Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові принтери Canon PIXMA G: ефективність і простота використання

Дата публікації: 29.12.2015 15:42
Дата оновлення: 29.12.2015 15:42

Мабуть, найважливішою особливістю нової лінійки став ретельно продуманий дизайн з переднім розташуванням повністю інтегрованих чорнильниць. Таке рішення дозволяє не тільки відслідковувати рівень чорнила, але і з легкістю перезаправлять їх, коли витратний матеріал майже під кінець. При цьому мається компактна і елегантна конструкція, завдяки якій принтери з легкістю впишуться в будь-який інтер'єр.

Крім цього виробник реалізував надійну систему безперервної подачі чорнила (Continuous Ink Supply System або CISS), яка забезпечує друк великих об'ємів. Тому пристрої лінійки PIXMA G дозволять віддрукувати до 6000 чорно-білих і 7000 кольорових сторінок формату A4, а також значно знизити витрати на одну сторінку. Використовуються високоефективні елементи, такі як вдосконалена друкуюча головка, створена за технологією FINE, і надійна система подачі чорнила з трубками, розробленими спеціально для пігментного чорнила і чорнила на основі барвників для оптимальної плавності, стабільності і надійності подачі.

Такі показники стали можливими завдяки чорнильним контейнерів зі збільшеним ресурсом: 135 мл пігментних чорних чорнил і трьох базових кольорів – 70 мл блакитних, 70 мл пурпурних і 70 мл жовтих чорнила на основі барвників. Вони гарантують отримання природних фотографій, а також дозволяють виконувати друк фотографій формату 10х15 см без полів всього за 60 секунд.

У серію PIXMA G входить три принтера, які мають однаковий ресурс друку, надійну систему CISS, компактну і продуману конструкцію, але відрізняються функціонально. PIXMA G1400 – це найдоступніший, однофункційний принтер, тоді як PIXMA G2400 – це пристрій 3-в-1, яке поєднує принтер, сканер і копір. Ну а сама просунута модель PIXMA G3400 є БФП з підтримкою Wi-Fi і хмари для друку документів і фото з мобільних пристроїв або хмари.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії