Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Fujifilm X-T2 - швидше, вище, сильніше

Дата публікації: 08.07.2016 09:22
Дата оновлення: 08.07.2016 09:22

Камера захищена від попадання пилу і вологи і може працювати при температурі нижче -10 за Цельсієм - з таким завданням впораються далеко не всі фотоапарати. Так що любителям подорожей і тревел-фотографам варто розглянути Fujifilm X-T2 як варіант свого нового компаньйона. Тим більше, що технічно камера також дуже вражає.

У X-T2 використовували X-Trans CMOS III сенсор формату APS-C з дозволом 24.3 Мп - такий же, як в камері X-Pro2. Відео пишеться з дозволом 4К як до 30 fps, при Full HD якість підвищується до 60 кадрів в секунду.

Головним акцентом поліпшень в новій камері стала фокусування. По-перше, поліпшили гібридну систему автофокусування, збільшили кількість точок фокусування і посилили систему стежить фокусування. Крім того, замість кнопки перемикання режимів фокусування встановили джойстик для швидкого переміщення точки фокусування. 

У Fujifilm X-T2 є і електронний OLED видошукач, і великий тридюймовий LCD-дисплей, який повертається в трьох площинах і дозволяє комфортно знімати навіть при портретній орієнтації камери. 

Однією з найкрутіших фішок камери стала ручка-бустер Vertical Power Booster Grip. Вона вміщує в себе дві батареї, що досить стандартно. Але, що важливіше - крім харчування вона дозволяє камері працювати в boost-режимі з підвищеною швидкістю зйомки 11 кадрів в секунду замість 8, а також підвищує час безперервного запису 4K-відео з 10 хвилин до півгодини. Такий режим звикли фотографи-репортажнікі і ті, хто знімає спортивні події, де швидкість зйомки - один з критичних чинників отримання вдалого кадру.

Вартість Fujifilm X-T2 очікується досить високою - близько 1600 тільки за" тушку" , або ж 1900 доларів за комплект з об'єктивом XF18-55 mm. Але тим, кого цікавить захищена камера зі швидкою фокусуванням і якісної швидкої зйомкою - є над чим замислитися.

Коментарі
Залиште коментар