Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MOYO тепер і в Броварах

Дата публікації: 03.08.2022 17:50
Дата оновлення: 03.08.2022 17:50

Ми відкрили магазин у Броварах — це вже другий наш магазин на Київщині і 51-ий в мережі MOYO!

Тут, на території нового ЖК “Крона Парк”, відкрив двері просторий магазин площею 120 кв.м. зі зручним зонуванням та широким асортиментом. Найпопулярніші категорії товарів — це традиційно смартфони, ноутбуки, планшети, дрібна побутова техніка, яка допомагає вимушеним переселенцям в облаштуванні нового побуту, а також електроінструменти. До речі, першими покупками в день відкриття магазину були саме електроінструменти: шуруповерт, шліфмашина та ящик для інструментів. І це зрозуміло: адже довкола багато нових квартир.

Також в асортименті магазину MOYO в Броварах представлений посуд — ми активно розвиваємо цю категорію і вже зараз пропонуємо великий вибір посуду для приготування їжі, серверування столу та аксесуарів для кухні.

Нагадаємо, в магазині можна отримати всі стандартні послуги MOYO: забрати замовлення з сайту moyo.ua, здійснити обмін старої техніки на нову за програмою Trade-in, отримати професійну консультацію про будь-які товари з асортименту, придбати підписку на стрімінгові сервіси MEGOGO та Sweet.tv, здати техніку на гарантійний або комерційний ремонт, здійснити екстразаміну, screen service (поклейку захисної плівки та заміну розбитого екрану або корпусу), налаштування планшету, смартфону (перенести контакти та налаштування, адаптувати SIM-картку), телевізору та ноутбуку, встановлення ОС на ноутбук з DOS. 

Чекаємо вас у MOYO в Броварах за адресою: вул. В'ячеслава Чорновола, 15. (10:00 - 20:00)

Коментарі
Залиште коментар