Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові пристрої від Xerox

Дата публікації: 23.06.2017 10:19
Дата оновлення: 23.06.2017 10:19

Новинки мають широкий функціонал, відрізняються високою якістю друку і продуктивністю, при цьому дуже прості і зручні у використанні. Нові пристрої оснащені кольоровим, сенсорним дисплеєм діагоналлю 5 ". Інтерфейс інтуїтивно зрозумілим, працювати з принтером стало ще легше і зручніше.

VersaLink – це комплексне рішення, яке поєднує в собі високу якість друку і надійний механізм. В базовій комплектації представлені підтримка сучасних інтерфейсів, таких як Ethernet 10/100/1000 Base-T, High-speed USB 3.0, NFC Tap-to-Pair і швидка швидкість друку. При цьому вартість нижча, ніж у їх попередників.

Пристрої отримали повністю оновлений контролер, двоядерний процесор, а також вбудовану пам'ять 2ГБ, тим самим істотно скорочується час на обробку завдань. Також є можливість встановити додаткову пам'ять 320ГБ.

Пристрої VersaLink працюють на платформі ConnectKey, яка дозволяє ще ефективніше виконувати повсякденні завдання, економлячи час і прискорюючи обмін інформацією. Єдиний інтерфейс дає можливість переходити від використання одного пристрою до іншого. Все це дозволяє вивести роботу з документами на новий рівень і максимально оптимізувати процеси документообігу. За допомогою функції оптичного розпізнавання символів розширюються можливості роботи з відсканованими документами. А використовуючи додатковий Wi-Fi модуль, можна розташувати МФУ саме там, де необхідно.

Коментарі
Залиште коментар
О
26.06.2017 02:49

Хорошо, что у новых устройств есть сенсорный дисплей - это действительно удобно! Интересно также, сколько листов за минуту могут напечатать новые модели XEROX и можно ли найти на них нелицензионные чернила?

А
24.06.2017 19:06

Как обычно, у Xerox лучшее качество принтеров. Как по функционалу они удобные, так и по эксплуатации. Им бы еще цены сделать более привлекательными, тогда бы вообще в топах были. VersaLink меня явно заинтересовал.

Категорії