Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Техногайд для геймерів: що потрібно знати кіберспортсмену-початківцю

Дата публікації: 25.05.2021 15:36
Дата оновлення: 25.05.2021 15:36

Професійних кіберспортсменів в Україні на щастя вистачає. Команди, українських гравців добре знають і за кордоном, адже вони виборюють призові місця у престижних міжнародних турнірах. Професіоналів Нашими порадами навряд чи здивуєш, а от для новачків і любителів вони якраз можуть стати в нагоді.

Не обов'язково бути професійним гравцем, щоб брати участь у кіберспортивних змаганнях. Але щоб стати учасником навіть аматорського турніру, необхідно мати певні скіли та головне – захоплюватись іграми.

Спробуємо розібратися, що саме може знадобитися любителям відеоігор, щоб підготовка до змагань була комфортною та ефективною.

Правильно обладнана ігрова зона

Рік тому, з початком карантину, практично всі відчули особливості дистанційної роботи і навчання. Зустрічі в зумі та робота на кухні буквально змусили нас масово облаштовувати житло і створити комфортний простір для роботи вдома.

Так і для геймерів, ігрова зона (хоч і невелика) повинна бути максимально зручною, адже, погодьтеся, грати та перемагати, наприклад, у знаменитий шутер CS:GO, лежачи на дивані, буде вкрай нелегко.

Не потрібно виділяти окрему кімнату для гейм-зони, облаштувати все необхідне можна навіть у невеликому приміщенні. Достатньо столу, спеціального крісла, високошвидкісного інтернету і, звичайно, техніки. Отут ми й зупинимося трохи докладніше.

1

Ігровий монітор

Геймерський монітор – одна з найважливіших речей для геймера. Безперечно, Якщо грати в ігри на кшталт Hearthstone, то підійде і звичайний монітор. Але для високо динамічних шутерів, таких як CS: GO та Battlefield, бажано мати монітор з оновленням мінімум 120 Гц. Це дасть додаткові шанси швидше побачити суперника та знешкодити його.

Граючи в комп'ютерні ігри, дуже важливі повне занурення і динаміка. Так, наприклад, з ігровим монітором HP X27i відстежувати навіть найдрібніші деталі. Завдяки частоті оновлення 144 Гц можна взагалі забути про розриви або розмитість зображення. Такий показник забезпечує плавність ігрового процесу та чіткість кожної деталі.

2

Ігровий ноутбук з потужним процесором

Облаштовуючи гейм-зону будинку, кібеспортсменам-аматорам можна обійтися без надпотужного настільного ПК, а лише геймерським ноутбуком. Тим більше, що сьогодні вони створюються з огляду на високі вимоги сучасних ігор.

Так, лептопи HP, геймерського модельного ряду Pavilion Gaming оснащені сучасними потужними процесорами Intel. Це забезпечує максимально динамічну гру і дозволяє впоратися навіть із найскладнішими завданнями.

Ноутбуки з високопродуктивними процесорами Intel Core дозволяють грати і виконувати кілька завдань одночасно, а покращена система охолодження забезпечує високу продуктивність та стабільну роботу. Це робить ігрові ноутбуки практично ідеальними для кіберспортсменів-аматорів, адже окрім геймінгу, аматори можуть повноцінно працювати та виконувати купу інших завдань.


4

Комфорт під час гри та тренувань

Як у будь-якому спорті, професійні гравці тренуються і готуються до турніру весь вільний час, тобто в середньому грають приблизно 8-12 годин на добу. Кіберспортсмени добре підготовлені до таких навантажень, мають високий рівень стресостійкості та відповідальності. Під час підготовки до будь-яких змагань, у тому числі й аматорських, важливо постійно стежити за своїм моральним та фізичним здоров'ям.

Пропонуємо вам своєрідний чек-лист:

  • Виберіть зручне геймерське крісло

Воно дозволить вам стежити за поставою, допоможе зменшити тиск на ноги та забезпечить комфорт протягом кількох ігрових годин поспіль.

  • Вибираючи монітор, звертайте увагу на підставку регулювання висоти

У моніторі НР, наприклад, газопоршнева конструкція дозволяє легко налаштувати висоту монітора в межах 130 мм, щоб він знаходився в оптимальному положенні будь-якого користувача.

  • Користуйтеся фоновим підсвічуванням

Особливо під час нічних ігрових баталій – це допоможе зменшити втому очей.

  • Вибирайте ПК, враховуючи функціонал процесора

Адже чим він потужніший, тим вище продуктивність роботи девайса і краще графіка. Так, наприклад, процесори Core найвищу якість зображення, зокрема підтримку відео 4K HDR, а також ігор з роздільною здатністю 1080p.

  • Розслабляйтесь і відпочивайте

При підготовці навіть до аматорського турніру, гравці все одно схильні нервувати і перенапружуватися. Проводьте вільний час так, як любите: сходіть у спортзал, почитайте книгу чи подивіться улюблений фільм. І ваша нервова система скаже вам спасибі!

Коментарі
Залиште коментар