Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як підібрати відеореєстратор: 10 найкращих моделей

Дата публікації: 20.04.2018 13:52
Дата оновлення: 20.04.2018 13:52

Розібратися у великій лінійці відеореєстраторів автолюбителю може бути непросто: при виборі потрібно оцінити технічні параметри, такі як ступінь оглядовості приладу, його роботу в темний час і в поганих погодних умовах, механізми кріплення і їх надійність, термін роботи від батареї та інші. Пропозицій про продаж приладів багато, головне – підібрати таку модель, яка не підведе в разі дорожньої пригоди, зафіксувавши основні моменти ДТП і зберігши в пам'яті якісну картинку ситуації.

GAZER F225

Модель F225 від GAZER високо оцінена водіями з огляду на її можливості двосторонньої записи камер – одна орієнтована по ходу руху на дорогу, а друга спрямована в салон автомобіля. Запуск зйомки активується при включенні двигуна і виконується безперервно до моменту його виключення. Перегляд відео можна здійснювати в двоканальному режимі, а можна вибрати запис однієї з камер.

Основними функціональними критеріями при виборі відеореєстратора GAZER F225

  1. Двоканальна запис використовується не тільки під час поїздок, вона зручна також для охоронної функції автомобіля на парковці. При спрацьовуванні датчика руху обидві камери включаються і дозволяють знімати простір перед машиною і позаду неї;
  2. Забезпечений функцією циклічної перезапису, відеореєстратор GAZER F225 дає повноцінну картинку дороги в оптимальному для зйомки режимі;
  3. Збереження запису екстрених ситуацій за допомогою датчика «G-Sensor». Його чутливість дуже висока, він вловлює найменші зміни в звичному русі транспорту, будь то удар, різке гальмування або збільшення швидкості. При спрацьовуванні G-cенсор записані в цей момент файли не перекриваються циклічної перезаписью;
  4. Наявність роз'єму для карт пам'яті об'ємом до 128 Гб. Це важлива перевага моделі – дає можливість записувати великий об'єм дорожніх ситуацій;
  5. Вбудовані функції нагадування про увімкнення фар, наближенні до складних ділянках, реагування на радари;
  6. Функція «Антисон» активується, якщо автомобіль довгий час їде без зупинок, при втоми водія або в темний час доби. Звуковий сигнал покликаний підтримувати концентрацію уваги на дорожній ситуації.

Купуючи відеореєстратор в автомобіль, слід знати, якими показниками він відрізняється від інших моделей.

GAZER F225

При тому, що ціна приладу явно не бюджетна, універсальність цього відеореєстратори знайшла багато шанувальників. Користувачі відзначають мініатюрні розміри камер, практично не видимі стороннім особам, їх злагоджену спільну роботу і відмінну картинку при відтворенні відеозйомки, без затемнень і засвічування записи. Також водіїв радує багатофункціональність пристрою, а з мінусів багато хто має нарікання на відсутність в приладі функції 3G.

Додаткова інформація: Двоканальний відеореєстратор Gazer F225: повна відеозащіта

ASPIRING ALIBI 1

Широкий кут огляду (170°) цієї моделі дозволяє захоплювати більшу частину проїжджої частини. А скляні шестишарові лінзи роблять можливим зафіксувати автомобільні номери машини, яка створила критичну ситуацію на дорозі. При цьому оптичні характеристики камери можуть розпізнати номерний знак навіть зустрічного автомобіля.

Безсумнівним позитивним моментом в роботі ASPIRING ALIBI 1 автоматичний запуск зйомки при ударі. Датчик удару активується і включає камеру як під час руху, так і в припаркованому автомобілі. Девайс також пише звук в салоні, чим може похвалитися далеко не кожен реєстратор.

Для дисплея використовувалася сенсорна технологія Соні. Меню реєстратора нескладне, посилання на основні опції зрозумілі і логічні.

ASPIRING ALIBI 1

Зручною функцією є висвічується інформація на екрані про швидкість автомобіля і інші параметри в момент аварійної ситуації. Ємність батареї має підвищений ресурс, а вмонтований в пристрій акумулятор зберігає запис при відключенні живлення.

Цікаві відомості: Життя без Яндекса: огляд автомобільних і пішохідних навігаційних додатків

ASPIRING AT160

Цей відеореєстратор високо оцінили автовласники через показники камери, що дозволяють здійснювати зйомку навіть вночі, під час зливи або Урагану. Ще одним безумовним ПЛЮСОМASPIRING AT160 його можливість активувати зйомку в припаркованому автомобілі навіть при вимкненому моторі в разі удару або явного механічного впливу на корпус. Для цього відеореєстратор оснащений спеціальним сенсором.

Максимальна оглядовість камери дозволяє реєструвати обстановку в шірокоохватном секторі в 170 град. Така здатність дає повноцінну оцінку дорожньої ситуації, включаючи те, що відбувається на зустрічній смузі. Перегляд цікавить відеофайлу доступний на дисплеї відеореєстратора.

В ASPIRING AT160

Користувачі дали високу оцінку характеристикам пристрою, зазначивши простоту керування, якість картинки, звуку, стійкість кріплення механізму. Вартість приладу розташовується в ціновому сегменті вище середнього. З цією інформацією купити відеореєстратор буде набагато простіше, знаючи, які технічні показники властиві кращим моделям.

PHILIPS ADR810

Відмінна модель середнього цінового діапазону PHILIPS ADR810 виправдовує очікування автовласників. Функціонально він підтримує всі основні опції реєстратора, при цьому додатково оснащений такими датчиками, як «втома водія», «час доби» і «тривалість подорожі».

У камері встановлена популярна матриця виробництва Соні. За якістю зйомки вночі користувачі вивели цю модель на топові позиції, відзначаючи чіткість і видимість картинки, відсутність ефекту засвічування номерів впередіїдущие машин.

Технічні показники моделі:

  • Кут огляду 156°;
  • Частота кадрів – 30/сек;
  • Запис звуку.

PHILIPS ADR810

Крім цього, користувач може створити резервну копію картинки дорожньої ситуації або інциденту і моментально переглянути запис на дисплеї пристрою.

Серйозною перевагою стало використання в приладі оригінальних компонентів і технологічних рішень виробника Philips, які визначають надійність і зручність відеореєстратора.

GAZER F720

Найвагомішим гідністю GAZER F720 оснащення його вайфай модулем. Це дало можливість користувачу під'єднувати свій смартфон до пристрою і не тільки переглядати записи, але і здійснювати керування ним з телефону. Всі записані відеофайли можна відразу викласти в соцмережі або переслати в потрібні інстанції. Для зручності виробник помістив відповідну програму в магазин Play Маркет і App Store.

У порівнянні з попередніми моделями функціонал реєстратора GAZER F720 помітно удосконалився. Технологія коригування експозиції робить якість запису бездоганним – сліпі/затемнені зони стають світлішими і чіткими. Процес зйомки активується одночасно з запуском двигуна, а в припаркованому автомобілі – в разі стороннього впливу на автомобіль.

GAZER F720

Мініатюрні розміри реєстратора і його маленький вага (74 г) дозволяють встановити прилад абсолютно непомітно. Кут зйомки можна встановити і регулювати самостійно.

цікавим пристосуванням – пультом дистанційного керування. З його допомогою можна робити фото або короткі відеоролики, які будуть моментально зберігатися в пам'яті смартфона.

Цікаво прочитати: Видеорегистратор Gazer F140: прогресивна автоелектроника

ASPIRING GT11

Ця модель реєстратора найкраще підходить водіям, які часто здійснюють поїздки в темне час, адже в ній оптимізований саме нічний режим зйомки. Збільшені В порівнянні з іншими моделями розміри дисплея дозволяють чітко розглянути деталі, що цікавить картинки або відео.

Шірокопанорамная камера захоплює в кадр велику ділянку дорожнього простору, а відтворення запису можна виводити на комп'ютер або телевізор за рахунок передбачених у влаштуванні відповідних портів.

Спеціальний датчик відповідає за схоронність файлів, зроблених в критичних ситуаціях, не дозволяючи їх «забити» циклічної записом.
користувачі звертають на безперебійну роботу в будь-яких температурних умовах. На думку більшості водіїв ASPIRING GT11 віднести до одних з найбільш надійних реєстраторів, а можливість установки карти пам'яті (до 32 ГБ) стала додатковим бонусом.

ASPIRING GT11

На режим нічної зйомки штучне освітлення доріг не впливає на реалістичність і чіткість зображення, а номери передніх машин видно добре в межах декількох десятків метрів.

GAZER F525

У даній моделі виробники прагнули об'єднати кращі технологічні рішення зйомки і керування для створення пристрою, доступного за ціною та якісного по функціоналу. І це їм вдалося.

Користувачі з захопленням відгукуються про якість нічної зйомки. При цьому на звуковий супровід нарікань теж немає. Слід розглянути питання придбання подібного відеореєстратора враховуючи, яка думка склалося у водіїв про цю поліпшеною моделі.

Легкий механізм повороту камери дозволяє автовласникам швидко розгортати камеру при зупинках і розмовах з інспекторами автоінспекції, фіксуючи їх вимоги і претензії. Ця функція також корисна при конфліктних ситуаціях і перестрілках з іншими учасниками дорожніх інцидентів. Завдяки широкому огляду камери всі деталі події захоплюються в панорамних кадрах, що дозволяє розпізнати можливих свідків.

GAZER F525

Охоронна функція реєстратора GAZER F525 автомобіля на парковці полягає в спрацьовуванні датчика і старті запису відео при виявленні руху в кадрі. При цьому статичне відео не пишеться.

Корисною функцією реєстратора GAZER F525 можливість накладення часу і дати на фотознімки або ролики, що особливо зручно для подання в інстанції фрагментів дорожньої пригоди в хронологічному порядку.

Передбачені порти на корпусі приладу дозволяють перевантажувати потрібні відеофайли на комп'ютер або переглядати їх на великому екрані телевізора

Додатково: Видеорегистратор Gazer F140: прогресивна автоелектроника

ASPIRING AT180

Бюджетна модель реєстратора завоювала популярність не тільки прийнятною ціною, але і стандартним комплексом функцій.
що нескладне керування, зовнішній вигляд і зручність кріплення роблять цей реєстратор досить затребуваним серед водіїв.

ASPIRING AT180

Пристрій ASPIRING AT180 всіма основними функціями:

  1. Дозволяє отримати гарні знімки та відеоролики, а наявність режиму нічний записи робить виправданим його використання в темний час доби.
  2. Під час стоянки або паркування автомобіля вбудований акумулятор дозволяє писати ролики відразу після спрацьовування датчика руху.
  3. Незважаючи на дещо спрощений функціонал, реєстратор зберігає дані про час і дату інциденту.
  4. Циклічна запис і об'ємна карта пам'яті дозволять зберегти найостанніші часові відрізки, тому користувач завжди упевнений в наявності оперативної інформації.

GAZER F122

За відгуками водіїв, саме ця модель може вважатися найбільш досконалим і прогресивним девайсом серед представлених. Захоплені думки користувачів стосуються зовнішнього вигляду, компактності, якості зображення, керування. При цьому вартість вироби цілком поміщається в середній ціновий діапазон.

Вбудована в реєстратор камера здійснює зйомку з неймовірним дозволом 2304х1296, а її кут охоплення дорожньої ситуації становить 160 градусів. Це дозволяє отримати повну інформацію про дорожню ситуацію. Для запису виробник передбачив можливість підтримки карт пам'яті об'ємом до 128 Гб. Також передбачена можливість наблизити зображення.

Спеціальний датчик забезпечує збереження файлів під час різкої зміни ординарного руху автомобіля: всі моменти зіткнення або екстреного гальмування автоматично захищені від накладення на них циклічної запису.

Інтелектуальні можливості GAZER F122 наявність функцій, які активуються при тривалій поїздці, сигналізуючи водієві про необхідність відпочинку. З настанням сутінків включається нагадування про необхідності включити фари. Пристрій також попереджає водія про виїзд на зустрічну смугу і про небезпечне наближення до йде попереду автомобіля.

GAZER F122

Більшість водіїв налаштовують реєстратор також і на відображення інформації про поточну швидкість і відстані перед наближенням до радару. У пам'яті пристрою зберігаються дані про камери, пости дорожньої інспекції, пішохідних переходах і небезпечних ділянках шляху. Всі ці функції спрямовані на безпеку водіїв і його комфорт під час поїздок.

Корисно дізнатися: Які навігаційні програми вибрати? ТОП-5 кращих карт для GPS навігаторів

PRESTIGIO ROADRUNNER 133

Дана модель привертає невисокою ціною при збереженні основного реєструючого функціоналу. Відеореєстратор оснащений невеликим (1,5" ) екраном з хорошим дозволом. Доступно кілька рівнів якості зйомки, є додаткові опції.

Компактні габарити роблять його малопомітним в машині. Режим зйомки циклічний і розрахований на 15 хв. Оглядовість камери становить 70°. Є вбудований мікрофон.

PRESTIGIO ROADRUNNER 133

Невисокі технічні показники даної моделі не заважають пристрою справлятися з основним призначенням реєстратора – записом дорожньої обстановки. Зате цей пристрій є переважній кількості автовласників завдяки низькій вартості.

Необхідність установки реєстратора

Використання відеореєстратора виправдано в багатьох випадках. Безперервна зйомка дозволяє об'єктивно визначити винуватців дорожнього інциденту, знайти свідків, використовуючи номери проїжджали повз аварії автомобілів, не допустити некоректної поведінки дорожніх інспекторів і довести своє алібі.

Різноманітність модифікацій відеореєстраторів ускладнює вибір і розуміння, яка модель функціональніша і краще. Щоб полегшити прийняття рішення, деякі основні параметри цих приладів можна звести в наступну таблицю на прикладі модельного ряду одного з виробників.

Пристрій
GAZER F225 GAZER F720 GAZER F525 GAZER F122
Дозвіл відео 1920х1080 1920х1080 1920х1080 2304х1296
Кут огляду об'єктива 160 140 135 160
Запис звуку є є є є
Кількість камер 2 1 1 1

Коментарі
Залиште коментар
Я
19.10.2020 13:16

Один Китай в тесте. Протестируйте fujida, sho-me, muben, carcam

Категорії