Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Xbox Series S Lockhart: Microsoft анонсує нову ігрову консоль – 2 модифікації

Дата публікації: 04.11.2020 09:54
Дата оновлення: 04.11.2020 09:54

У розпал осені 2020 року біля Майкрософт почне продавати Xbox Series S і X Lockhart.

Xbox Series X и Xbox Series S

Боротьба за притулок під сонцем у віртуальній реальності буде відбуватися між Xbox X, яка відрізняється вау-параметрами, і економ-девайсом Xbox S. Відмінності між ними простежуються в потужності.

  1. Series X працює з 4К-дозволом і герцовкой 60 кадрів в секунду
  2. S – модуляція націлена на 2К, але все ті ж 60 FPS.

Обидві модуляції оснащені восьми ядерними процесорами. Хоча тактова частота на максималку злегка відрізняється: у X – 3,8 ГГц, а у S трохи менше – 3,6 ГГц. У двох пристроїв передбачається сховище до 1 ТБ, яке можна розширювати за допомогою відповідної карти. У обох HDMI 2.1. А також можливість поєднувати з іграми на Xbox і його різновидами.

І цим вони значно відрізняються від Sony. Якщо раніше обидва консольних гіганта одночасно презентували приставки в одній ціновій категорії з крутими ексклюзивами, то в цей раз Microsoft вирішили ризикнути. І не прогадали!

Xbox продемонструє дві консольку, які різняться в ціні в межах $ 200. Для України і схожих країн це суттєво, тому, напевно, приверне навіть найбільш економних геймерів.

Детальніше про новини від «Майков» – нижче.

Xbox Series X: попередник бюджетної моделі Lockhart

Xbox Series X характеристики

У таблиці референції Xbox X, відомі на сьогодні:

Параметр
Значення
Габарити Грань «кубика» – 15,1 см, висота – 30,1 см
Графічний процесор RDNA 2, продуктивність в 12 терафлопс (к-ть операцій з плаваючою комою, що девайс обробляє за 1 сек, 1 терафлопс=1 трлн. операцій в секунду), 52 обчислювальних блоку по 1.825 ГГц
Оперативна пам'ять 16 Гб GDDR6 з шиною 320 Мб. При цьому, для ігор буде доступно 13.5 Гб, решта 2,5 Гб підуть на роботу системи
Жорсткий диск NVME SSD об'ємом 1 Тб,
Підключення зовнішніх жорстких дисків Підтримка будь-яких HDD аж до USB 3.2
Оптичний привід Будь-контент до 4K UHD Blu-ray
Продуктивність в іграх Дозвіл до 4K при 60 кадрах в секунду, опціонально до 120 кадрів в секунду

приставочку – ще та! Чи витримає «на ізі» хоч RDR2 на максимальних налаштуваннях, хоч FarCry 5 і інші ненажерливі гри.

Xbox Series S Lockhart: характеристики новинки

Її офіційно анонсували 8 вересня 2020 р, але вона вже встигла наробити шуму в ігровій індустрії.

  1. Одні геймери вважають її порятунком для економних.
  2. Другі ж звинувачують в «відсталості».

характеристики Xbox Series S

Щоб зрозуміти, хто з них прав, спробуємо оцінити фішки бюджетної системи.

  1. Розмір – 6,3х27,5х15,1 см. Це всього лише 60% Xbox X, так що новинка поміститься навіть в компактний стелаж.
  2. Працює з 2К-зображенням до 120 кадрів/сек. Дозвіл – вдвічі менше, ніж у «старшого» брата, що може вплинути на вибір власників 4К-телевізорів.
  3. Оптимізація тіней – приставка об'єднує в подгрупку пікселі з ідентичним кольором. Це помітно економить ресурси системи. Зовнішній вигляд гри не страждає, невелику «пікселізація» буде видно тільки на великих моніторах від 50-60 дюймів.
  4. Технологія трасування променів – спеціальні рішення для збільшення реалістичності відображень, просвечиваемости і тіней в об'єктах.
  5. Об'єм жорсткого диска – 512 Гб. Вистачить на 5-7 великих ігор одночасно.
  6. Відсутність дисковода – мінус для фанатів фізичних носіїв інформації. Всі ігри можна буде скачати в магазині Xbox або купити електронну версію.
  7. Процесор – найпотужніший AMD Zen 2 на 8 ядер.
  8. Оперативка – 10 Гб, GDDR6.
  9. Графічна потужність – 4 терафлопс (4*1012 операцій в секунду). У Series X цей показник втричі вищий – цілих 12,15 терафлопс. Але так як роздільна здатність картинки буде вдвічі менше, то гравець майже не відчує цього.

В цілому, це потужна модель, яка зовсім трохи поступається «старшому братові». Вона теж буде тягнути новинки – хіба що якість зображення продемонструє трохи слабший. При цьому, дві приставки збігаються з минулими поколіннями. А ось Sony цим похвалитися не може – там назад зістиковуватися будуть лише частина геймів.

На замітку: Який телевізор вибрати для ps4 і 4 кращих моделі ТВ

Очікувана дата виходу Xbox Series X і Xbox Series S

Анонс нових ігрових консолей від Microsoft призначений на десятий місяць і десяте число. Перші попередні замовлення від виробника відкрилися ще на початку осені, так що рітейлери вже готові до напливу клієнтів. Міні версія «коробки» буде по кишені бажаючим:

  • двісті дев'яносто дев'ять євро – для ЄС;
  • двісті дев'яносто дев'ять доларів – для решти світу.

 дата выхода Xbox Series X и Xbox Series S

Можлива вартість в Україні – 10 000-12 000 грн. Остаточні розцінки будуть залежати від курсу долара, тарифів на розмитнення і самого магазину.

Оновлені контролери підійдуть для обох версій. Вони будуть доступні в 3 відтінках:

  • синій,
  • білий,
  • чорний.

Переживати за сумісність ігор не варто – у всіх них можна буде грати на новинку, не втративши прогрес. Якісь будуть просто назад сумісні, інші отримають помітні поліпшення, а треті оновляться після випуску приставки. І це помітно «зміцнить» кишені геймерів – так як тепер не потрібно буде купувати перевидання гри. Необхідна версія з'явиться відразу після чергової геймінг обнови.

Так що не обов'язково бігати по саму останню модель або мати мощнючій ігровий комп, щоб пограти в Ігрухі Від Xbox. Передплатити Xbox Games Pass Ultimate дасть можливість зарубати в більшості мега Тайтлів XBOX X без будь-якого гейм Обладнання. Можна транслювати ці іграшки НААндроїд-смартфонЗ підключеним маніпулятором і відриватися де завгодно. Коштує Ця фішка – $ 14.99 в місяць. На жаль, ВЛАСНИКАМiOS і iPadOS вона все ще не досяжна.

Остаточні розцінки на Series X в Україні озвучать лише незадовго до заповітної дати продажу. Передбачається, що її можна буде прикупити за п'ять сотенних американських $. Так що Xbox Series S і X будуть досяжними.

Буде коннект: Інструкція в 3 розділах, як підключити PS4 до монітора – все способи

Коментарі
Залиште коментар
Категорії