Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Epson Perfection V33: сканер з розширеними повноваженнями

Дата публікації: 21.10.2010 11:36
Дата оновлення: 21.10.2010 11:36

 Останнім часом електронний документообіг розвивався настільки бурхливо, що, здавалося, що друковані сторінки стануть паперовим минулим. Однак дослідження показали, що людям куди звичніше і комфортніше сприймати інформацію зі сторінок документа, який вони тримають в руках, ніж з екрану дисплея, та й паперовий документообіг електронним ніхто не відміняв. Так що сучасна людина повинна бути екіпірований усім необхідним, у тому числі і хорошим сканером. Правда, деякі аналітики говорять, що тема сканерів закінчується, і їх нібито витісняють БФП. Але це не так, адже власникам принтерів для сканування зручніше придбати сканер, а не друге принтер. А якщо мова йде про потреби фотографів, то для них краще сканери, які забезпечують «розширені повноваження» для роботи з фотоматеріалом :)

Сьогоднішній асортимент сканерів в магазинах MOYO дуже різноманітний і дозволяє знайти індивідуальне рішення для кожного, виходячи з потреб, фінансової складової та специфіки діяльності покупця. Експерти мережі MOYO рекомендують звернути увагу на універсальну модель Epson Perfection V33 з максимальним форматом сканування А4. Вона забезпечує оптичний дозвіл 4800х9600 dpi (інтерполяційне дозвіл 12000 dpi), оптичну щільність 3,2D і глибину кольору 48 біт.

 У сканері Perfection V33 встановлені CCD датчик і біла світлодіодна лампа Epson ReadyScan LED (завдяки їй ви можете почати роботу відразу після включення сканера). Особливість технології Epson ReadyScan LED полягає в використанні світлодіода як джерело світла, що дозволяє сканеру не тільки майже миттєво виходити на потрібний для сканування рівень світла, але і істотно економити електроенергію: при роботі споживається всього 12 Вт.

Компанія Epson втілила в сканері V33 всі функціональні можливості, які дають можливість сканування в книжковому і альбомному положенні. Ви самі вибираєте оптимальний варіант, в залежності від того, для яких цілей ви використовуєте сканер, що дозволяє функціонально використовувати робочий простір. Конструкція кріплення кришки сканера дозволяє повністю відкривати кришку на 90º або на 180º для сканування книг та інших товстих носіїв, а з закритою кришкою Epson Perfection V33 може сканувати документи завтовшки до 25 мм.

Важливо відзначити неймовірно просту і ефективну процедуру сканування непрозорих оригіналів, таких як фотографії і тексти. Соврешенно не обов'язково ретельно і скрупульозно розкладати фотографії на склі сканера, а потім розпізнавати їх вручну: Epson V33 сам автоматично визначить положення та скоригує нахил фотографій, якщо ви їх розташували нерівно. Погодьтеся, це дуже приємна характеристика техніки для нетерплячих людей.

Функція відновлення кольору Color Restoration, реалізована в Epson Perfection V33, допоможе вам реанімувати старі фотографії, коригуючи і оживляючи вицвілі кольори. Знову-таки, для цього не потрібно ретельно налаштовувати параметри сканування - досить просто включити цю функцію в програмі сканування Epson Scan.

Ще один важливий момент - лаконічність апарату. На його панелі вельми зручно розташовані 4 кнопки для швидкого доступу до ряду функцій: запуск сканування, копіювання, сканування для електронної пошти, сканування в PDF.

Придбати сканер Epson Perfection V33 ви можете вже в листопаді в Одесі, Києві, Полтаві, Донецьку, Дніпрі, Львові та Кривому Розі в мережі магазинів MOYO

Коментарі
Залиште коментар