімки, як вдень, так і вночі, завдяки основний камері з роздільною здатністю 8 Мп . А фронтальна камера на 5 Мп забезпечить якісні відео-чати і шикарні Селфі.

Коментарі
Залиште коментар