Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові моделі лінійок Dell Vostro і Inspiron: ефективність для будь-яких завдань

Дата публікації: 05.11.2015 11:53
Дата оновлення: 05.11.2015 11:53

Новий ноутбук Vostro 14 5000 (5459) поліпшену продуктивність і прості у використанні засоби захисту в тонкому корпусі. У дизайні присутня алюмінієва кришка в сірому або золотому кольорі і алюмінієва панель для опори рук, яка залишається прохолодною на дотик навіть при тривалій роботі. При товщині 18,45 мм і вазі від 1,66 кг Vostro 14 серії 5000 можна брати з собою в будь-яке відрядження. Ноутбук з сенсорним дисплеєм, енергозберігаючими процесорами Intel Skylake і дискретною графічною картою до 4 ГБ забезпечує необхідну продуктивність і продуктивність в компактному корпусі. Завдяки використанню швидкого SSD-накопичувача ємністю 256 ГБ ноутбук завантажується за лічені секунди. Покращений стереозвук з технологією Waves MaxxAudio Pro підвищує якість звучання, до того ж ноутбук оснащений трьома роз'ємами USB 3.0 (1 – з технологією PowerShare) і HDMI-роз'ємом для підключення до периферійних пристроїв. Не секрет, що безпека відіграє вирішальну роль для бізнесменів, так що користувачі можуть швидко і безпечно зайти в систему без пароля за допомогою вбудованого сканера відбитку пальців і біометричної системи розпізнавання Windows 10 Hello.

Нові ноутбуки Inspiron 15 і 17 серії 5000 (5559 і 5759) володіють великим набором стандартних характеристик і функцій, але оснащені процесорами Intel Skylake, для високої швидкості роботи і відмінної автономності. Сенсорний дисплей, що ПІДТРИМУЄ 10 одночасних дотиків, забезпечує просте керування Системою. Об'єм пам'яті ДО 16Гб відмінно підходить користувачам, які працюють з багатьма додатками одночасно, і в такому режимі нові ноутбуки продовжують працювати Швидко. Новітні процесори і графічні карти також легко справляються з актуальних програмним забезпеченням і надають високу і надійну продуктивність під час перегляду веб-сторінок, написання доповідей, редагування відеофайлів або проведення ВЕБ-КОНФЕРЕНЦІЙ.

Inspiron 17 серії 5000 є ідеальною заміною настільного комп'ютера. Новий ноутбук дозволяє працювати над проектами в русі, без прив'язки до місця (будь то вітальня або пляж), а широкий 17,3-дюймовий екран відмінно підходить як для роботи над масштабними проектами, так і для перегляду фільмів з друзями.

Для найвимогливіших користувачів є Inspiron 15 серії 7000 (7559), який володіє конструкцією і компонентами, розрахованими на максимальну продуктивність. Новий ноутбук надає найкращу продуктивність у всій лінійці Inspiron.

Модернізовані настільні комп'ютери Inspiron оснащені новими процесорами Intel, жорсткими дисками високої ємності до 2ТБ і опціональною продуктивної графічною картою. Inspiron Desktop (3650) в корпусі Mini-Tower має революційним дизайном, що зменшує розмір настільного комп'ютера до 45% в порівнянні з попередніми моделями, і як і раніше має велику кількість слотів розширення і додаткових відсіків для майбутніх апгрейдів. Новий модернізований настільний комп'ютер Inspiron Desktop економить багато простору без шкоди для продуктивності. Ще більш компактний Inspiron Small Desktop (3252) являє собою багатофункціональний настільний комп'ютер, який в два рази менше Inspiron Desktop при цьому забезпечуючи високу продуктивність і зручність використання.

Крім цього, виробник відновив свої моноблоки, які можуть стати повноцінним мультимедійним центром для роботи і розваг. Компактний Inspiron 20 серії 3000 (3052/3059) «все-в-одному» оснащений 19,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD +, швидкої обчислювальною потужністю платформою Intel, а також вбудованими динаміками і веб-камерою – все в привабливому тонкому корпусі з підставкою -мольбертом. Нові процесори Intel Skylake (до шостого покоління Core i5) і дискретна графіка AMD Radeon серії R забезпечать продуктивність і чудове зображення роблячи будь-медіа-файл вражаючим. Цей комп'ютер «все-в-одному» також оснащений жорстким диском на 1ТБ, опціональним оптичним дисководом, 4 USB-роз'ємами, кардрідером 4-в-1 і вбудованою широкоекранної HD веб-камерою.

Настільний комп'ютер Inspiron 24 серії 3000 (3452/3459) «все-в-одному» поставляється з 23,8-дюймовим Full HD дисплеєм з широким кутом огляду і IPS-технологією в сучасному, тонкому корпусі. Доступний за ціною Inspiron 24 також оснащений новими чотирьохядерними процесорами APU серії A8 від AMD і процесорами Intel, а також графічною картою AMD Radeon серії R для підвищення продуктивності і якості зображення. З новітньої бездротовою технологією 802.11 ac, жорстким диском об'ємом до 1ТБ і великою кількістю USB-роз'ємів, вбудованої HD веб-камерою і динаміками настільний комп'ютер Inspiron забезпечує нові можливості для домашнього та офісного використання.

Inspiron 24 серії 5000 (5459) «все-в-одному» – епіцентр мультимедійних розваг. Він надає потужну продуктивність і великий набір мультимедійних функцій, завдяки процесорам Skylake і підтримці пам'яті об'ємом до 16ГБ DDR3L. Характеристики для продуктивної роботи з мультимедійними файлами включають: яскраве зображення на 23,8-дюймовому FHD широкоформатному дисплеї з сенсорним покриттям «від краю до краю», підтримку 4 ГБ дискретної графіки, жорсткий диск ОБ'ЄМОМ 2ТБ і вбудований оптичний привід, потужні динаміки і велика кількість РОЗ'ЄМІВ.

Ультратонкий 23,8-дюймовий настільний комп'ютер Inspiron 24 серії 7000 (7459) «все-в-одному» оснащений камерою 3D Intel RealSense і Windows Hello для інтуїтивного досвіду використання і повного занурення в цифрову середу. Новий потужний флагман лінійки Inspiron «все-в-одному» оснащений процесорами Intel шостого покоління (до Core i7), дискретною графічною картою NVIDIA Geforce з пам'яттю об'ємом 4 ГБ і сенсорною панеллю «від краю до краю» на 23,8-дюймовому IPS-екрані з широким кутом огляду. Гнучке кріплення дозволяє регулювати положення екрану на 65 градусів і навіть розташувати його горизонтально найкращого кута огляду.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії