Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд лінійки ASUS ZenPad: яскраві планшети на будь-який смак

Дата публікації: 30.09.2015 00:00
Дата оновлення: 30.09.2015 00:00

ASUS ZenPad C 7.0

Молодша модель в лінійці отримала назву ZenPad C 7.0. Це найдоступніший з представлених планшетів з яскравим дизайном і відмінною функціональністю. В першу чергу варто відзначити тильну панель з фактурним покриттям, що імітує шкіру з гладкою окантовкою. Так що в жіночих руках пристрій легко сплутати з невеликим клатчем.

 visualmaster

Тут використовується 7-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1024 x 600 пікселів і підтримкою технології ASUS Splendid для найкращого відображення в залежності від контенту і BlueFilter, яка забезпечує більш щадний для очей зображення при читанні веб-сайтів або електронних книг.

За високий рівень швидкодії відповідає чотирьохядерний процесор Intel Atom x3-C3230 і 1 ГБ оперативної пам'яті, а в залежності від конфігурації можна отримати 8 або 16 ГБ для зберігання даних і навіть модуль 3G з можливістю доступу до високошвидкісного Інтернету та здійснення голосових дзвінків.

Крім цього, в апарат встановлено дві камери на 2 і 0,3 Мп.

ASUS ZenPad 7.0

Наступна в лінійці модель повторює стиль молодшого планшета, зберігаючи яскравий і сучасний дизайн. При цьому ZenPad 7.0 має більш просунуті характеристики і перелік додаткових технологій виробника. До того ж, екран займає 72% фронтальній панелі, так що планшет вийшов ергономічним і компактним. А за захист від подряпин і відбитків пальців відповідає покриття Corning Gorilla Glass.

 380kv

В першу чергу варто відзначити наявність 7-дюймового IPS-дисплея з більш високою роздільною здатністю - 1280 x 800 пікселів. Так що картинка ще більш чітка і насичена завдяки технологіям Splendid і Tru2Life. Остання, до речі, в режимі реального часу підвищує контрастність (майже в 2 рази) і чіткість зображення.

А при перегляді фільмів і прослуховування музики в справу вступає DTS-HD і SonicMaster, які забезпечують потужний і об'ємний звук. Інші характеристики повторюють ZenPad C 7.0 з декількома відмінностями - тут встановлена ​​5 Мп основна камера, проводиться модель тільки з 16 ГБ для зберігання даних з можливістю розширення і 2 ГБ оперативної пам'яті.

ASUS ZenPad 8.0

Моделі ZenPad 7.0 і ZenPad 8.0 дуже схожі між собою не тільки зовні, але і в плані характеристик. Проте, є ряд істотних відмінностей. Перше і головне - наявність у останнього 8-дюймового IPS-екрану з роздільною здатністю 1280 х 800 пікселів і підтримкою всіх основних технологій відображення виробника, включаючи ASUS Tru2Life. Дисплей також покритий захисним склом Corning Gorilla Glass і займає 76,5% площі лицьової сторони. Крім цього, є вбудована потужна акустична система і підтримка великої кількості аксесуарів виробника.

 pixelmaster

Тут встановлена ​​8-мегапіксельна камера зі світлосилою f/2.0 так що фото відрізняються високою яскравістю і відмінною якістю навіть при зйомці в темний час доби.

За високу швидкість роботи відповідає чіп Snapdragon 410 з потужною графікою, 2 ГБ ОЗУ, 16 Гб для зберігання даних з можливістю розширення. Планшет з легкістю впорається з усіма завданнями. Крім цього, виробник пропонує модифікацію з підтримкою 3G \ LTE для доступу до високошвидкісного мобільного інтернету.

ASUS ZenPad 10

Самим просунутим в лінійці можна вважати 10-дюймовий планшет ZenPad 10. Він може похвалитися ще більш стильною зовнішністю і таким же приємним фактурним покриттям, як і у інших представників лінійки. Цей планшет найкращим чином підходить для роботи і розваги, адже має підтримку фірмової док-станції з клавіатурою, вбудованим акумулятором і потужною акустичною системою.

Модель оснащена 10,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280 x 800 точок. Завдяки використанню технології IPS і ASUS Tru2Life, картинка яскрава, насичена і жива, з максимальними кутами огляду. Екран також підтримує фірмовий стилус Z Stylus, який точно доведеться про смак художникам і творчим користувачам планшета .

 stylus

Також виробник постарався забезпечити найкращий звук. Планшет отримав стереодинаміки Sonic Master з підтримкою DTS HD Premium Sound.

Висока швидкодія забезпечує процесор Intel Atom x3-C3230, 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ для зберігання сотень і тисяч фото і музики з можливістю розширення. Залежно від конфігурації також можна отримати модель з підтримкою 3G.

Ємності вбудованого акумулятора досить для 8 годин безперервного відтворення відео.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії