Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 кращих виробників програмованих роботів-конструкторів

Дата публікації: 21.05.2018 12:40
Дата оновлення: 21.05.2018 12:40

Чому так важливо долучити свою дитину до сучасних ігрових розваг? Тяга малюків до створення дитячих аналогів справжніх механізмів і конструкцій загальновідома. Діти прагнуть не просто до гри, їм хочеться самим створювати власні машинки, будувати будівлі і заселяти їх улюбленими героями.

Конструктори давно стали одними з найбільш захоплюючих дитячих розваг. Для зовсім маленьких дітей його функції виконують кубики і пірамідки, з яких можна скласти примітивні форми. Однак більш старшим дітям вже потрібні моделі складніше. Виробники сучасних конструкторів поєднали цю тягу до творення з навчальним процесом.

Розглянемо, чим приваблюють маленьких користувачів програмовані роботи-конструктори, а також які кращі марки цих виробів отримали схвальні відгуки батьків і вчителів.

Цікаво прочитати: Світиться конструктор LIGHT STAX

ABILIX

Більше 20 років тому ця китайська компанія вперше презентувала свої конструкторські розробки. Метою нового продукту стала просвітницька місія, спрямована на навчання дітей принципам робототехніки. Продукція ABILIX, наприклад, модель Abilix H1-B, зацікавила освітні департаменти. Багато шкіл в різних регіонах світу оснастили свої комп'ютерні класи електронними виробами компанії для здобуття дітьми навичок робототехніки.


Конструирование роботов ABILIX увлекает взрослых и детей

Чим же приваблюють користувачів продукти ABILIX? Розробники розумних іграшок порахували, що діти цілком можуть впоратися з таким дорослим заняттям, як програмування. В ігровій формі вони отримують не тільки ази робототехніки, але можуть не стримувати своє уяву, створюючи власні моделі різних пристроїв без інструментів і додаткових пристосувань.

Виробник зосередив свої зусилля на навчальних конструкторах, схожих на модель Abilix C1-P, в яких з безлічі деталей можна відтворити мініатюрні моделі керованих роботів, вертольотів, верстатів, різних будівель.

Ключові фактори, на які звертають увагу батьки при виборі продукції ABILIX: Продукція розрахована на малюків і дітей старшого віку;

  1. Захоплюючий процес конструювання в доступному ігровому форматі;
  2. Корисний навчальний процес розвиває розумові і креативні здібності дитини;
  3. Програмне додатки для керування іграшкою;
  4. Простота складання моделей;
  5. Розумні ігри-набори, такі як творчий конструктор Abilix C1-T, привабливі для дітвори і дорослих.

Корисно прочитати: Як вибрати самокат

MAKEBLOCK

Інтерес до комплектів MAKEBLOCK, наприклад, до навчального роботу-конструктору Makeblock mBot v1.1, різноманітністю модифікацій транспортних маніпуляторів, які захоплюють не тільки підлітків. Дорослі теж з величезним задоволенням допомагають конструювати зразки будівельної техніки, верстатів та інших механізмів.

 Механизмы и техника MAKEBLOCK

Розробники MAKEBLOCK передбачили зрозуміле ПО:

  • Спеціально для смартфонів була підібрана програма, за допомогою якої підліток може управляти своїм роботом;
  • Програма сумісна з будь-якої ОС, вона допомагає наділяти сконструйованого робота інтелектуальними функціями, видавати йому конкретні завдання, коригувати віддалено його роботу;
  • Використовуючи додаток, дитина поступово вчиться алгоритму побудови програми і необхідної послідовності відповідних команд.

Корисна інформація: Як вибрати ігрову приставку нового покоління?

ROBOTIS

Безсумнівно, в топ виробників розумних іграшок потрапляє компанія ROBOTIS з її програмованими і інтелектуальними роботами-конструкторами.

Виробник конструкторів ROBOTIS поставив собі за мету допомогти побудувати дітям не тільки забавний пристрій, а й забезпечити його функціями помічника і друга. Багато дітей, які знайшли розуміння в колективі або вимушені довгий час проводити в будинку, страждають від самотності. Наявність персонального електронного друга може серйозно змінити їхнє життя, зробити її радісніше і позбавити дітей від нудьги.

Конструктор-гуманоид от ROBOTIS

Робота над створенням власного робота вимагає посидючості і відповідальності. Зате в процесі підліток істотно прокачує свої розумові здібності, знайомиться з азами механіки і, в кінцевому підсумку, отримує власного інтелектуального «компаньйона».

А ось для малюків і молодших школярів виробник запропонував більш прості моделі з вбудованим акумуляторним двигуном. Набори конструкторів дають можливість дитині створити зразки птахів, звіряток, динозаврів. Фантазія не обмежена – фігурки можуть мати різноманітні обриси, бути невідомим зразком фауни, але зате вони можуть пересуватися і тікати один від одного.

Механизированные игрушки для малышей ROBOTIS

Для дітей постарше розробники представили складніші набори (хороший вибір – навчальний ROBOTIS STEM LEVEL 1). Тут вже можна сконструювати механічні засоби, машини, будівельну техніку. Маленькі деталі надійно фіксуються при складанні, все елементи виконані з легких матеріалів і досить просто ідентифікуються. У машинки монтується мотор, різноманітні датчики, світлові компоненти.

Цікаво: Ігрова мишка HyperX Pulsefire FPS: готуйсь-цельсь-пли

WONDER WORKSHOP

Розробники цієї компанії орієнтують свою продукцію на малюків рівня дитячих садків, пропонуючи їм цікаве ігрове кодування своїх продуктів.

Найвідомішим винаходом WONDER WORKSHOP стала мила іграшка-робот – Wonder PackДЛЯ малюків з можливістю виконувати команди, які так бавлять малюків. Хто Говорить доброзичливий робот легко програмується за допомогою кнопок, кожна з яких відповідає за певні опції пристрою.

Для керування роботом виробник створив додаток, в якому можна НЕ тільки керувати діями іграшки, а й самому задати деякі команди.

Якими можливостями маленького робота може керувати дитина:

  • Вивчивши всі можливості робота, можна змусити його танцювати, співати пісні, відтворювати звуки тварин, об'їжджати перешкоди, світитися яскравими вогниками (слухняний робот Dot);
  • Намалювавши на планшеті план свого житла, можна відправити робота в дорогу по намальованому в смартфоні або планшеті маршруту;
  • ЗА допомогою музичної програми можна слухати улюблені пісеньки або створювати свої;
  • Захоплюючий процес програмування за допомогою ігрових пазлів допоможе освоїти основні команди і дасть поштовх до продовження цих занять в подальшому.

Удивительная игрушка WONDER WORKSHOP

Освітнім нововведенням розробників WONDER WORKSHOP стали регулярні конкурси серед дитячих команд. Взяти участь в безкоштовних онлайн-змаганнях можна з будь-якого регіону світу.

LEGO

Найвідомішим конструктором, яким захоплювалося не одне покоління дітей, є Лего. Дивно, але існували ще 30-40 років тому набори цілком сумісні з сучасними деталями. За ці роки виробник не змінив принцип кріплення компонентів свого конструктора, зате удосконалення в частині електроніки вивели цю датську компанію в топ робототехнічних розробників.

Поставивши своїм завданням процес прилучення малюків і підлітків до азам програмування, розробники Лего спроектували дивовижні ігри-конструктори (такі, як Ninjago Літаючий корабель Майстри Ву (70618)ДЛЯ дітвори різного віку .

 Потрясающие продукты LEGO

Сучасні комплекти начебто Duplo Вокруг света для створення макетів транспорту, всіляких будівель, окремих модулів за професійним спрямуванням.

Прогрес в електронних характеристиках останнього покоління роботів Лего в порівнянні з попередніми моделями наведено в таблиці:

Характеристика
NXT EV3
Процесор 256 КБ 16 МБ
Процесор/RAM пам'ять 64 КБ 64 МБ
Сопроцессор є немає
Наявність USB підключення немає є
Можливість читання SD карт немає є
Екран, дозвіл 100х64 178х128

Гра, поєднана з навчанням
дітей стають все більш складними і захоплюючими, і це не дивно. Можливість з раннього дитинства влитися в світ новітніх технологій дозволяє їм стати більш розвиненими, креативними і, можливо, визначити для себе майбутню професію.

Головне завдання для батьків – правильно підібрати конструктор, який відповідає нахилам і здібностям дитини. Крім цього, вони повинні дбати про якісних та безпечних матеріалах роботів-конструкторів, тому слід віддавати перевагу кращим брендам в цій сфері.

Коментарі
Залиште коментар