Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 практичних порад від візажиста: як вибрати декоративну косметику

Дата публікації: 17.05.2017 13:29
Дата оновлення: 17.05.2017 13:29

У косметичної індустрії, як і в будь-який інший, існують нові колекції. І з приходом літа бренди гордо заявляють про інноваційні текстури, стійких продуктах і корисні властивості. Але як розібратися в цій низці баночок і тюбиків? Сьогодні поговоримо про простих, але дієвих порад щодо вибору декоративної косметики на літо.

Обличчя

1. Оцінюючи відтінок тонального крему, не поспішайте з вибором. Багато продуктів через 10-15 хвилин окислюються на шкірі, а значить, темніють. Що стосується ст і сс-кремів, вони і зовсім володіють чарівними властивостями і через ті ж 10 хвилин легко підлаштовуються під ваш тон шкіри. 
2. На літо сміливо вибирайте сс-креми на тон темніше. І пам'ятайте про spf-захист. У таких продуктах вона, як правило, від 15 до 55. 
3. Літо - один з небагатьох сезонів, коли ви можете собі дозволити пудру з бронзірующей ефектом і додатковим сяйвом. Замініть звичну матирующую текстуру на мерехтливий фініш. У променях сонця ваше обличчя буде виглядати свіжо і красиво. А для матування використовуйте спеціальні серветки. 
4. Хайлайтер - самий популярних продукт останніх років. На літо раджу вибирати сухі текстури. Пам'ятайте про вибір тону. Як правило, виробники створюють хайлайтери мінімум двох відтінків - для холодного і теплого кольоротипу. Під час тестування впевнено наносите відтінок на шкіру і виходите на вулицю, щоб оцінити результат. 
5. Підібрати правильний відтінок рум'ян - особливе завдання. Якщо говорити грубо, то теплому тону шкіри більше підходять персикові тони, а холодного - рожеві. Але, як візажист, можу сміливо говорити, що тестувати потрібно ті відтінки, які візуально подобаються саме вам з першого погляду. Пам'ятайте, що наносити рум'яна найкраще на базову пудру, тоді кисть легко розтушуйте текстуру. У цьому сезоні актуальні сатинові рум'яна, які використовуються і в якості хайлайтера. 
6. Консилер покликаний приховувати темні кола та синці під очима. А ще, звичайно, підсвічувати шкіру. Вибираючи такий продукт в магазині, по можливості використовуйте (як не дивно) внутрішню сторону долоні. Саме там розташовані видимі вінки, які хороший консилер з легкістю повинен перекрити. Якщо впорається з таким завданням, то і синці під очима теж скоректує. 

очі

1. Вибираючи туш, зверніть увагу на розмір щіточки. Величезні пухнасті пензлика краще підійдуть, якщо у вас великі очі. Щітки середнього розміру вважаються універсальними. Для коротеньких вій вибирайте дугоподібні пензлика, які легко піднімають волоски від самих коренів. Якщо хочете уникнути грудочок, зверніть увагу на щіточки з дуже пухнастим ворсом, який ретельно і фарбує, і розчісує вії. 
2. Підводки і олівці для очей - окрема тема. Поділюся тим, як особисто я тестую такі продукти на стійкість. Все просто - наношу на тильну сторону долоні і вирушаю на прогулянку. Протягом декількох годин спеціально зволожують руки, намагаюся стерти колір і тд. Словом, відчуваю на міцності. Тільки після цього повертаюся в магазин і роблю покупку того продукту, який зберіг і колір, і стійкість. 

губи

1. На літо завжди раджу придбати мінімум два відтінки блиску для губ. Перший - нейтральний, тобто, майже бежевий або прозорий. Такий, який легко наносити на ходу і не переживати за кордону кольору. Другий - з відтінком. Тут так само є простий трюк. Якщо у вас немає можливості наносити колір на губи під час покупки, то просто підійдіть до дзеркала і прикладіть аплікатор блиску до губ. Оцініть, як відтінок виглядає з тоном вашої шкіри, очей. Пам'ятайте, що пробувати колір на долоні сенсу немає, адже натуральний колір губ завжди темніше. 
2. З помадою все йде складніше. По-перше, тестувати її в магазині не дуже гігієнічно. По-друге, губи повинні бути підготовлені. Тому в даному випадку можу порадити звертати увагу на температуру відтінку - холодний він чи теплий. А вже далі в підходящої вам гамі вибирати насиченість кольору. 

Бажаю вам гарних відтінків, комфортних текстур і абсолютної радості в настрої! 

Юлія Ятель
Експерт MOYO
Дипломований фахівець в області візаж

Коментарі
Залиште коментар
И
17.06.2017 02:35

Я тоже на лето стараюсь "запасаться" новой косметикой, так как с одной стороны хочется ярких красок, а с другой стороны все-таки лето, жарко и тонны косметики довольно часто днем быстро смазываются, потому мой выбор - это тушь, пудра и блеск нейтрального оттенка для дневного времени, и более яркого - для вечернего.