Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sony Alpha A7 II: огляд і 24.3 мегапікселя краси

Дата публікації: 29.03.2021 09:06
Дата оновлення: 29.03.2021 09:06

ПРО Sony Alpha A7 II що сказати, тому цей огляд однаково корисний для початківців і профі. На розгляді фотоапарат від знаменитої японської фірми Sony, яка своїм пристроєм показує, що якість гаджетів зростає безмежно. До вашої уваги – короткий гід по функціоналу фотоапарата.

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Габарити і вага виробу – 127х96х60 мм, важить фотоапарат 599 м Ця вага цілком прийнятний для тримання в руках протягом довгого часу. Рукоять підвищує стійкість захоплення камери. Річ ергономічна по суті. На верхній панелі кнопки розташовані не зовсім стандартно, але ними зручно користуватися. Курок спуску і фронтальний скрол розташовані біля краю рукоятки.

Вид Sony Alpha A7 II

Скролери спереду і ззаду зроблені з пластика. Вони працюють по аналогії з іншими марками, причому користуватися ними зручно.

Пізнавальна стаття: Як правильно вибрати камеру для відеоблогу: ТОП-5 рекомендацій з розряду «яка краще»

Якість зйомки

Це професійний фотоапарат. Він передбачає якісну зйомку в деталях, яка приносить задоволення не тільки майстру своєї справи, а й любителю.

Строение Sony Alpha A7 II

Чотири гідності зйомки обумовлені наступними факторами:

  1. Камера A7 II аналізує дані з об'єктива, у якого якісний стабілізатор.
  2. Підтримується фазовий АФ у фокальній площині, якщо встановлений об'єктив з байонетом A. Завдяки цьому, покривається широка зона.
  3. Гібридна фокусування налаштовується швидко. Реакція відбувається на високій швидкості.
  4. Процесор BIONZ X відтворює найдрібніші деталі.

В результаті – зйомка відбувається легко і швидко.

В таблиці описуються основні характеристики фотоапарата Sony Alpha A7 II і його характеристики:

Параметр
Значення
Тип камери цифровий
Тип фотоапарата беззеркальной
Матриця CMOS, формат full frame (35,8x23,9 мм)
Екран LCD, похила конструкція, діагональ 3 дюйма, роздільна здатність 921 600 крапок
Роздільна здатність матриці, Мпікс 24.3

Як бачимо, цифри свідчать про значні параметрах вироби. Ключове з них – роздільна здатність матриці розміром в 24.3 мегапікселя. Ця особливість дозволяє прояснювати дрібні деталі.

Читайте: ТОП-10 кращих бюджетних фотокамер: рейтинг 2018 року

Функціональні можливості

Огляд Sony Alpha a7 II показує, що фотоапарат створений максимально зручним для користувача.

З функціональних переваг кидаються в очі – п'ять:

  • Повний кадр дає незрівнянне розмиття за рахунок малої глибини різкості. При зйомці виходить чітке зображення на високих значеннях ISO.
  • Можливість вставити об'єктив іншого виробника.
  • Стабілізація всередині камери.
  • Корпус, що підходить для будь-якої погоди.
  • Підтримка з боку Sony інструкціями і оновленнями.

 снимки Sony Alpha A7 II

Завдяки видошукача, виходить вражаючий огляд. В знімку добре придушуються шуми. Зображення регулюються в широкому діапазоні параметрів, а елементи керування ретельно продумані.

Антистатичне покриття захищає від пилу. Віддалене керування дає можливість дистанційно користуватися камерою, тримаючи в руках смартфон або планшет. Формат XAVC S видає 30 кадрів в секунду і дає можливість записувати чітке відео.

Робота затвора проводиться в діапазоні від 30 секунд до 1/8000 секунди. Звук досить гучний, але любителям він буде приємний.

Детально про професійний підхід до вибору: Топ-6 найкращих фірм виробників фотоапаратів – рейтинг 2018

Об'єктив

В огляді камери Sony Alpha A7 II до об'єктиву пильну увагу. Він компактний і важить всього 186 г. При необхідності кріпиться на камеру, як непотріб кладеться в сумку.

Стабілізатор – найкраща фішка моделі. Це перший стабілізатор для полнокадровой матриці. Раніше два таких елемента не вживалися так органічно, оскільки доводилося налаштовувати режим стабілізатора вручну. А тут автоматично задіяні відразу два стабілізатора: в камері і в об'єктиві.

В системі стабілізації матрицю можна зрушувати по п'яти осях, а також безперешкодно працювати з різними видами оптики. Мікроруху матриці призводять до нівелювання нахилів в різні боки. Завдяки цьому, компенсуються до чотирьох ступенів експозиції. Якщо в іншому випадку картинка буде чіткою при витримці 1/80 секунди, з даними екземпляром досить поставити витримку 1/5 секунди.

комплектация Sony Alpha A7 II

Коли у об'єктива на камері є оптичний стабілізатор, він допомагає камері відпрацювати пару ступенів свободи. Тобто, камера і об'єктив один одного підтримують і доповнюють. При цьому можна встановлювати деякі «нерідні» об'єктиви від фотоапарата іншої моделі і навіть іншої фірми.

Друга «сімка» має доопрацьований «автофокус», який використовує алгоритми, відмінні від Sony A6000. Завдяки цьому, автофокус збільшив свою швидкість. При цьому датчики фазового фокусування діють тільки в центрі кадру. По краях автофокус залишається контрастним.

ПРО правила професійної експлуатації фотоапарата: фотоапарат: як вибрати відповідну модель?

Батарея та живлення

У A7 II залишається такою ж аккум, як у камери-попередниці. Отже, автономність ідентична. Стабілізатор абсолютно не впливає на роботу акумулятора. Плюсом є також те, що сьома Соні- II повноцінно заряджається від комп'ютера і повербанка. Це дозволяє не брати з собою адаптер живлення і економити місце в багажі. Можна не думати про те, що камера розрядиться.

Зарядка Sony Alpha A7 II

Sony A7 II – не просто поліпшена модель колишньої «сімки». Це принципово нова розробка японських майстрів, що дозволяє фотографувати професійно без дзеркальної камери. Гібридна фокусування, стабілізатор об'єктива, сумісний зі стабілізатором матриці, п'яти осьова система стабілізації, ергономічний дизайн роблять фотоапарат придатним для зйомки на різних рівнях професійної майстерності.

Висока роздільна здатність дозволяє опрацювати найменшу текстуру. Всі відтінки кольорів виразно видно на знімках. Тому модифікацію колишньої «сімки» може придбати як любитель, так і професіонал. Ознайомлення з функціями нескладно, все продумано для зручності користувача в створенні професійних знімків.

На замітку: Як правильно вибрати цифровий фотоапарат?

Коментарі
Залиште коментар