Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати веб-камеру для спілкування в інтернеті і зйомки домашнього відео?

Дата публікації: 12.08.2015 00:00
Дата оновлення: 12.08.2015 00:00

Вони дозволяють здійснювати наступні дії:

  • спілкуватися в глобальній мережі інтернет;
  • проводити ділові конференції і вебінари, організовувати майстер-класи;
  • знімати відеоролики;
  • робити фотознімки.

____1_02

Різноманітність моделей зростає з кожним днем і перед покупцями постає питання про те, як правильно вибрати веб-камеру особистого користування. Щоб дати грамотну відповідь, слід розібратися з технічними характеристиками цього комп'ютерного додатка.

Головні налаштування пристрою

Намагаючись визначитися, як вибрати web-камеру, обов'язково ознайомтеся з такими важливими показниками пристрої, як:

1. Сумісність з ОС. Практично всі моделі розроблені з урахуванням сумісності з Windows. Будьте особливо уважні до цього пункту, якщо у вас встановлена ОС Mac або Linux.
2. Форма кріплення. Для спілкування підійдуть камери з кріпленням-прищіпкою на ЖК монітор або ноутбук. Для зйомки відео краще купити мобільний настільну вебкам.
3. Довжина шнура. Має значення при підключенні до ПК. Для лептопа особливо довгий шнур не потрібен.
4. Тип роз'єму підключення. Звертайте увагу на тип підключення USB кабелю і можливість бездротової передачі даних за допомогою Wi-Fi і Bluetooth.
5. Світлочутливість. Визначає якість запису у приміщенні з недостатньою освітленістю і при її зміні.
6. Дозвіл. Один з найважливіших параметрів, які впливають на безпосередню чіткість картинки і деталізацію зображення.
7. Швидкість запису. Вимірювання проводиться в кадрах в секунду. Впливає на безперервність передачі сигналу і відсутність «гальмування» відео.
8. Наявність вбудованого мікрофона. Значно спростить процес спілкування час відеозв'язку. Для запису високоякісного відео може знадобитися додатковий професійний мікрофон.
9. Можливості налаштування. Глибокі налаштування різних параметрів допоможуть підлаштувати веб-камеру для кожної конкретної задачі з максимальною точністю.
10. Додаткові функції. Забезпечать розширення області застосування камери, наприклад, для відеоспостереження або фотосесії.

____2_03

Визначаємося з ціною

Якщо ви вирішуєте, як вибрати веб-камеру для скайпу, то вам потрібно пристрій з зручним кріпленням, мікрофоном і гарною якістю відеозапису. Враховуйте при цьому пропускну здатність вашого інтернет з'єднання і сумісність з іншим ПЗ.

Якщо вас цікавить, як вибрати веб-камеру для запису відеоматеріалу, то тут необхідно ретельніше підійти до визначення технічних параметрів девайса. Вам буде потрібно прилад з високою роздільною здатністю, можливістю робити фотознімки, додавати різні ефекти під час запису.

Прицінюючись до різних моделей, враховуйте певні технічні нюанси і особисті переваги. Це дозволить уникнути переплати за непотрібні функції і придбати камеру для вирішення індивідуальних завдань, оптимальної вартості та продуктивності.

____3_03

Замовити підходящу веб-камеру на сайті компанії MOYO. Ми пропонуємо нашим клієнтам зручний сервіс і широкий асортимент продукції за доступними цінами.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії