Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як правильно вибрати марку холодильника: поради бувалих покупців

Дата публікації: 22.06.2017 10:51
Дата оновлення: 22.06.2017 10:51

Купуючи холодильник, всі хочуть, щоб техніка служила довго, не ламалася і функціонувала безшумно і була при цьому бюджетної. Важливо і відповідність интерьерному рішенням, економічність, зручність експлуатації. Але, як правильно вибрати марку холодильника, знають не всі. Щоб задовольнити такі вимоги, потрібно ретельно підійти до питання аналізу критеріїв і кращих модифікацій. Цей матеріал дозволить визначитися з варіацією, враховуючи власні перевагу і фінанси.

 Як вибрати холодильник

До головних моментів, на які потрібно звертати увагу при покупці, відносяться:
 
1. Габарити і об'єм. Число камер у холодильників варіюється в діапазоні 1-6. Кожен виробник, як правило, випускає продукцію своїх розмірів, але відрізняється вона між собою на 50-100 мм. Перш потрібно визначитися з їх місцем, де будуть розташовуватися агрегати. Це і дозволить правильно розрахувати основні параметри. Найбільш популярне рішення - двокамерний, після нього - Side-by-Side, установки з однією камерою, в кінці - оригінальні моделі.

2. Корисний об'єм. Такий параметр безпосередньо визначає і габаритні показники моделі, важливо враховувати і співвідношення камер. Літраж буває різним, для 2-х чоловік підійде 180 л, 3-х - 250 л, 5-6-ти - від 350 л.

3. Розташування камер. Морозилка розташовується і у верхній, і в нижній частині, є модифікації і без неї.

4. Система заморожування-розморожування. Перша поділяється на три види: термоелектричний, абсорбційну і за допомогою компресорів. Друга буває ручного, крапельного типу і No-Frost (NF) . Перші дві - бюджетний варіант, але остання забезпечує зручність експлуатації.

5. Кліматична категорія. У цьому випадку враховуються умови використання рефрижераторів і температура в регіоні.

 кліматичні класи

6. Категорія енергоспоживання. Найнижчим вважається А +++, зі зростанням за алфавітом і кількості плюсів підвищується даний параметр.

7. Функціонал. Чим більше опцій має техніка, тим дорожче вона обійдеться. Крім традиційного набору, включаються також і інші:

  • настройки температури;
  • покриття антибактеріального типу;
  • суперзаморожування і генератор льоду;
  • індикатор відчинених дверцят;
  • автономне збереження холодних повітряних потоків;
  • захист від відкривання рефрижераторів дітьми;
  • зона Biofresh;
  • вбудований годинник.

8. Тип і кількість компресорів. Кращим варіантом вважаються інверторні моделі, а оптимально їх повинно бути 2.

9. Рівень шуму. Є холодильники до 40 дБ і більше. Перші більш тихі і практичні.

А як вибрати холодильник за параметрами, зазначеним вище, залежить вже від особистих переваг, бюджету та умов експлуатації.
 
Читайте також:  Що важливо знати про холодильниках: поради перед покупкою

Gorenje - європейська якість і економічність

Компанія Gorenje розпочала діяльність в середині ХХ століття, починаючи з виготовлення плит для кухні, використовують для роботи тверді енергоресурси. Пізніше главою стає Іван Ашталек, з якого і починається становлення підприємства. Фірма має власний завод в Словенії, де збирають холодильники Gorenje . Продукція виділяється серед аналогів хорошою складанням конструкції і впровадженням інновацій. Порадує кожного і різноманітність відтінків і дизайнерських рішень. Холодильники Gorenje прославилися за рахунок:

  • плавності обрисів, контурів і ергономічністю;
  • відсутність токсичних матеріалів;
  • збірки на інтернаціональному рівні;
  • місткості і просторості.

 Холодильники Gorenje

Скляні полиці виробляються за особливою технологією, що дозволяє розташовувати на кожній близько 40 кг продуктів, а дверні вміщають навіть 2-х літрові пляшки. При цьому відсутній ризик протікання за рахунок оснащення спеціальними утримувачами. Особливість полягає ще і в тому, що при необхідності змінюється розташування дверцят - є можливість відкривати її і вліво, і вправо. Кожен відсік оснащується малюнком продукту для зручності зберігання. Деякі моделі забезпечуються знімними панелями, що перетворює зовнішній вигляд техніки.
 
Серед переваг даного бренду:
1. Особлива вентиляційна комунікація Multiflow.Така технологія запобігає зневодненню фруктів і овочів і виключає передчасне висихання. Це сприяє і розподілу повітряних потоків в однаковій кількості по простору агрегату.
2. Система NF Advantage, яка прибирає надлишки вологи. Крижані нарости на стінках техніки не утворюються, що виключає проблему розморожування.
3. Система контролю Use Logic . Коли показники температури не відповідають, то вона подає сигнал. 
 
Техніка виробника виграє і за рахунок показника енергоспоживання. Модельний ряд до того ж не містить крайніх варіантів: малогабаритних і величезних. Більшість модифікацій відрізняються стильним і нетривіальним дизайном. При цьому вартість варіацій доступна і приваблива для споживача, що призводить до зростання попиту на холодильники Gorenje. Модифікації легко підібрати для будь-якого інтер'єру і стилю додаткової побутової техніки.

LG - багатоликий дизайн і відмінна якість

Холодильники LG також не менше популярні за рахунок стабільності роботи і якості. Початок діяльності концерну належить ще в 1965 році і бренд відразу ж зміг завоювати лояльність покупців. Зараз в різних точках планети розташовується понад 100 представництв організації, де роблять холодильники LG, що вказує на стабільність попиту. Продукцію концерну до того ж не можна віднести до дорогих виробів.

 Холодильники LG

Техніка виділяється серед «однокласників» багатоликими дизайнерськими рішеннями, асортимент включає кольорові, дзеркальні і ексклюзивні модифікації, які прикрашаються каменями Swarovski. До того ж рефрижератори оснащуються вражаючою «начинкою» . це:

  • Сверхтихий компресор на основі інверторів, що відрізняється і безшумністю, і тривалим періодом служби;
  • інфрачервона лампа, яка стежить за процесом псування продуктів;
  • система біофреш на два рівня.

Майже у всіх рефрижераторах морозильна камера розташовується в нижній частині, в окремих - зверху. Модифікації оснащуються великою зоною Biofresh, управління якою здійснюється окремо. Вона складається з 1-го великого ящика з міцного пластику і 2-х меншого розміру, що мають кришку з вентиляційними отворами.
 
Продумана конструкція забезпечує популярність техніки LG, серед переваг :

  • економічне споживання ресурсів;
  • екологічна безпека;
  • точність управління функціонуванням на всіх етапах;
  • тиха робота;
  • наявність виходу в мережу Інтернет;
  • стабільність функціонування в діапазоні температур 10-45° C.

Головні складові «начинки» і сама техніка в цілому відноситься до класу А. Чутливість і точність електронних складових сприяє підтримці стабільності клімату в обох частинах рефрижератора за умови різниці температур. Це збільшує термін придатності продуктів, забезпечуючи тривале зберігання. 
 
У рефрижераторах бренду впроваджуються технологічні рішення:
1. Total NF. Система забезпечує зручність експлуатації, виключаючи необхідність розморожування, анулюючи неприємний аромат, сліди вологи, продовжуючи свіжий вигляд овочів і фруктів.

 Технологія Total NF
 

Цікаво буде дізнатися про те" Як прибрати запах з холодильника?"

2. Multi air flow. Це технологія, яка здійснює управління кліматом дворівневої зони Biofresh. Гнучкість налаштування поширення холодних повітряних потоків сприяє підтримці стабільності кліматичних умов, при цьому фрукти або овочі можуть бути різними.
3. Moist balance crisper. За цією технологією створюється закривач відсіку. Пористість в структурі деталі виключає утворення і осад вологи на продуктах. Рідина збирається з внутрішньої сторони поверхні і повільно випаровується.

Серед величезного асортименту підібрати потрібну модель не складе труднощів.

SNAIGE - економічність і екологічність

Компанія SNAIGE утворилася в 1963 році в Литві, вже в 1966 році був налагоджений випуск рефрижераторів. Серед країн Балтії це єдиний виробник. Компанія виробляє холодильники з 1-ої і 2-мя камерами і морозильні камери, вітрини, а також модифікації для винної продукції. Техніка представлена в різному дизайнерському і колірному виконанні. Зовсім недавно виробник почав випускати холодильники SNAIGE з технологією No Frost. Модельний ряд відрізняється дизайном, розмірами, оснащенням, особливе місце займають модифікації Ice Logic GLASSY, мають скляну фронтальну поверхню, виконану в чорній, білій та червоній гамі. Ці рефрижератори виділяються на тлі аналогів ще й класом споживання ресурсів - А ++.

На підприємствах, де збирають холодильники SNAIGE, експлуатуються тільки сучасні установки і інноваційні технологічні методики, що забезпечує хороші конструктивні параметри, прекрасні характеристики продукції і тривалий період функціонування.

 Холодильники SNAIGE
 

Плюси холодильників складаються в:

  • особливої ​​ізоляції і конструктивному вирішенні;
  • низькому використанні ресурсів - моделі відносяться до категорії енергоспоживання А, А +, А ++;
  • тихому функціонуванні за рахунок інноваційного компресора;
  • екологічності;
  • виключення пористих матеріалів на внутрішній стороні стіни;
  • можливості регулювання полиць, для створення яких застосовується скло, стійке до сильних ударів;
  • великому спектрі колірної гами;
  • стабільної підтримки оптимального температурного режиму;
  • опції автоматичного розморожування - NF.

Агрегати оснащуються охолоджувальною системою, яка функціонує за принципом природного розподілу повітря. Суть полягає в тому, що він при досягненні заданого показника опускається вниз, а в разі нагрівання - вгору. Подібна циркуляція повітря сприяє створенню зони, що має різний температурний режим, і встановлення оптимального рівня вологості. Наявність технології Fast Freeze (швидке заморожування) гарантує максимальне збереження складу продуктів. 

Великий модельний ряд дозволяє задовольнити потреби і переваги кожного покупця. При придбанні враховується ряд параметрів.
 
Ми вже писали про те, « Як вибрати холодильник: поради покупцям »

Samsung - яскравий дизайн і економічність

Холодильники Samsung представлені великим асортиментом, де модифікації відрізняються за формою, розмірами, стилю і функціоналу. Підібрати варіацію легко для будь-якої кухні. Коли вибирається побутова техніка, важливий фактор - якість збірки. Уже, переглядаючи фотографії різних модифікацій, відразу стає помітним це відмінність. Підприємства, де виробляють холодильники Samsung, використовують тільки сучасні рішення, що забезпечує якість, продуктивність і безшумність роботи.

 Холодильники Samsung

 

Концерн заснований в 1938 році в якості торгового підприємства в місті Тегу. Незабаром фірма розширилася в Сеулі в 1974 році, а вже в 1948 з'являється на ринку організація під назвою Самсунг. Переваги техніки цього виробника полягають в:
 
1. Економічності. Виготовлення продукції проводиться згідно з найсуворішим нормам енергозбереження.

2. Низькою споживаної потужності. Такий параметр досягається за рахунок точного зіставлення комплектуючих конструкції, які зводять до мінімуму втрати холодного повітря.

3. значним списком додаткового функціоналу. Це зона свіжості, ледогенератор, відділення для м'якого заморожування і розморожування і інші.

4. Наявності спеціальної системи конвекції холодного повітря по внутрішньому об'єму. Це сприяє охолодженню продуктів на однаковому і стабільному рівні.

5. дизайні. У техніці втілюються стильні дизайнерські рішення, а колірна гамма найрізноманітніша: бежева, чорна, срібляста і т.д.
 
Модельний ряд розділяється на три категорії. Перша являє агрегати на 2 камери, основний об'єм яких відводиться морозильної. Невеликий відсік при цьому розташовується у верхній частині. Друга - Combi. Такі модифікації відрізняються зворотним розташуванням камер, охолоджуваних окремо, агрегати оснащуються містким морозильником. Третя - агрегати, що мають орні двері, схожі з шафою. Це модифікації відрізняються підвищеною функціональністю.

У моделях впроваджується технологія «Ноу фрост» для обох камер, що підвищує зручність експлуатації, виключаючи Намерзлися. До того ж після відкриття дверей температура швидше встановлюється на необхідний рівень, а миття робити якомога рідше.
 
Корисно буде дізнатися про те, « Чим небезпечний ремонт холодильника No-Frost ».
 
Також зустрічається і технологія Multi Flow, яка складається з декількох вентиляторів і представляє систему охолодження многопоточного типу.

 Multi Flow 

Hitachi - максимальна продуманість техніки

Компанія Хітачі заснована на початку 1990-х років інженером з країни Сонця, що сходить, а відкриття концерну відбулося в однойменному місті. Першою продукцією, яку випускало підприємство, стали електрогенератори, а після ряд товарів розширився. Зараз моделі холодильників цього бренду відрізняються потужністю, практичністю. Виробництво орієнтоване більшою мірою на середній клас покупців, а модельний ряд включає варіанти на 2, 3 і 4 двері.
 
В холодильниках Hitachi впроваджуються різні технології, зокрема:

  • No Frost;
  • спеціальний генератор для льоду;
  • очищення камер від неприємних запахів і бактерій.

Виробник враховує потреби покупців по максимуму. Виробник впроваджує і оригінальні рішення, до яких відносяться :
 
1. Minus-Zero Cooling, що представляє особливу охолоджувальну систему. Для цього впроваджується спеціальна плита Ice-Cold, температура якої дорівнює 0° C, а розташовується вона на стінці модифікації, що розташовується з тильного боку.

2. Cool Jet Wrap - система для рівномірної конвекції охолоджених повітряних потоків до всіх складових техніки.

3. Nano Titanium - технологія, що представляє подвійне фільтруюче пристосування, для виробництва якого застосовуються наночастинки титаниума. Є і спеціальне пристосування, що вбиває бактерії і неприємний аромат.

4. Minus Ion - система для очищення повітря в камерах за допомогою його пропускання через спеціальне виріб. Це призводить до отримання «на виході» іонів з негативним зарядом.

5. Triple Clean . Така технологія впроваджується для забезпечення очищення на потрійному рівні. Система включає перераховані вище методики для ефективної роботи.
 
Наявність E-контролю сприяє гарній продуктивності з економічним споживанням ресурсів. До того ж підприємство має по всьому світу свої точки, тому шукати відповіді на запитання, де купити холодильник Hitachi, не доведеться. Такі модифікації відрізняються ще й екологічністю, адже моделі не передбачають використання всередині системи фреону.

 Холодильники Hitachi

Концерн приділяє велику увагу інноваціям та науковим розробкам і нетрадиційним підходам. Головна мета підприємства - забезпечення споживачів екологічної й економічної технікою, пропонуючи комплексні рішення, які протягом тривалого періоду служби будуть виконувати роботу якісно. Це підприємство виступає в якості каталізатора зміни світу, випускаючи сучасні зразки продукції.

Bosch - європейська якість і довговічність

Компанія Bosch розпочала діяльність з невеликої майстерні, заснованої в німецькому місті Штутгарт. Спочатку творцеві з однойменної прізвищем було нелегко, але завзятість і наполегливість дали приголомшливий результат. Вже через пару років з'явився перший завод, після чого компанія постійно покращувала виробничі потужності і розширювала асортимент продукції. Бренд представляє величезний концерн, включає більше 250 дочірніх підприємств, де роблять холодильники Bosch та інші товари торгової марки. Головна штаб-квартира організації знаходиться в місті Герлинген, Німеччина.
 
Зараз холодильники Bosch користуються популярністю на ринку за рахунок бездоганної якості, сучасного стилю, великого модельного ряду, що відрізняється габаритами і конструкцією, різниться ще і кількість зовнішніх елементів, клас енергоспоживання.

 Холодильники Bosch

Перше, що слід відзначити - сучасний дизайн техніки. Такі модифікації вбудовуються і в меблі, а оформлення вибирається будь-який в залежності від уподобань. 
 
Серед переваг:

  • наявність антибактеріального покриття AgION, яке включає неорганічні сполуки срібла для забезпечення чистоти в камері, усунення утворення цвілі і запобігання поширенню мікробів і бактерій;
  • екологічність за рахунок виключення FCKW, що представляє речовину, шкідлива для здоров'я;
  • максимальна продуманість конструкції; 
  • висока ударостійкість полиць зі скла;
  • місткість.

Продукція відрізняється якістю і надійністю, а моделі мають і один, і два компресори. Рівень шуму і енергоспоживання низький, а в цілому модифікації бренду характеризуються зручністю, практичністю і економічністю. Холодильники цієї торгової марки бувають вбудованими і окремо стоять, що сприяє вибору оптимального варіанту відповідно до особливостей приміщення. 
 
У лінійці представлені і модифікації з орними дверцями, морозильна камера в яких розташовується збоку. Наявність управління електронного типу сприяє легкої коригування параметрів роботи агрегатів. При цьому монітор розташовується на передній панелі і тільки доповнює дизайн. Техніка включає і антибактеріальне покриття, що позитивно відбивається на збереження продуктів, нейтралізуючи сторонні запахи.  

ELECTROLUX - поєднання кращих характеристик

Холодильники ELECTROLUX славляться на ринку відмінними параметрами: продуктивністю, економічністю, безшумністю. Компанія впроваджує при виготовленні техніки останні сучасні технології, що сприяє забезпеченню високої якості збірки і безперебійного функціонування. Свен Карстед створив фірму ще в 1910 році в Швеції, яка мала оригінальну назву - Elektromekaniska AB. Перша продукція, що випускається брендом, - гасові лампи. Зараз компанія має по всьому світу дочірні організації, де виробляють холодильники Електролюкс .

 Холодильники Електролюкс
 

Перший варіант таких рефрижераторів підприємство випустило в 1923 році. Постійне вдосконалення і впровадження інноваційних технологій дозволило торгову марку вийти на міжнародний ринок за короткий період. Головний офіс концерну знаходиться в Стокгольмі.
 
Заводи, де роблять холодильники Електролюкс, оснащуються сучасними установками, що дозволяють отримати бажаний результат. Техніка відрізняється:
 
1. Економічністю. Модифікації цієї торгової марки споживають мало електроенергії, що сприяє значній економії.

2. Наявністю антибактеріального покриття. Зберігання продуктів буде максимально якісним і тривалим, а неприємні запахи виключаються.

3. Двухкомпрессіонной системою. Наявність такої технології виключає перевантаження в роботі агрегатів за рахунок можливості регулювання температури в різних камерах.

4. Режимом швидкого заморожування. Це забезпечує збереження корисних якостей, вітамінного комплексу та природного смаку фруктів і овочів.
 
Агрегати бренду поєднують сучасний дизайн, унікальні розробки, надійність і зручність експлуатації. Переваги техніки перевірені часом і тисячами задоволених покупців.
 
Холодильники Електролюкс представлені в широкому спектрі, пристрої енергоефективні та відносяться до категорій А+і А ++. Модельний ряд оснащується технологією NF, що забезпечує зручність для користувача. Дизайн сучасний і приємний, який грунтується одночасно на принципах краси і функціональності. Такі агрегати прослужать тривалий період завдяки якості збірки і впровадження інноваційних рішень, відрізняються холодильники і низьким рівнем вібрації, що не перевищує 45 дБ. Проведення заводських випробувань перед реалізацією дозволяє усунути виробнику можливі помилки і надати продукцію, що відповідає встановленим стандартам.

Liebherr - лідер на світовому ринку

У 1949 році заснована компанія Liebherr солдатом Гансом Лібхерр з Німеччини. Підприємство пройшло серйозний шлях становлення, постійно покращуючи методики і використовуючи інноваційні розробки в виробничому процесі, що сприяло розширенню організації. Зараз концерн включає до 130 дочірніх організацій, зокрема, де збирають холодильник Liebherr будь-якого різновиду. Головний офіс знаходиться в місті Бюль, Швейцарія і включає безліч самостійних підрозділів, які розкидані по планеті.

 Холодильники Liebherr
 

Холодильники Liebherr - якість, перевірена роками і мільйонами користувачів. Виробник першим представив на ринку агрегати, що мають уже відому для всіх зону свіжості, що викликало фурор серед покупців. Наявність електронного урядування та дисплеїв на основі сенсора сприяє точному виставлення всіх необхідних параметрів, а безшумність гарантує комфорт експлуатації. 
 
Оснащення покриттям Smart Steel виключає утворення подряпин, потертостей та інших дефектів на поверхні корпусу, роблячи відбитки пальців практично непомітними. Головні переваги криються в: 

  • якість збірки;
  • використанні сучасних матеріалів для виготовлення корпусу;
  • безшумності техніки;
  • Як складові конструкції;
  • продуманості дизайну;
  • ергономічності агрегатів.

Такі холодильники не заважають сну і не лякають надмірною активністю, а підібрати модель легко і для однієї людини, і для великої родини. У ряді випадків ціна на рефрижератори цієї торгової марки здасться завищеною, але вартість пояснюється якістю використовуваних матеріалів і наявністю додаткового функціоналу.  
 
У моделях Liebherr впроваджується безліч сучасних технологій, зокрема:

1. NF - система, що виключає необхідність регулярного розморожування. Іній, що утворюється в процесі роботи, усувається автоматично, забезпечуючи зручність експлуатації агрегатів.

2. Ice Maker - технологія, яка генерує лід, який так потрібен для охолодження напоїв і води, особливо в літній період. Система підключається до водопроводу і виробляє кубики хорошої якості. При необхідності таку технологію легко відключити.

3. Soft System - система, що представляє Амортизуюче пристосування для плавності відкриття та закриття дверей, що забезпечує м'якість ходу.

 Soft System

4. Bio Fresh - технологія, максимально подовжує період зберігання продуктів.

Все це робить бренд затребуваним на ринку.

Що маємо в результаті?

Як правильно вибрати марку холодильника, залежить від ряду факторів, які описані вище. Перш за все, слід брати до уваги власні побажання і бюджет. Практично у всіх моделях провідних виробників впроваджуються сучасні та інноваційні рішення, а вартість цілком доступна.

Без такого агрегату на кухні просто не обійтися, тому до вибору цієї побутової техніки потрібно підійти відповідально. Щоб простіше зорієнтуватися серед величезного асортименту, слід вибирати те, що підійде саме вам. З огляду на корисні поради, зробити це дуже просто і швидко.
 
Дивіться також відео від майстра по ремонту, як правильно вибрати рефрижератор:

Коментарі
Залиште коментар
О
02.07.2017 22:58

Мы хотели бы с мужем пока приобрести компактный холодильник примерно 85 см и объемом 84 л. Это вынужденный выбор, нам мало такого объема. Можно ли его забивать впритык продуктами, не испортится ли он?

E
02.07.2017 22:34

Все эти новые технологии, которыми напичканы современные холодильники, конечно впечатляют. Но, как и написано в статье, наличие этих самых функций добавляют цену холодильника, и появляется вопрос. Действительно ли все эти функции стоят того, или же производители делают на этом деньги?

F
30.06.2017 18:38

Полезная статья автор! Много нюансов, в которые не очень то и хочется вникать, но холодильник, обычно, покупается на долгие годы. Лучше один раз потратить время и сделать хороший выбор, чем потом в течение долгого времени испытывать дискомфорт и неудобства. Лично мне нравятся модели от Samsung. Несмотря на то, что эта компания что только не производит, но делает это на высоком уровне. За такое качество стоит и немного переплатить так сказать за "известный бренд". Помню в одном блоге читал, что нынче в холодильники встраивают камеры с возможностью дистанционного просмотра содержимого в самом холодильнике. Скоро они сами начнут ходить в магазины))

М
30.06.2017 02:37

Нужен холодильник без морозилки, большого размера (выше 85 см)! Нигде не могу найти такой модели в Украине! Класса А и выше, климат. класс до 32 С! Уже без разницы, какого цвета, но бюджетный. Подскажите!

К
29.06.2017 03:33

Разморозка NF меня не прельщает, но и раз в месяц к дате разморозки съедать все продукты или париться, где их хранить на это время - тоже. Есть ли такие модели, с ручной кнопкой оттайки раз в неделю?!

Ч
29.06.2017 03:21

Нет, холодильники класса N не запрещено использовать, если в помещении выше 32 °C. Нужно пореже его открывать и долго не держать открытым и уменьшить режим терморегулятором или электронным управлением.

Р
26.06.2017 02:59

Считаю, что очень важно обращать внимание при выборе холодильника на категорию энергопотребления, дабы потом не переплачивать по платежкам ну и, конечно, на габариты и объем, так как это одни из самых важных показателей.

В
26.06.2017 02:04

Выбирая холодильник, ориентировался на полезный объем (искал максимальный) устройства с морозильной камерой внизу. Так смог сузить выбор возможных вариантов, а увидев среди них двухкомпрессорную модель по приемлемой цене, приобрел именно ее.

Е
26.06.2017 00:48

Приобретая холодильник любого из вышеупомянутых брендов, можно быть уверенным в правильности покупки, ведь несмотря на большой диапазон цен, качество техники будет высоким. Важно лишь определить свои финансовые возможности и требования к технике.

Р
25.06.2017 17:21

Интересно, а почему Атлант в список не вошел?! Как по мне, то их холодильники достойны внимания! Наш, служит верой почти 6 лет. Что касается стоимости, то назвать ее низкой не могу. А вот дизайн, мне по душе.

П
24.06.2017 09:57

Не так давно открыл для себя производителя Snaige, который, как просветил меня отец, был популярен еще когда он пешком под стол ходил. Холодильнику уже три года, работает, как часы без единой претензии. Главное, что соотношение качество\цена в разы превышает сто процентов!

Категорії