Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Обираємо подарунок на День захисника України: 33 варіанти

Дата публікації: 21.09.2023 11:48
Дата оновлення: 21.09.2023 17:55

До свята захисників України подарунки дарують усім, хто має відношення до військової служби та силових структур. Вітають не лише чоловіків, а й жінок. Купівлею подарунків до цієї знаменної дати бажано зайнятися заздалегідь, особливо з урахуванням змін у календарі свят, затверджених у 2023 році.

ідеї подарунків на День захисника України

Коли святкують День захисників та захисниць України

Свято, присвячене військовим, в Україні почали відзначати восени з 2014 року. 2015-го у календарі з'явився вихідний 15 жовтня. 2021 року змінили назву свята — додали «і захисниць». 2023 року святкування перенесли на 1 жовтня через реформування церковного календаря.

Технологічні подарунки: Гаджети для чоловіків: ТОП-5 офігенних подарунків

Що подарувати на День захисника України: ТОП подарунків для військових

Після початку вторгнення в Україну тисячі чоловіків пішли воювати з країною-агресором. Цей знаменний день — гарна нагода порадувати близьку людину, яка звалила на себе важку ношу захисника Вітчизни. Далі йтиметься про варіанти що подарувати чоловіку у погонах на День захисника України.

Тактичне спорядження

Тактичний рюкзак відрізняється від звичайного, туристичного, сумісністю з військовим екіпіруванням, його можна одягати на бронежилет. Ще одна відмінність — виробники в обов'язковому порядку використовують камуфляжне забарвлення. Подарунки з тієї ж серії: тактичний баул, сумка для медикаментів.

Багатофункціональний інструмент. До цієї категорії належать пристрої, які стануть у пригоді в польових умовах. Мультитули бувають на основі плоскогубців, молотка, топірця, лопати. Можна купити інструмент з функціональністю, яка буде корисна військовослужбовцю, мисливцеві чи рибалці.

Тактичний годинник має високу міцність. Він не розіб'ється під час падіння, з ним можна тривалий час перебувати під дощем, повністю занурюватися у воду. До переваг багатьох моделей належить розширена функціональність, яка допомагає орієнтуватися в польових умовах: у них є компас, зворотний відлік, крокомір, барометр та інше.

Захисні навушники оснащені спеціальним пристроєм. З одного боку, мікрофони посилюють мовлення інших людей, звуки природи, а з іншого — конструкцією передбачено зниження надто сильного впливу на барабанні перетинки. Активні навушники зменшують ймовірність контузії при гарматних пострілах та вибухах.

подарувати колегам на День захисника України

Подарунки автовласникам: Що подарувати автомобілісту: ТОП-10 ідеальних презентів

Доповнення до військової форми

  1. Термобілизна. При тривалому знаходженні у холоді виручить комплект з підігрівом. Можна вибрати рівень тепла, від якого залежить прогрівання спини, попереку, колін. В умовах зими, що наближається, термобілизна стане вдалим презентом.
  2. Багатофункціональний шарф-труба або балаклава рятує при тривалому знаходженні на свіжому повітрі в холодну пору року. За бажання можна зробити вибір на користь балаклави з підігрівом.
  3. Дощовик — водонепроникний та вітронепроникний одяг. Можливі фасони: куртка, плащ, пончо. Останній варіант відрізняється широкою функціональністю. Військові використовують тактичне пончо для захисту від дощу, як тимчасову підстилку та ковдру.

подарунки чоловікові на День захисника України

Покупцям на допомогу: Як вибрати термобілизну: 4 критерії, про які потрібно знати обов'язково

Догляд за здоров'ям

Аптечка першої допомоги призначена для перенесення медичного інвентарю та ліків, необхідних для зупинки кровотечі внаслідок поранення, реагування на різні травми та небезпечні стани організму. Продається в корпусі, стійкому до деформацій. Усередині є стропи для фіксації медикаментів.

Вітаміни та добавки для підтримки імунітету. Військові дії йдуть у спеку та холод, у дощ та сніг, солдатам та офіцерам часто доводиться виконувати поставлені завдання в екстремальних умовах. Вітаміни та біодобавки зменшать негативний вплив природних факторів на організм.

Сольова грілка хороша тим, що працює без електрики, гарячої води чи іншого джерела тепла. Продаються грілки різної форми: для шийно-комірної зони, устілки та інше. Бувають одноразові та багаторазові, їх можна використовувати не тільки для обігріву, але й для охолодження з метою зняття набряку після забитого місця або іншої травми.

подарувати на День захисника України

Дозвілля та хобі

  1. Настільні ігри. Ще один варіант привітати військовослужбовця — подарувати невелику легку гру, яка допоможе згаяти час на відпочинку, наприклад, шахи, шашки та нарди на магнітах — варіант «3 в 1».
  2. Книжка кишенькового формату. Читання допомагає в час дозвілля відірватися від суворої реальності. Постійно бути сфокусованим на виконанні бойових завдань складно, періодично корисно перемикатися на мирні, безпечні речі.

Їжа та напої

  • Термос для гарячих напоїв чи їжі. Продаються моделі для чаю, перших та других страв. При виборі подарунка звертайте увагу на розміри та вагу виробу. В армії цінуються легкі та компактні речі.
  • Набір батончиків висококалорійних. У сухпайку багато калорій, але така їжа не вражає різноманітністю. Для перекушування в польових умовах відмінно підходять батончики, багаті на білки. Вони допомагають швидко відновити сили, містять вітаміни та мінерали, невибагливі у плані зберігання. У наборі можна скомбінувати кілька смаків, що внесе різноманітність до раціону.
  • Пігулки для очищення води. Кип'ятіння води з сумнівного джерела буває недостатньо для безпечного вживання, а в деяких ситуаціях немає можливості розпалити вогонь. Ефективним засобом знезараження є таблетки для очищення. При їх використанні придатною для пиття стає вода з річки або озера.

Донати

Найкращим подарунком для військовослужбовця на День захисника України стане перемога та перехід до мирного життя. Щоб бойові дії завершилися швидше, донатьте на ЗСУ. Для цього можете скористатися кнопкою на шапці головної сторінки Moyo, з переходом на LiqPay — електронний гаманець (https://www.liqpay.ua/en/checkout/card/checkout_1695203662229302_4434_U2AP2ZC1vxkQENfweLrw).

Цікава стаття: Що подарувати хлопцеві на День святого Валентина: 5 офігенних варіантів

Що подарувати колегам у День захисника України?

  1. Тематична футболка або спортивний светр. Не знаєте, що подарувати колезі по роботі на День захисника України? Один з варіантів — футболка чи світшот з патріотичним принтом. Після початку бойових дій у топі продажів одяг з українською символікою.
  2. Книги про історію України чи біографію відомих українців. Після здобуття незалежності нашій країні почалося переосмислення історії. Письменники стали під іншим кутом дивитись на час перебування у складі СРСР та більш ранні віхи у житті українського народу. Також стали публікуватись твори Грушевського, Міхновського та інших знаменитих українців минулого.
  3. Набори українських солодощів, напоїв, національних страв. Цікавим подарунком стане харчовий набір на кшталт національних кулінарних традицій. До нього може увійти консервація, сало, спиртне тощо. Є можливість замовити такий презент через інтернет з індивідуальним гравіюванням на фанерному упакуванні.
  4. Аксесуари та канцелярія з символікою. До недорогих подарунків відносяться кружки та кулькові ручки з патріотичною символікою. Суттєвіший бюджет знадобиться для покупки настінного годинника або настільної скульптури.

подарувати хлопцеві на День захисника України

Ще варіанти: ТОП 20 подарунків хлопцеві чи чоловікові на Новий 2023 рік: найцікавіші ідеї

Що подарувати дівчині на День захисників та захисниць?

Багато жінок допомагають захисникам України, які зі зброєю в руках відстоюють незалежність країни, деякі служать у поліції чи армії. Коханій буде приємно отримати знак уваги на свято. Що подарувати дівчині на День захисника України? Можливі варіанти:

  • Повербанк дозволяє зарядити смартфон або інший пристрій, коли поблизу немає розетки.
  • Чохол для телефону. Можна вибрати захист для смартфона з принтом патріотичної тематики.
  • Орнаменти або аксесуари в патріотичному стилі. Тут все залежить від естетичних переваг та фінансових можливостей. В інтернеті винятковий вибір прикрас: від біжутерії до срібних та золотих виробів.
  • Декор. Оригінальним подарунком стане рушник з національним орнаментом, глиняна кераміка чи інший виріб в українському стилі.

подарунок на День захисника України

Подарунки коханим: Що подарувати дівчині чи дружині на 14 лютого? 8 варіантів подарунків та 4 варіанти, чого дарувати не варто

Що подарувати хлопцю на День захисника України?

  1. Традиційний український виріб, наприклад, вишиванку. Річ, зроблену своїми руками у національному стилі.
  2. Рюкзак для ноутбука. Бажано вибрати модель з міцним каркасом, що захищає від деформації при фізичному впливі, а також з системою, що перешкоджає крадіжці лептопа.
  3. Електрична бритва або тример. У разі вибору подарунка зверніть увагу на наявність потужного акумулятора, від якого працює пристрій.

електробритва для чоловіків

Що ще можна подарувати парубкові на День захисника України? Якщо дівчина сумнівається у виборі, то можливо їй варто порадитися з татом. Чоловічий погляд на подарунки відрізняється від жіночого. Також не забудьте привітати й майбутніх захисників. Ідеї подарунків для школярів:

Вік хлопчика Що подарувати?
7-9 років Блокнот, смартгодинник, модель військової техніки
10-12 років Компас, м'яч, настільна гра що розвиває
13-15 років Навушники, флешка, підставка для ноутбука
16-18 років Краватка, гаманець, туристичний набір

Насамкінець варто відзначити, що при виборі подарунка бажано виходити з інтересів, захоплень, потреб людини. Річ, обрана з душею та розумом, обов'язково стане приємним сюрпризом. Якщо ви ще не встигли добре впізнати свого хлопця — не соромтеся порадитися з його друзями чи колегами. Можна навіть запитати в нього самого, що хоче до свята. Сюрпризу в цьому випадку не вийде, зате потрапите в яблучко.

Ідеї подарунків: Що подарувати батькові на День народження — 10 приємних сюрпризів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії