Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Безрамкові телефони стали доступнішими завдяки Sony

Дата публікації: 01.03.2017 09:36
Дата оновлення: 01.03.2017 09:36

Оновлена ​​серія Х включає два смартфона - ХА1 з дисплеєм 5 дюймів і роздільною здатністю 720р, а також ХА1 Ultra з 6-дюймовим екраном 1080р. І вся ця краса - з мінімальними рамками по краях.

Головною фішкою смартфонів стали оновлені камери - зі збільшеним сенсором на 23 МП, гібридним автофокусом і светосильной оптикою. З таким набором характеристик якість ваших фото буде ще краще, особливо при поганій освітленості.

Передня камера ХА1 Ultra 16 МП доповнили стабілізацією - влоги знімати буде ще простіше. У кадр на Фронталки тепер влізе весь офіс, а для знімка вистачить лише помаху вашої руки.

За стабільність і швидкість роботи обох смартфонів відповідає восьміядерний процесор MediaTek Helio P20 з технологією енергозбереження.

Акумулятор в ХА1 ємністю в 2300 мАг, тоді як у старшій моделi 2700 мАг - здавалося б не так і багато. Але виробник встановив цілий ряд програм, які в зв'язці з технологією Qnovo Adapt збільшать термін роботи смартфона від однієї зарядки.

Для зручності використовується Xperia Actions - який знає поведінку користувача і підлаштовується під його. Наприклад, на ніч знижує яскравість і гучність виклику, а до ранку підніме ці параметри навпаки.

Як тільки перетнете кордон, завантажить за вас карти і Малайзійський словник.

Також був представлений флагман Xperia XZ Premium.Его особливістю стала матриця Exmor RS, вперше встановлена ​​в смартфон.Раньше вона використовувалася тільки в фотоапаратах серій a і Cyber-shot.

Швидкість запису ролика становить рекордні 960 кадрів в секунду, і це все за допомогою технології Motion Eyе.Кроме цього, в камері доступна предикативная зйомка - тобто ще до моменту, коли ви натиснете кнопку запису, розумні алгоритми обчислюють, що пора починати зйомку. Так ви не пропустите жодного дійсно стоїть кадру.

В діагоналі 5.5 з 4к дисплеєм і роздільною здатністю 2160х3840 і технологія Sony BRAVIA TV і багато інших фірмові" улучшайзери" зображення від Sony створюють приголомшливо чітке і насичене зображення. Тепер ідеальної картинкою можна насолоджуватися де завгодно.

Новенький процесор Qualcomm Snapdragon 835 забезпечує якісну графіку і високу продуктивність, а з модемом Snapdragon X16 LTE ще і повноцінний Gigabit Class LTE і передачу даних до 1 Гбіт/с.

Додана функція розблокування за допомогою відбитка пальця, більше безпеки для ваших даних.

Піклуючись про красу і довговічності смартфон наділили вологозахистом і Gorilla Glass 5 з двох сторін. А з USB Type-C ви не промахнетеся в гніздо зарядки - хоч як мене вставили - завжди вірно.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії