Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нова бездзеркалка Panasonic Lumix DMC-GX8: для відмінних фотографій

Дата публікації: 28.10.2015 15:51
Дата оновлення: 28.10.2015 15:51

Сучасні беззеркальние камери бувають як великими, так і маленькими для забезпечення потреб різних категорій користувачів. GX8 стала чимось середнім - вона досить компактна для повсякденного використання і досить велика, щоб забезпечити безліч елементів управління і високий рівень ергономіки. Камера отримала корпус з магнієвого сплаву, який не боїться пилу і води, так що ви зможете знімати в будь-яку погоду і в будь-яких умовах. Серед елементів управління варто відзначити додаткові диски настройки і компенсації експозиції, а також додаткові функціональні кнопки.

Модель націлена на ентузіастів, тому її серцем став новий сенсор Micro Four Thirds з дозволом 20 Мп - це найвищий показник серед матриць подібного розміру. Так що якість картинки просто відмінне. Крім високого дозволу, сенсор також може похвалитися підвищеним динамічним діапазоном і більш високою швидкістю обробки. Йому допомагає оновлений процесор зображення Venus Engine з більш потужними можливостями по обробці картинки, в тому числі зменшення кількості шумів на високій чутливості. Крім цього, камера може знімати фото зі швидкістю 8 кадрів/с і блокуванням фокусу на першу знімку і 6 кадрів/с при повному автофокусі. Зйомка відео відбувається у форматі 4К. 

Ще однією важливою особливістю нової камери стала наявність 4-осьової оптичної стабілізації Dual IS, вбудованої в корпус. Так що G8X може одночасно використовувати стабілізацію, вбудовану в об'єктив і рідну стабілізацію в тушці, тим самим забезпечуючи набагато кращу компенсацію тремтіння. Так що навіть при використанні телеоб'єктива в темну пору доби не потрібен буде штатив.

G8X також може похвалитися наявністю електронного OLED-видошукач, а також поворотного OLED-дисплея, який дозволить знімати фото і відео з незвичайних і творчих ракурсів. Звичайно ж, присутні вбудовані модулі Wi-Fi і NFC для віддаленого управління камерою і швидкої передачі відзнятого матеріалу.

Коментарі
Залиште коментар