Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Garmin Vivofit: трекер активності, який завжди з тобою

Дата публікації: 24.07.2015 00:00
Дата оновлення: 24.07.2015 00:00

Vivofit має зовнішню схожість з безліччю інших трекерів активності. Цей невеликий браслет з екраном розроблений спеціально для активних користувачів мобільного техніки. Тому задовольняє будь-які запити сучасного користувача.

В першу чергу, пристрій компактне і легке, є невеликий дисплей, який забезпечить всю потрібну інформацію в реальному часі, а також захист від води з можливістю занурення на глибину до 50 метрів! Крім цього, браслет знімний, так що можна підібрати колірне оформлення під настрій або одяг.

pd-01-lg

Vivofit постійно стежить за активністю користувача для створення персоналізованої, досяжною мети. Все просто – чим більше цілей ви досягли, тим здоровіше стали. Звичайно, з кожним разом завдання ускладнюються, але для вас немає нічого недосяжного з Garmin. Для синхронізації з комп'ютером або пристроєм на Android або iOS використовується вбудований Bluetooth Smart, пристрій також підтримує технологію ANT + – функція бездротової захищеної передачі даних, яка використовується в спортивному обладнанні та призначена для збору даних з датчиків на мобільний ПРИСТРІЙ. У комплекті є невеликий донгл для швидкої синхронізації з Комп'ютером. Для передачі даних знадобиться встановити фірмовий Додаток Garmin Connect як на комп'ютер, так і на мобільний ПРИСТРІЙ. З його допомогою можна отримати безліч корисних даних про своєї АКТИВНОСТІ – кількість пройдених кроків і дистанцію, наприклад, стежити за динамікою фізпідготовки і навіть отримувати медальки за виконані завдання. До всього іншого, це повноцінна соціальна мережа для професійних спортсменів і любителів, в якої можна переглядати результати інших людей і знайомитися для подальшого спілкування і спільних тренувань.

filename__57005

Ще одна приємна особливість Vivofit – нагадування, якщо ви засиділися і вам пора пройтися, зробити невелику зарядку і активізувати своє тіло. ДО того ж, пристрій знає, коли користувач може перейти на наступний етап тренувань, надаючи додаткові завдання.

filename__8366

Фітнес-трекер працює цілодобово від двох круглих батарейок, які доведеться замінити не раніше, ніж після року використання пристрою. Тому Garmin Vivofit навіть може стежити за якістю сну користувача, а в Garmin Connect можна переглянути загальна кількість сну, періоди руху і спокійного відпочинку. Адже здоровий сон і фізична активність – найкращі показники здоров'я!

filename__33135

Компанія Garmin вже більше 25 років розробляє пристрою з думкою про споживача. Це лідер в сфері розробок GPS, а також один з лідируючих виробників спортивних, туристичних і автомобільних систем. Фітнес-трекери компанії поєднують новизну, зручність використання і покликані спростити життя користувача, який веде здоровий спосіб життя.

Коментарі
Залиште коментар