Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Плюс один магазин «MOYO» у Харкові

Дата публікації: 03.08.2023 13:15
Дата оновлення: 03.08.2023 13:19

В четвер, 27 липня відбулося офіційне відкриття ще одного магазину «MOYO» у Харкові.

Ми відчинили двері покупцям за адресою ТРЦ "Французький бульвар", вул. Академіка Павлова, 44-Б. Працюватиме з 10:00 до 20:00. Загальна площа торгового об’єкту з великим асортиментом товарів складає 110 м². Крім того, магазин облаштований як точка видачі замовлень із нашого сайту, який налічує понад 40 000 позицій. При цьому всі замовлення доставляються до точки видачі безкоштовно.

Завдяки дружньому та професійному персоналу, покупці отримують відмінне обслуговування та експертні поради з вибору оптимальних технічних рішень, що відповідають їхнім потребам.  

"Наша команда працює над тим, щоб забезпечити найкращий вибір товарів для наших клієнтів. Ми прагнемо зробити шопінг швидким та приємним досвідом з можливістю вигідно здійснити покупки," - зазначив директор з маркетингу Максим Левченко. 

З метою відзначення відкриття, на клієнтів магазину чекають акційні знижки, поповнення кешбеку 300 грн при покупці товару, а також розіграш сертифікату на 10 000 бонусних гривень серед покупців, які зроблять будь-яку покупку в магазині в період з 27 липня по 28 серпня.

Мешканці Харкова радісно приймають вже другий магазин техніки та електроніки «MOYO» в своєму місті, який безсумнівно додасть інноваційного блиску у їхні повсякденні технологічні виклики. Усі магазини «MOYO» щоденно забезпечують українців офіційною та перевіреною технікою з гарантією якості та технічною підтримкою. 

Коментарі
Залиште коментар