Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинки ROBOTIS - ще більше роботів для просунутих дітей

Дата публікації: 13.02.2017 14:10
Дата оновлення: 13.02.2017 14:10

Звичайні іграшки не задовольняють запити дітей, які виросли разом з Айпад і смартфонами. Вони чекають від іграшок інтерактивності і розумні роботи ROBOTIS можуть її дати!

Для самих маленьких – ROBOTIS DREAM
Це набір для вивчення робототехніки для дітей від 7 років. З цієї моделі можна зібрати 12 конструкцій роботів: білочку, млин, кита, бабку, брахиозавра, кролика, теляти, сонечко, курча, кенгуру, гусеницю і тиранозавра. До набору йде докладний посібник, так що навіть найменші умільці без проблем впораються із збіркою кумедних конструкцій.

ROBOTIS STEM LEVEL 1
Набір для вивчення STEM – наука, технологія, інженерія, математика. Цього робота дуже легко запрограмувати. Програмується він за допомогою програми RoboPlus. З цієї моделі можна скласти 7 варіантів конструктора.

ROBOTIS STEM LEVEL 2
Це розширення до набору STEM LEVEL 1. ДО попереднім семи варіантів конструктора додаються ще дев'ять. Відеоуроки і керівництва до наборів допоможуть швидко розібратися в конструкторах і отримати ще більше задоволення від гри.

ROBOTIS Premium Kit
Одна з найскладніших, але при цьому одна з найцікавіших моделей конструктора. З деталей цього конструктора можна зібрати аж 29 варіантів конструкцій! Є скорпіон, динозавра, дроида і багато інших оригінальних роботів.

У конструкції використовуються унікальні сервомотори, які забезпечать просте підключення нових модулів, а також легке інтуїтивне керування. Для динамічного активного руху в моделі є автобалансування при ходьбі і стабілізація будь-якого положення тіла.

Швидше вибирай свого робота – майбутнє вже тут!

Коментарі
Залиште коментар