Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинки ASUS: новий годинник, найшвидший роутер, ігрові ноутбуки і ПК розміром з флешку

Дата публікації: 07.09.2015 00:00
Дата оновлення: 07.09.2015 00:00

Слідом за своїми першими годинами на Android Wear, компанія випускає другу версію ASUS ZenWatch 2, яка зовні не дуже відрізняється від попередника – все той же згладжений дизайн з використанням металу і скла. Правда, тепер апаратна кнопка перемістилася з тильної на бічну грань, тому смарт-годинник більше сходи з класичними наручними годинниками. Новинка буде доступна відразу в двох версіях – з 22 мм ремінцем і 18 мм ремінцем. При цьому друга модель трохи компактніше. До речі, незалежно від версії, ZenWatch 2 захищені від води і пилу за стандартом IP67. До того ж, випускаються в трьох колірних варіантах з можливістю вибору матеріалів і квітів ремінців.

asus-zenwatch-2-2015-06-01-1-1

Компанія ASUS добре відома і улюблена не тільки завдяки споживчим пристроїв, але і за ігрові рішення. До того ж, виробник щороку радує інноваційними продуктами. В цьому році в лінійку ROG увійшов найпотужніший ноутбук з останнім процесором Intel серії К, потужною дискретною відеокартою від NVIDIA, 17-дюймовим екраном з роздільною здатністю 4К, а також док-станцією з системою водяного охолодження , яка дозволить розігнати процесор і графіку.

rog_g752_630

Правда, модель буде випущена пізніше в цьому році, а вже зараз на ринку з'явиться ROG G752 з впізнаваним агресивним дизайном і сучасними технічними характеристиками. Тому ноутбук з легкістю впорається з найновішими іграми.

Серед інших новинок виробника варто виділити флешку-ПК, яка перетворить будь-який монітор, телевізор або проектор з роз'ємом HDMI на повноцінний комп'ютер під керуванням Windows 10. Швидкодії процесора Intel Atom сімейства Cherry Trail буде більш, ніж достатньо для виконання будь-яких повсякденних завдань.

p9020047copy

А для доступу до інтернету на максимальній швидкості був представлений «найшвидший у світі» споживчий здатний забезпечити швидкість до 2.167 Гбіт/с по двох каналах 5 ГГц і до 1 Гбіт/с по 2,4 ГГц. Так що кілька комп'ютерів і мобільних пристроїв, підключених до інтернету по Wi-Fi, зможуть качати фільми, грати в ігри і дивитися відео з роздільною здатністю 4К онлайн без затримок і падінь швидкості.

p9020063copy

Коментарі
Залиште коментар