Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MOYO відкриває центр обслуговування інтернет-покупок в Миколаєві!

Дата публікації: 15.04.2015 00:00
Дата оновлення: 15.04.2015 00:00

 _4

Де шукати?
Після відкриття в Києві першого центру обслуговування інтернет-покупок MOYO Online, аналогічний центр з'явився в Миколаєві за адресою проспект Леніна 29 . У центрах MOYO Online покупцеві пропонують бездоганний сервіс однією з найбільших роздрібних мереж, вигідні ціни і колосальний асортимент інтернет-магазину moyo.ua. Найближчим часом центри обслуговування інтернет-покупок MOYO Online з'являться і в інших регіонах України.

Інтернет-покупки: комфорт і безпеку
Клієнт будь-якого з центрів MOYO Online назавжди забуває про проблеми, пов'язані з інтернет-покупками - адже його будуть обслуговувати за найвищими стандартами роздрібної мережі MOYO, яка давно завоювала довіру українських покупців і відкрила більше 50 магазинів по всій країні . Наш клієнт завжди впевнений у тому, що товар буде доставлений вчасно і абсолютно не залежить від графіка кур'єра, а покупку можна забрати в будь-який зручний час в найближчому центрі обслуговування інтернет-покупок MOYO Online. Крім цього угода буде абсолютно безпечною, так як, замовляючи товар на сайті moyo.ua, клієнт купує в одній з найбільших роздрібних мереж України.

Замовляй в інтернеті - отримуй в MOYO Online!
Центр MOYO Online допомагає поєднати ключові переваги інтернет-магазину moyo.ua і класичної роздрібної мережі. Заглянувши в один з центрів MOYO Online, ви побачите привітне обличчя продавця і отримаєте вичерпну консультацію при виборі товару. До того ж MOYO Online пропонує своїм клієнтам величезний асортимент, що складається з 50 000 позицій і включає гаджети, побутову техніку, товари для спорту і відпочинку, кухонний посуд, товари для будинку, інструменти та багато іншого. В MOYO Online клієнт зможе не тільки перевірити техніку, а й налаштувати її за допомогою експертів. Також в кожному центрі інтернет-покупок можна здати техніку в сервісний центр, який своєчасно виконає гарантійний та післягарантійний ремонт.

Доставка і оплата

Навіть в тому випадку, якщо користувач замовив на moyo.ua недорогу гарнітуру або USB-накопичувач, доставка в центр обслуговування буде для нього безкоштовною.
Оплатити покупку в MOYO Online можна трьома різними способами: готівкою, платіжною карткою або оформити кредит.

Чекаємо вас в центрах обслуговування!

MOYO Online - свій у світі інтернет-покупок!

 _2_06 

* Під «кожен покупець отримує подарунок», мається на увазі можливість придбати за 1 грн: секатор садовий GD 003 GREEN, або книгу «Великі кішки», або книгу «Ведмеді», або книгу «Вироби з паперу», або книгу «Квіткові фантазії», або лампу за умови здійснення покупки на moyo.ua на суму від 49грн в період з 10.04.2015 до закінчення подарунків.

Коментарі
Залиште коментар