Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нова камера EOS 80D від Canon: розкрийте свій творчий потенціал

Дата публікації: 18.02.2016 15:59
Дата оновлення: 18.02.2016 15:59

EOS 80D оснащена передовими технологіями і параметрами, а саме: 24,2-мегапіксельним CMOS-датчиком і процесором DIGIC 6, 45-точковою автофокусуванням з датчиками перехресного типу і швидкістю зйомки 7 кадрів в секунду. Всі перераховані вище опції роблять EOS 80D універсальної камерою, яка знімає вражаючі кадри і відео у форматі Full HD.

Canon також представляє універсальний об'єктив EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM з новою технологією Nano USM і додатковим адаптером Power Zoom Adapter PZ-E1 для плавного масштабування під час зйомки, з підтримкою дистанційних операцій через модуль Wi-Fi.

Покращений фокус під час зйомки фото і відео

Незалежно від об'єкта зйомки, під час того як ви знімаєте спортивна подія, дику природу або динамічна дія, EOS 80D допоможе закарбувати чудові кадри в найдрібніших деталях. Новий датчик забезпечує приголомшливу чіткість при масштабуванні, в той час як 45-точковий автофокус з датчиками перехресного типу дає можливість детальної зйомки зі швидкістю 7 кадрів в секунду. Точковий фокус і широке охоплення відстеження дозволять вам відбудувати композицію незалежно від того, де розташовується об'єкт зйомки. При використанні низької апертури, точкове автофокусування об'єктива 27 f/8 допоможе зробити чудові кадри навіть в екстремальних умовах.

    

EOS 80D призначена для зйомки в різних умовах освітлення. Камера підтримує чутливість ISO 100-16,000 з розширенням до ISO 25,600. Система автофокусування камери буде продовжувати працювати навіть при місячному освітленні (-3EV). 7560-піксельний RGB+IR датчик виміру експозиції вимірює як видимі, так і інфрачервоні випромінювання. А функція виявлення мерехтіння забезпечує послідовну експозицію при зйомці в умовах мерехтливого штучного освітлення. Функція White Priority мінімізує можливість поява теплих тонів на знімках і відео.

Камера, яка адаптується під вас

Комплектація EOS 80D була ретельно розроблена до найдрібнішої деталей для того, щоб задовольнити вимоги будь-якого фотографа або відеооператора. Нова камера легко налаштовується. А зручне розташування управління допоможе вам отримати легкий доступ до найбільш використовуваним режимам і параметрам. Інтелектуальний видошукач відображає 100% охоплення кадру, а також поточні настройки. Ви можете використовувати 7,7 см (3.0-дюймовий) сенсорний дисплей
Clear View LCD II Touch зі змінним кутом нахилу, який ідеально підходить для зйомки в режимі Live View.

Проявіть свої таланти відеооператора

Під час створення відео-блогу з подорожі, або кінематографічного відео, EOS 80D допоможе зняти високоякісне відео в форматі
 Full HD. Завдяки технології Canon Dual Pixel (CMOS-датчик автофокусування) камера забезпечує точне автофокусування і плавне відстеження фокуса. Швидкість і відстеження чутливості фокуса легко налаштовуються, що дозволяє вам легко контролювати процес фокусування відповідно до обраного вами стилем відео.

Досвідчені відеооператори можуть бути впевнені в тому, що отримають професійне відео. Камера підтримує формат 60р (MP4), який підходить для сповільненої зйомки при повному контролі фокусування. EOS 80D має вихід для навушників і мікрофону для повного контролю звуку під час зйомки.

Простота підключення, можливість дистанційної зйомки та розповсюдження контенту

Тепер ви можете гідно оцінити і насолодитися можливостями дистанційній зйомки за допомогою смартфона або планшета через спеціальний додаток Canon Camera Connect. Вбудований модуль Wi-Fi з підтримкою Dynamic NFC допоможе легко підключитися і передати зображення в форматі JPEG з EOS 80D на ваші мобільні пристрої. Ви також можете підключатися і керувати камерою за допомогою персонального комп'ютера, без необхідності підключення до домашнього Wi-Fi-роутера. А також швидко і легко зберігати, переглядати і обмінюватися фотографіями і відео за допомогою пристрою Canon Connect Station CS100.

  

Створюйте чудові знімки і відео з об'єктивом EF - S 18-135 mm f /3.5-5.6 IS USM і адаптером Power Zoom Adapter PZ - E 1

Новий Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM відповідає всім параметрам EOS 80D. Об'єктив підтримує автофокусування як для широкомасштабної зйомки, так і для зйомки об'єктів поблизу с вами.
EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM є першим об'єктивом Canon, який підтримує технологію фокусування Nano USM. Дана технологія забезпечує плавне автофокусування для відео і високу швидкість при фотографуванні. Новий адаптер Power Zoom Adapter PZ-E1 є компактним і легким аксесуаром до об'єктиву EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM. Він також допомагає плавно масштабувати відео і є ідеальним пристроєм для зйомки професійних документальних знімків. Також пристрій має можливість підключення до Wi-Fi.

Основні особливості EOS 80 D :

  • Чутливість камери для зйомки динамічних дій
  • Високоякісні знімки і відео в будь-яких умовах
  • Функції для розвитку творчих здібностей
  • Можливість творчої відеозйомки
  • Простота підключення, зйомки і обміну зображеннями і відео

   

Основні особливості EF - S 18-135 mm f /3.5-5.6 IS USM :

  • Універсальний фокусний діапазон для зйомки різних об'єктів
  • Технологія Nano USM для швидкого автофокусування і плавного фокуса
  • Чіткість фотографій завдяки 4-шаговому оптичного стабілізатора
  • Запис високоякісного відео завдяки динамічному стабілізатора
  • Компактність, висока продуктивність, додаткові аксесуари

Основні особливості Power Zoom Adapter PZ - E 1:

  • Портативність адаптера Power Zoom Adapter
  • Високоякісний плавний зум при зйомці відео
  • Розширені можливості зйомки захоплюючих сюжетів і документальних відео
  • Дистанційне керування модуля Wi-Fi через додаток Canon Camera Connect
  • Легкість регулювання швидкості масштабування для оптимального управління
Коментарі
Залиште коментар